כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 37 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

362
[QUOTE=XRM1963]
תודה על הפירגון.
וכדי שלא תתלונן - העליתי גם אותה, הבוקר.
שימו לב! התמונות צולמו כממט בחושך מוחלט,ולא עושות לה חסד, בעיקר האחרונה בה נראית כאילו בטן ממש שמנה, שלא באמת קיימת במציאות. תפסתי אותה בפוזה חצי מכופפת מזווית לא טובה.
[/QUOTE]

תודה שהעלת את התמונות, לפי התיאור שלך היה נדמה שאצפה בתמונות מעפנות מבחינת תאורה אבל הן יצאו ממש בסדר מהבחינה הזו

ובנוגע לאובייקט צילום פשוט מהמם, איזה פעמון יש לה שם בשתי התמונות הראשונות... דלינג, דלינג, דלינג...

הכי אהבתי את השלישית, אני אוהב את הפוזה הזו.

קבל ח"ח מוחא כפייה

נ.ב. - סופרמן, לכן תמיד כדאי להביא איתך חבילה משלך גם בגודל מתאים וגם יש אפשרות להביא בטעמים.

לי זה לא משנה אם זה בטעם בננה או תות אבל לבחורה זה מאוד משנה וזה מאוד משדרג את המציצה, פשוט טעים לה.

בהקשר הזה, גם כשאני עושה חשופה אני "מתבל" את הכלי וזה מקפיץ את חוויה.

Rusty Nail2012-06-25 23:28:20

365
[QUOTE=Rusty Nail]

בהקשר הזה, גם כשאני עושה חשופה אני "מתבל" את הכלי וזה מקפיץ את חוויה.

[/QUOTE]

מה זאת אומרת אתה "מתבל" בחשופה?? גלה לנו את הסוד....?

XRM19632012-06-27 13:43:43
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

366
[QUOTE=superman1979]ראסטי,אתה מתבל אותו עם טבאסק וקריצה [/QUOTE]

אתה צוחק אבל יש כאלה שמגיע להן לקבל איזו הפתעה בדמות טבסקו ירוק...

הנה אנקדוטה בנושא: לפני איזה שנתיים, לקחתי את אלה הג'ינג'ית מהצמד המפורסם.

לקחתי אותה לחשופה וכמובן מבעוד מועד טיפלתי בכלי שיהיה ריחני וטעים.

כנראה שמשהו ב"קוקטייל" השתבש ומינון התיבול היה מוגזם, קיצר היא באה למצוץ ואיך שהתלבשה

עליו עם הפה מיד הוציאה, פתחה דלת וירקה, תוך כדי ששואלת בפליאה "מה שמת"??? היה מצחיק...

ניגבתי אותו עם מגבון והמשכנו...

תוך כדי שאני כותב לכם את זה אני נזכר בעוד קטע קורע שהיה לי עם אותה אלה, לא קשור לתיבול אבל תראו את זה כבונוס,

אספר לכם על הדרך עוד חוויה.

כאמור, אותה אלה, מוצצת, עושה את העבודה כמו שצריך. אי לי קליק עם הבחורה הזו אבל אני יודע להעריך מציצה טובה ובטח שגוף

נהדר. היא מוצצת, אני מתאפק לא לגמור מהר עד שמגיע הרגע המיוחל ואני משחרר הכל לתוך פיה. היא מאחסנת את הכל בפה וכרגיל בסיום הפריקה היא באה לפתוח את הדלת ולירוק החוצה. הקטע הוא שבפעם הזו הייתי עם אוטו אחר ונעלתי עם הנעילה המרכזית כך

שאי אפשר היה לפתוח מבפנים, רק עם השלט. היא מנסה לפתוח ולא הולך לה, כל זה כשהיא עם המטען החורג בתוך הפה.

אני עוד בשלבים אחרונים של ניגוב הכלי והעלאת מכנס, מתקשה למצוא את המפתח כי הכל חשוך, קיצר לקח איזה 30-40 שניות עד שפתחתי את הנעילה והיא יכלה סוף סוף לירוק. זה היה קטע, אני מניח שהיו אלה 30 שניות שנמשכו כמו נצח אבל בסוף צחקנו על זה.

XRM1963 תיבול הכוונה מריחת משחה/חומר מתוק כלשהו, משהו שיעשה לה נעים וטעים בפה.

