כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 37 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

361
היי

ביום רביעי משעות אחהצ ואילך בתחנה הישנה פגשתי את אפרת האתיופית בחברת כמה שחורים שוכני התחנה.
בהתחלה ניסיתי ליצר עימה מגע והיה נראה שהיא עושה מאמץ להתחמק.
אחרי כמה נסיונות תוך שהיא משנה מיקומים ומתחמקת הצלחתי להגיע איתה לשיחה. בהתחלה עשתה נסיון שקוף לומר שאני מוכר לה ודי מהר נזכרה...
אמרה שהיא עובדת אבל בפועל ניסתה לעקוץ אותי שרק אתן לה כסף ממני היא לא קיבלה תרומה אז עברה לנהג אחר שהמתין ליד וחילצה ממנו שטר תוך שהיא מתרחקת ומבטיחה לו לחזור...
גם אחרי 20 דקות הוא עדיין היה בקרן הרחוב והיא באיזה פינה בסטלה...
אחרי עוד איזה שעה תפסתי אותה שוב במקום אחר ושוב היא שיחה איתי בעניין חדר או אוטו וברגע היא הפכה בעיני ללא אטרקטיבית ושיחררתי אותה לדרכה.

במקביל לשעות הציד האלו הייתה עוד בחורה שחורה בתלנה.

שמנמןנת עם חזה שופע ועם ריח של אלכוהול.
פנים נאות, חזה שופע, שמלה בורדו וגישה של מחפשת פראיר במחיר 150 ומעלה.
עם רדת החשכה היא נעלמה

בסוף הסתדרתי עם אחת הוותיקות שקיוויתי שלא אזדקק לה...

364
[QUOTE=סגן]בחורה בשם אפרת שאני רואה אותה פעם ראשונה בת"א תמ"י .
בחורה בת 24 שחומה, נמוכה שיער שחור ארוך. מישהו מכיר? יש עליה דיווח או לפתוח נושא חדש?
[/QUOTE]

בשנה האחרונה גרה בקיבוץ גלויות לא רחוק מהר ציון ולכן נוח מבחינתה להתהלך באיזור ובתמ"י
שם היא מתארגנת על סם.

367
[QUOTE=Colombo]עדיין מעניין.. אז מה אתה יכול להוסיף בנוגע אליה סגנינו?
איך הפנים? גוף?
מה מיקומה המדויק אז?
[/QUOTE]
בחורה בת 24 קטנה , שיער שחור . מאז לא ראיתי אותה . היא באה והלכת מוקדם.

נראתה באזור התחנה הישנה ברחוב השרון וכל הריבוע הזה...

369
יום ראשון עשר בלילה בהר ציון נראו שתי בחורות נורמליות ושאותן אף פעם לא ראיתי.
האחת צמודה לכספומט לאומי שנאספה מהר והשניה שהתהלכה ברחוב ונאספה גם כן במהירות ובסמוך לבית הכנסת הגדול.
אני מעריך ששתיהן ישראליות ולא נרקומניות בטווח גילאים 25-30 וחבל רק שגם אחרי שעתיים של רונדלים באיזור
לא הצלחתי לאתר אותן.

קצת אחרי חצות, בחורה צעירה ובעלת משקל עודף מתהלכת על הכביש מכיוון סלמה לקיבוץ גלויות כשעל גבה ילקוט
ושתי ידייה אוחזות בשקיות,מי בכלל יחשוב על האפשרות שעסקינן באחת שמחפשת,אך אני שזהיתי אותה מקשקשת
עם אחד הנהגים החלטתי לנסות אחרי שעזב.

עצרתי לידה ושאלתי אם זקוקה היא לטרמפ והיא השיבה כן,בהמשך שאלתי אם בא לה לזרום וגם כאן ענתה בחיוב.
קוראים לה אפרת בת 24 והיא מירושלים,באה בחג לבקר חברה שגרה לא הרחק מכאן ולפעמים כשזקוקה לכסף עושה מה שעושה,
כאן המקום להבהיר כי לא מדובר באפרת המרוקאית איתה הייתי לא מעט פעמים ואשר הוזכרה בדיווחים האחרונים.

אפרת שהייתה מצויידת בקונדום,מגבונים וקרם גוף הוציאה אותם מהילקוט הגדול ועברה לאחור,לבקשתי הורידה את כל
הבגדים אשר חשפו חזה שופע ומוצק והתחילה במציצה בוסרית וחלשה לאחר שמרחה קרם על הכלי,בהמשך ביקשה לשבת עלי
כך שהרגשתי את כל משקל גופה בעודה נאנחת ומתחננת שלא אגמור מהר,אך אני שהייתי דיי טעון החזקתי מעמד רק דקותיים.

בקיצור..
רחוק מלהיות שיא השיאים,
אבל עוד חוויה במאה זוזים.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”