כ אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים - דף 5 - סקס אדיר

אנג'לינה - חוויה של פעם בחיים

41
[QUOTE=מוסלי]תחום זנות הרחוב נתון בקאנטים ולא תמיד יש מה לעדכן (האמת היא שלרב אין).
לראיה, גם ראסטי לא בדיוק מוציא פה דיווחים על ימין ועל שמאל. [/QUOTE]

יש לעשות הבחנה בין איכות, כמות ותדירות.

אבל עוד לפני כן, הבעייה היא כאשר אף אחד מהשלושה אינו מתקיים.

גם אם אין מה לדווח מבחינת דגימה, תמיד יש מה לספר על הסיבובים בלילות (מי/מה ראית, תחושות ייאוש, אכזבה וכו')...

אם בכל זאת אין מה לשתף, תמיד אפשר להגיב למי שכן מדווח, לתת מילה טובה כשמגיע אבל בטח שלא להתעלם.

תמיד אפשר לעשות יותר, למשל שרשורים מיוחדים כמו מפת זנות (פעם היו כאן דברים כאלה), מדריכים, טיפים ועצות.

לצערי לרוב האנשים לא אכפת ובאים רק לשאוב מידע. גם לך היה אכפת יותר פעם... מיודעך ח"כ גם כן, הוא יכול לתרום כאן המון אבל לא כותב מבחירה.

אולי עם הקיץ יבוא השינוי, נקווה שכן. עדיין תמוה (ומקומם) בעיניי שכמעט אלף איש צפו באשכול בכמה ימים ועדיין הרוב המוחץ לא מגיב, אפילו אין מישהו שיכתוב אפילו משפט קצר כמו "גם אני ראיתי אותה"...

אחרת אפשר פשוט להסתפק במסרים האישיים ובמידע שמחליפים מאחורי הקלעים ולסגור את הבאסטה.

42
מה אתה רוצה , אדמין לא מפרסת דיווחים , דוגמא טובה מאוד היא כל מה שהולך בצפון , ממש חיסלו את הפוסט הזה , אני דיווחתי כבר כמה פעמים ופשוט לא פירסמו את זה .
אני מאמין שיש עוד רבים שעשו כמוני ואדמין לא פירסם את זה , אז ככה שהפוסט מחוסל וחבל מאוד !
אנשים שיש להם זמן הכי מסודרים בחיים

43
[QUOTE=ZUBI]
אני לא במירוץ למאה הודעות ואני לא דוגל בסגנון של כמה אחרים שמזכיר לי את "קמתי, צחצחתי שיניים, רחצתי פנים"...
[/QUOTE]

זה בגלל שהינך מהגר שלא מבין מהי רשת חברתית.
סקסאדיר בהחלט משמש עבור חלקינו כבמה טובה.

קמתי, צחצחתי שיניים..... סתם
בא אלינו לעבודה בחור מאוקראינה, לעבוד. לקיץ...
מפה לשם יום אחד ציוותו אותו אליי ובמהלך נסיעה משותפת, כשהיינו לבד, הוא שאל אותי איך אפשר להתארגן בישראל על זונות כי בתחנה הישנה הענינים לא מצאו חן בעיניו בלשון המעטה.
שמעו, לא כל יום יוצא לי ליפול על הזדמנות שכזו לשמש כמדריך, וגם לבחור לא כל יום יוצא ליפול על מומחוי בתחום.
קבענו שאקח אותו בתנאי שלא יספר לבעל הבית מילה.
אתמול, בצהריים, אמרנו שבערב נצא.
בין לבין יצא לי לסוע עם הבעל בית ש"מודיע" לי במהלך הנסיעה שזה נחמד שאני לוקח ת'בחור לזונות בערב.
מיותר לציין שלא לקחתי ת'מסגיר מאוקראינה לשומקום.

במקום, מצאתי את אנג'לה בפעם הראשונה במיקום המפורסם שלה בכניסה לכביש בבניה/גן ארועים/עולם המים של לא זוכר מה שמו/התצוגה של ניו באלאנס מימין בדרך למלון מנדרין.
אמרה לנסוע לכיוון המלון ונכנסנו עם הרכב בחולות ממול.
עברנו אחורה. התפשטה לגמרי...הכל כמובן נכון.
גוף של דוגמנית מהFTV חזה נהדר עומד וגדול, חלקה לגמרי, עיניים ירוקות, שפתיים משוחות בצבע אדום-בורדו בוהק. על היותה צרפתייה אפשר להתווכח כי המבטא נשמע של ערבייה ישראלית.
מאז הגבס יש לציין שאינני בכושר בכלל, והמירב שהצלחתי למשוך בתקופה זו הן 25 דקות.
עם אנג'לה החזקתי אולי 10 דקות במקרה הטוב אבל - לא באשמתה אלא באשמת כושרי הירוד ובשל העובדה שהגוף שלה מזכיר את מאיה-נטלי מבאר שבע שהיא כוכבת בפני עצמה.
אנג'לה כמובן לא הסכימה לבוא איתי לשום חדר ושום "מחוץ לאוטו" ולא ימינה שמאלה.
יחד עם זאת, מומלץ לסמן וי על חויה עם הבחורה נוטפת הסקס הזו לפחות פעם בחיים, אמר ראסטי וצדק.
יש בה חן ונחמדות שלא אופיניים לזונת רחוב.

