כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 39 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

383
נוסע מצפון לדרום על כביש החוף בסביבות 12 בלילה כאשר פעמי לכיוון גלילות..
אולי הפעם אצליח רק לראות מקרוב את הזונה שלבושה בלבן שאני רואה מדי פעם בכביש הראשי לכיוון הים מייד אחרי הפניה... אולי הפעם אזכה סוף סוף להחליף מילה עם הזונה הלבנה..
הרי כל פעם שאני רואה אותה זה תמיד כשאני בכיוון היציאה... והרי אי אפשר לחזור למנדרין בסיבוב פרסה קל ומהיר, אלה צריך לנסוע עד צומת הסירה או צומת הכפר הירוק בשביל להסתובב..
אז אולי היום?

אז זהו... שלא...

למרות האכזcה הקלה.. ממשיך לכיוון הרחבה הגדולה ורואה שגם שם אין ממש בשורה.. בערך 20 רכבים שמסתובבים ובקושי זונה אחת עומדת ואף אחד לא מעלה אותה

עובר לרחבה הדרומית, נראה ששם שיש יותר פעילות.. מישהי יושבת בדיוק בכניסה לרחבה הדרומית וכאשר אני עוצר לידה, היא בקושי מרימה את הראש, עושה טובה שמסתכלת עלי ואומרת לי את המשפט הרגיל "מציצה וזיון ב 100" בטון של בית קברות...
אני מבין שלא מכאן תבוא הישועה.

מסתובב ונוסע לכיוון הבסיס הצבאי לשעבר, אולי שם תהיה ברכה לעמלי בלילות חמים ומהבילים אלה.
מגיע לאזור ואין סימנים לפעילות כלשהי. מסתובב ימינה לכיוון הבסיס והכל שומם..
פתאום בזווית העין, אני רואה מישהי שבדיוק יוצאת מתוך החולות, ורואה גם איזה רכב בחולות מדליק אורות ויוצא משם..
הבחורה רואה אותי, אך לא ממתינה ומתחילה ללכת לכיוון הכביש הראשי.
היא עוצרת כאשר היא כבר כמעט ליד פנס הרחוב.. כנראה שהיא לא מוכנה לקבל לקוחות בחושך..
באור היא נראת רזה על גבול האנורקסיות, פנים סלוויות, שיער שטני ארוך שתפוס עם גומי מאחור ונותן למתבונן הרגשה שמדובר בנערת תיכון..
עוצר לידה ומתחיל לשוחח...
כמובן שמקרוב רואים במפורש שלא מדובר בנערת תיכון, אבל גם לא במבוגרת,
ולא קל להעריך את גילה, שנראה בערך משהו שבין 25 ל 35 (זה הכי קרוב שיכולתי להעריך)
שאלתי לשמה ושמעתי ברבור לא ברור שנשמע כמו מוניקה, אך אני לא סגור שזה השם שלה ולא רציתי להמשיך להציק לה בעניין השם
אני שואל מה התפריט ומקבל את התשובה הרגילה (מ + ז = 100)
מנסה להיות נחמד ומבלבל לה קצת את המח (בכל זאת, אין מכוניות אחרות בכביש)ושואל האם אפשר גם לקבל גמירה בפה...
מקבל לאו מוחלט !! ממש לא! לא אומרת לי.. וממשיכה שלא עושה דברים כאלה ובכלל הכל עם גומי...
אחרי כמה מילות חנפנות, מקבל ממנה הבטחה להורדת בגדים מלאה ופינוק טוב...