זה ממש עושה פלאים למציצה, יש כמה מהבנות שברגע שקלטו שיש צ'ופר על הממתק ממש שאבו וליקקו באטרף.

כמובן שמעבר לזה אני דואג גם להיות נקי, ריחני ומקולח אם אפשר.

Rusty Nail2012-06-27 22:55:41

367
משהו מוזר שהיה בחולון השבוע...

יש שם איזה מרכז מסחרי כזה חדש, מאיפה שפונים שמאלה כדי להגיע לבאולינג מהכביש הראשי.

אקיצר, אני קולט איזה שתי אתיופיות בנות 18 ככה, לא לבושות זנותי, יורדות מרכב של אתיופי אחר (שהמשיך לחכות שם), צוחקות ושמחות, וכאילו עשו ניסוי אם יעצרו להן (ליתר דיוק לאחת מהן).
כמובן שתוך שניות נעמדו כמה רכבים, והאתיופית ניגשה לדבר עם הנהגים , ובסוף השיחה למרות שיצאה שוב מחוייכת היא לא עלתה על אף רכב.

היה רכב אחד שכבר היא ישבה בו מאחור, אבל החברה שלה שיכנעה אותה לא לעלות.

לדעתי מדובר סתם בשתי בחורות שרצו לעשות ניסוי, נראות סה"כ ילדות טובות, אם כי כסף מעוור עיניי חכמים...

אם מישהו ראה או מכיר הוא מוזמן לשפוך אור על המקרה...

368
ממממ.....ולא ניסית לבדוק מה הסיפור???? מה הן עושות?? כמה לוקחות, אם בכלל???
אני הייתי בודק את העניין יותר לעומק.....

אתיופיות זה ה"חולשה" שלי.....

היה לי קטע דומה לפני כחודש, עשיתי סיבוב בהר-ציון, שזה אזור שאני ממש לא מכיר ולא שולט בו.

כמה מטרים לפני הצומת עם רח' סלמה, בתחנת אוטובוס, עמדו שלוש בנות, ניראו כמו תיכוניסטיות (אל תתלהבו...תמשיכו לקרוא).

שלושתן, כבר מרחוק אפשר היה להבחין, ערסיות מארץ הערסיות. הלבוש, האיפור, שפת גוף....

אחת מהן הייתה ה"פעילה" יותר. היא עמדה ממש בתחנה, ומי שעצר היא זאת שניגשה אליו. ראיתי שלושה או ארבעה ניגשים אבל לא לקחו אותה, אז ניסיתי בעצמי.

קודם כל, מקרוב היא כבר לא ניראתה תיכוניסטית. אמנם צעירה אבל משהו סביב 25-30. ערסית ממש כמו שחשבתי, עם הדיבור הזה, וההתייחסות הזאת...

ולעניין לשמו באתי, הציעה מציצה מכוסה ב 100 וזיון ב 200 (!!!!?????!!!!), בתחת (מילים שלה....) 500. והכל בצחןקים ודאחקות עם החברות שלה ברקע....

פייר? גם את הייתה לוקחת מחיר רגיל לא הייתי לוקח אותה, לאור ההתייחסות והגישה שלה.

זה היה כל כך הזוי שאפילו לא ראיתי לנכון לדווח פה...
XRM19632012-06-28 10:33:52

369
מה נראה לך שלא עצרתי ?
עצרתי 4 פעמים, אבל בכל הפעמים "הפעילה" היתה עסוקה בדיבור עם נהגים, והחברה שלה צחקה ששאלתי אותה כמה החברה שלה רוצה, אז הרגשתי מטומטם וקלטתי את הקטע שהן לא באמת מתכוונות.

מה שכן, הרי הם קיבלו הצעות כספיות מהנהגים (בטוח), אז הן יודעות מה הפוטנציאל הכספי של המקצוע...
ככה שבבוא העת, יתכן שהן או חברות שלהן יבחרו במה לעשות...

למרות שאם להיות כנים, אני מאחל להן רק טוב ולא את המקצוע הזה.

370
גבינט, לא התכוונתי לרעה במה שכתבתי, מצטער אם זה נשמע כמו ביקורת או משהו, ממש ממש לא.....מוחא כפייה

לעניין, בשבילנו, אני מקווה שהן ייכנעו לפיתוי הכספי ויתחילו לעבוד, בשבילן אני מקווה שלא...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”