44
מכול סיורי באזור לא ניתקלתי בבחורה כניראה שמזלי לא היתמזל ליפול עם מישהי כזאת.
מוסלי ידידי לגבי נטלי אני חושב שזו הפעם השניה שהיא נמצאת בגמילה מסמים ומהרחוב שאלה של זמן עד שהיא תזחור לשם שוב,
לפני מספר חודשים דיווחתי לפני שעברה לגמילה ראיתי אותה בתחנה המרכזית הישנה ברחוב הגליל בכניסה לחדרים כניראה שלא יקח הרבה זמן עד שהיא תחזור לשם שוב.

45
הרבה זמן שלא ראיתי את אנג'לינה.
בפעמים שהזדמן לי להגיע לתל ברוך לא ראיתי אותה.
עם כל הבלאגן שהולך שם עם הבנייה, כבר חשבתי שהיא עברה מקום.
טוב לדעת שהיא עדיין מעבירה שם כרטיס, תודה על העידכון, שמח שנהנת.

נ.ב. איזה מניאק יצא הקוזאק...

אדיר, לפני חודשיים + אספתי את נטלי מבתי המשפט, רגע לפני שהיא נכנסת לגמילה. הציעה לי מציצה חינם תמורת הסעה לבורסה. מדהים לעומת ה-600 ש"ח שהייתה מבקשת פעם לפי הדיווחים. לא יצא לי לדווח כי זו הייתה תקופה עמוסה והכל התבלגן, אבל הנה אתה מזכיר נשכחות.
היה מפגש מאוד מהנה, מאוד מורגש שהיא פרו כבר מההתחלה אבל במקביל גם ניכר שהיא מתוסבכת על כל הראש.
בשבילה אני מקווה שתצליח בגמילה, בשבילנו מקווה שנזכה שוב להתפנק בין שפתיה.

בכל אופן, לטעמי עדיין אנג'לינה עדיפה :)

47
אתמול שמתי פעמיי לת"א כאשר בבנק המטרות אנג'לינה

לאור כל הסחויות והסיפורים המחרמנים עליה,ובמיוחד לראסטי אשר לא חסך בשום מילה,ותיאורים ועל כן מגיע לו הקרדיט על שגילה

אותה

מוחא כפייה
התחלתי בסיור בבורסה,בכיכר החיצונית לארה לא נצפצה וגם לא אלין,ברחוב היצירה נצפצה המבוגרת אשר לא מוכנה להזדיין בפחות 150

בכיכר אליהב לראשונה,פגשתי את הצמד מהשרשור הקודם

אז ככה,יש את הקטנה הבלונדינית אשר לא ניראת משהו לטעמי ,והשניה הגבוהה עם שיער שחור גוף פצצה,ופנים נחמדות(ראה דיווח של

קריסטל)

עצרתי את הרכב,והם לא מיהרו למסור פרטים מיוזמתם (מה שבדר"כ קורה) רק כאשר אני מיוזמתי שאלתי את הגבוהה כמה אמרה לי 100

מ+ז,כמה רק מציצה ביקשה גם
100

לא עניין אותי כלום והצפנתי לתל ברוך,בכביש הראשי מצד ימין אנג'לינה לא נצפתה השעה היית כבר 24:30(ראסטי ציין שבדר"כ

באה בשעות מאוחרות אז הנחתי שבטח תהיה לפחות עד 1-2 )

ממשיך ימינה לכיוון מנדרין ברחבה,הצפונית רק קוקס

ומלא מכוניות וחושך מצריים,ו2 נערים אשר כניראה שיעמם להם והחליטו לשגע את הזונות ברגע שיעברו באיזור

יוצא משם,מאחורי מנדרין נצפתה מבוגרת ניראת לא משהו בערך בת 40,המשכתי הלאה

כל כמה דקות סורק את האיזור בכביש הראשי,ככה במשך כמעט שעה,אך חיפושי אחרי אנג'לינה העלו חרס

חזרתי עם הזין ביד חרמן,עד לפעם הבאה

אשמח לדעת מהחברים היכן בדיוק היא עומדת,אגב לא ראיתי שום שלט של סוכנות של סוזוקי בלאנו כמו שחברינו מוסלי חבל רק שלא

ציין שעה לגבי היום הבנתי שזה יוצא ב

שאסף אותה,כיון שבחורה כזאת 'נדירה'(המיקום בעייתי,על הכביש הראשי ואם אתה לא ראשון,אין סיכוי שהיא תחכה לך עד אשר

תגיע) אשר אין לה ימים קבועים ואשר באה לפעם אחת פעמיים (אלא רק כניסה לאתר בניה)

עם מישהו התמזל מזלו ומצליח לאתר אותה,לא לחסוך במילים

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

48
[QUOTE=superman1979]אגב לא ראיתי שום שלט של סוכנות של סוזוקי בלאנו כמו שחברינו מוסלי

[/QUOTE]
יש מצב שהתכוונת לניו באלאנס? מבולבל אתה יודע שאין לסוזוקי סוכנות רק עבור דגם הבלאנו, נכון? מבולבל
[QUOTE=מוסלי]
במקום, מצאתי את אנג'לה בפעם הראשונה במיקום המפורסם שלה בכניסה לכביש בבניה/גן ארועים/עולם המים של לא זוכר מה שמו/התצוגה של ניו באלאנס מימין בדרך למלון מנדרין.

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

49
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=superman1979]אגב לא ראיתי שום שלט של סוכנות של סוזוקי בלאנו כמו שחברינו מוסלי

[/QUOTE]
יש מצב שהתכוונת לניו באלאנס? מבולבל אתה יודע שאין לסוזוקי סוכנות רק עבור דגם הבלאנו, נכון? מבולבל
[QUOTE=מוסלי]

[/QUOTE]
[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוקצחוק

יאללה בית"ר!!!
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”