כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 46 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

451
blacko,הרחוב שאתה נמצא בוא הוא רחוב המלאכה(תחנת אוטובוס קטי)מאחורי סלקום ,אחרי הקוקס,פניה ראשונה רחוב

פלד(תחנת מוניות)

אם בחרת להמשיך ישר(חניון גדול מאיה,מרינה ועוד כמה) פניה ראשונה שמאלה רחוב המשביר(ירידה) ,מצד ימין עומדות אמלי,ועוד

אחת

אם תרד,בהמשך יש כיכר צד שמאל וימין רחוב הבנאי(ליטיה) בכיכר ישר עומדת בהמשך אנג'ליקה ,מצד ימין יש כמה בחורות ליד

הבאולינג,(ליקה,ועוד אחת שכחתי את שמה)

ממולה עומדת דורין או ( בשמה ד'אשה)

פניה שמאלה אחרי באולינג,רחוב המרכבה,בתחנת האוטובוס(מאחורי השופרסל) יש לפעמים חייזרים

בהמשך מצד ימין(עליה) יש קוקס,וגם מאחורה

מתחת לבנק הפועלים(רחוב המלאכה) עמדה מרינה(לא ניראה לי שעוד עובדת..)

למי שזוכר או יודע מוזמן להוסיף,מה עם ניקול מישהו ראה אותה מאז ? אמלי שעות פעילות וימים

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

453
[QUOTE=superman1979] blacko,הרחוב שאתה נמצא בוא הוא רחוב המלאכה(תחנת אוטובוס קטי)מאחורי סלקום  ,אחרי הקוקס,פניה ראשונה רחוב פלד(תחנת מוניות)אם בחרת להמשיך ישר(חניון גדול מאיה,מרינה ועוד כמה) פניה ראשונה שמאלה רחוב המשביר(ירידה) ,מצד ימין עומדות אמלי,ועוד אחתאם תרד,בהמשך יש כיכר צד שמאל  וימין רחוב הבנאי(ליטיה) בכיכר ישר עומדת בהמשך אנג'ליקה ,מצד ימין יש כמה בחורות ליד הבאולינג,(ליקה,ועוד אחת שכחתי את שמה)ממולה עומדת דורין או ( בשמה ד'אשה)פניה שמאלה אחרי באולינג,רחוב המרכבה,בתחנת האוטובוס(מאחורי השופרסל) יש לפעמים חייזריםבהמשך מצד ימין(עליה) יש קוקס,וגם מאחורהמתחת לבנק הפועלים(רחוב המלאכה) עמדה מרינה(לא ניראה לי שעוד עובדת..) למי שזוכר או יודע מוזמן להוסיף,מה עם ניקול מישהו ראה אותה מאז ? אמלי שעות פעילות וימים

[/QUOTE]. סופרמן ממש ממש תודה כל הכבוד על ההשקעה! מעריך מאוד!!!!!! רק שאלה אחרי הקוקס מצד ימין יש 2 אפשרויות בעצם או ימינה כמו שאמרת. או למעשה שאר הפירוט שנתת זה אם אני ממשיך ישר נכון?

454
בכיף אחי,בימינה אחי,יש לך ברחוב הפלד,את השמנה עם החזה הענק,ובהמשך לפעמים מול התחנת דלק,יש בחורות
ושאר הפירוט שנתתי,הוא בהחלט בהמשך ברמזור שמאלה,ומצד של הנהג יש בנין ענק שנקרא SUPRIM או משהו כזה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

456
[QUOTE=tzahiporat]אגב מישהו יודע אם דיאנה עוד שם.?[/QUOTE]
כבר מעל שנה שאני לא רואה אותה........
אם מישהו יודע משהו לגביה - אשמח למידע. למרות המראה שלה, שהיה מתחת לממוצע, השירות והאיכות שלה היו, בעיני, הרבה מעל לממוצע ואני מגדיר אותה כזונת הרחוב הכי טובה שהייתה לי מעולם.
כמובן שזו רק החוויה שלי ממנה....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

457
שלום

אתמול (שני ב 23:00) הגעתי לאיזור תעשייה חולןן - בחנייה הגדולה הייתה מאיה עם המזדה הלבנה שלה

ביקשה 100 תמורת זיון+מציצה - הסברתי לה שאני בקטע של מציצות בלבד ושאלתי האם תמורת 50 שקלים אקבל מציצה, התשובה הייתה חד משמעית לא!

ברגע זה ניסיתי "לדבר לליבה" , קצת צחוקים על העבודה הערב תשעה באב...ולבסוף הציעה להביא לי ביד תמורת 50 שקלים - הסכמתי.

למאיה אני חייב לציין היה ריח ממש נעים ובנוסף הייתה ממש נחמדה. היא שאלה "האם מעדיף עם קרם או עם קונדום, אני ממליצה עם קרם.."

כמובן שהלכתי עם הקרם...

מאיה חשפה זוג שדייים די מדהימים, הביאה לי ביד תוך כדי עיסוי האגוזים...4 דקות אחרי הפורקן הגיע

לסיכום מאיה ממש נעימה ונחמדה

מומלץ בחום

יום טוב

458
שלום...
דיווח מלפני 3 ימים
הייתי בחנייה והעליתי את מישל כך טוענת
זו פעם ראשונה ששמעתי את השם הזה בהקשר לחולון והחנייה
בכל אופן - מילפית סביב ה40 , נאה גבוהה שיער שחור ארוך וחלק , חזה בינוני פלוס טבעי רך ונעים
כרגיל 100 ל ז+מ
עברנו למושב האחורי והיא החלה במציצה משגעת של כ 5 דקות
נעמד והתחלנו במיסיונירת עד לגמירה
בהחלט סביר למחיר ...
תחיה ותן לחיות

459
שישי בלילה, 1:30, אני עושה רונדלים באיזור רחוב המרכבה והבנאי
(זה תמיד היה האיזור המועדף עלי. מפחד ונמנע להגיע בלילה לאיזור הר-ציון ותמ"י ת"א)

אחרי כמה סיבובים הבחנתי במישהי במרכבה. מבנה גוף שאני לא אוהב (עבה באיזור הבטן והירכיים)
החלטתי לוותר ולחתוך שוב לבנאי. שם עשיתי פרסה, וכשחזרתי למרכבה, ראיתי כבר שתי ניידות בשני צידי הרחוב...
הפעם היה לי מזל ורכבים אחרים עוכבו, בפעם הבאה זה יכול להיות אני.. נראה לי לא נעים (יכולים לעצור אותי לחקירה?)
עקפתי את כל הבלגן ונסעתי הביתה חרמן ומתוסכל...

יש בכלל טעם להמשיך לנסות שם בחולון? מעט הפעילות שעוד נשארה שם, מופרעת שוב ושוב באדיבות משטרת ישראל היקרה...

תודה.

460
לי יש חוק, לאור מספר מקרים לא כל כך נעימים שהיו לי עם ה"כחולים", ברגע שאני רואה ניידת מסתובבת או ב"אמבוש" אני חותך.
עדיף חרמן ומתוסכל מאשר לתת הסברים בבית....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”