מעלה אותה לרכב ונוסעים את הנסיעה הקצרה לכיוון החולות..
אנחנו עוברים לאחור, ואני מדליק את האור של הרכב ואומר לה שאני אוהב לראות.. היא לא מגלה התנגדות כלשהי
בתוך הרכב הבחורה מתפשטת באיטיות.. מתגלה גוף נערי עם ציצים ממש קטנים, ותחת קטן אך עסיסי ביותר..
היא מבקשת ממני להתפשט..
אני מוריד את המכנסיים והיא מבקשת שאוריד גם את החולצה...
וככה שנינו ערומים בספספל האחרוי, והיא מתחילה לחרמן אותי בנשיקות בצוואר ובפיטמות...
נוגעת לא נוגעת בזין, והרפרוף גורם לזין לעמוד דום..
היא מסובבת כלפי את התחת שלה על מנת שאגע בו.. תחת נערי ומחרמן ביותר...
ואני מלטף אותה ורוצה לאכול את כל כולה עכשיו... מלטף אותה ומעביר את האצבע שלי לאורכו של החריץ שלה..
לאחר כמ הדקות כאלה של משחק מקדים, היא מוציאה קונדום.. ובאה לשים אותו על הזין.. ואני עושה לה פרצוף עצוב..
ואז היא אומרת לי שהיא לא עושה דברים כאלה אבל אני נראה לה נקי.. ומתחילה במציצה חשופה וטובה. הפתעה טובה ומחרמת ביותר...
כל הסיטואציה וההפתעה גורמים לי בדקות ספורות להאצת ייצור הזרעים בביצים ואני מרגיש שאם היא ממשיכה למצוץ, עוד דקה אני גומר...
יכולתי להפסיק את המציצה שלה לרגע, ולהמשיך להנות בין ידיה המפנקות, אך ההרגשה הטובה של הזין שלי בתוך הפה שלה גרמו לי להשתחרר לחלוטין ולתת לה לעשות את העבודה...
היא מוצצת ומרגישה את פעימות ליבי ואת התנועות של גופי ומתאימה את קצת המציצה לפעימות ליבי, המודיעות שאוטוטו זה מגיע..
וברגע הנכון היא הפסיקה את המציצה והמשיכה ללחוץ בעדינות עם ידיה הענוגות על ראשו של הזין שלי, שתוך כמה שניות משחרר את כל המטען על הבטן שלי... וכל זאת כאשר בזמן ההשפרצה היא ממשיכה להחזיק את הראש של הזין ומפמפמת אותו בעדינות, וכך גורמת לי לתנועות לא רצוניות וארוכות של תענוג...
נשימתי כמעט עצרה מלכת עד שהייתי חייב להפסיק את האחזקה שלה בזין שלי.. הרגשתי שאני ממש לא יכול לנשום יותר (ומי שמכיר את ההרגשה הזאת יודע על מה אני מדבר..)
הייתי צריך קצת זמן להתאושש.. וכל הזמן הזה היא המשיכה ללטף את בטני ואת הזרע שעליו.. בלי לחץ וערומה.. כאילו שיש לנו את כל הזמן שבעולם..
לאחר כדקה או יותר, היא הוציאה מגבונים מהתיק והחלה לנקות את בטני ןאת הזין... בעדינות וברוגע..
וכאשר סיימה לנקות אותי, ניקתה היטב את אצבעותיה מהזרע וחייכה אלי.. ושאלה בנימוס אם אפשר להתלבש... אולי היה בקולה איזה שהוא רמז לסיבוב שני?
יתכן, אך אני חשתי שהגעתי כבר לפורקני והספיק לי.. בגילי סיבוב שני זאת רק מעמסה..
תוך כדי התלבשות, פתאום אני מבין שעדיין לא שילמתי לגברת..
ניגש לארנק ומעביר לה 150 ש"ח, שהם מעבר למחיר המוסכם, אך את המציצה החשופה שקיבלתי, גם היא הייתה מעבר להסכמות הראשוניות ביננו..
מרגיש שמח ומרוקן, עדיין יושב בספסל האחורי, והגברת יוצאת מהאוטו.. מסתכלת עלי כחברה שנפרדת, מחייכת אלי ואמרת.. תבוא שוב... ואני מחייך

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

384
צעיר,

תודה על דיווח נהדר,
נראה שלא פסחת על שום פרט וטוב שכך...

דרך כתיבתך היחודית הצלחת להעביר את חוויתך בצורה מרשימה והענקת בי תחושה כאילו גם
אני הייתי שם איתך נרגש מכל רגע.

אשרך שזכית בחוויה שכזאת
ועל שהצלחת להחזיק אותי מתוח וסקרן עד הסוף !

שאפו מוחא כפייה

386
אמרו הכל ידידיי וידידייך ;)
אבל לא יכולתי שלא להגיב גם ולתת מילה טובה..

שאפו גדוללל צעיר
תודה.
(בשמי ובשמי כל האוכלי חינם שגם אחרי דיווח
כזה שקוראים בעלטה יעדיפו להישאר בצל ולא להירשם
לפורומינו ולשתף גם. הם נופלים מצחוק עכשיו הא...)

387
צעיר,כבר שנים אתה בשטח ורק עכשיו פגשת את מוניקה? היא ושותפתה לגנבות ולמירס,ויקי,בשטח כבר מהמילניום הקודם! התאורים שלך רק מוכיחים שכתיבה עסיסית הופכת כל זונה בלויה לנחשקת.הייתי עם מוניקה לפני שנים,בתחילת דרכי בעולם הזנות וכבר אז הייתה זונה ונרקומנית ותיקה.מי ששומר על ארנקו ורכושו יכול לקבל מהן שרות סביר,אבל להגיע לפוסט לירי כזה כנראה שקרה לך נס ואולי באמת נהיית צעיר. הלוואי עלי!! מוחא כפייה
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

389
חברים יקרים,
למרות נסיוני רב השנים, בזונות רחוב אני באמת חלש...
אז נכון שאני מכיר פה ושם זונות רחוב, אבל זה לא ממש כוס התה שלי..
זה בעיקר כאשר אני מוצא את עצמי באזורים אסטרטגיים ועם זמן פנוי..
ואני באמת מכיר המון פרצופים, אבל כמעט ולא מכיר אותן בשמותיהן.

וטוב שזכיתי להכיר את מוניקה
וטוב שלא ידעתי שהיא כייסת
וטוב שהייתי בערב ללא לחץ והיה לנו את כל הזמן שבעולם

וכמובן טוב שכאשר אני מעלה זונה לרכב, אני תמיד עובר איתה לאחור ומשאיר את הארנק והטלפון בתא הקדמי..
זאת לא טעות, זאת מדיניות

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”