כ ז'ני - דף 46 - סקס אדיר

ז'ני

451
ידידי קישקשתא.אין לך מה להיות עצוב גם היום הזה יגיע! כי לפי רמת תרומתך הססגונית והעשיה פה בפורום זה לא יפתיע פה אף אחד.
דבר שני אני חושב שכולם פה הגיעו למסקנה החד משמעית שאין כמו ז"אנט הכי טוב ז"אנט ולא יהיה כמו ז"אנט!

ז'ני

452
אחריי שקראתי אצלי קצת בשרשור המעניין ובשירשורים של בחורות אחרות שעובדות הבנתי עובדה מעניינת
מי שהולך איתי לדירה אחרת המחיר הוא אחר הזמן הוא שונה והוא מקבל דברים אחרים אי לכך ובהתאם לזאת יהיה יותר צפויי שהוא יכתוב דיווח חדש בנערות ליווי או בבמת סקס מרכזית ולא כאן בשירשור שלי כי אז מה זה קשור לזונות שעובדות ברחוב ולצייד שלכם?? אתם גם ככה לא מצליחים למצוא אותי ב"כביש" מבלי לקבל את המס' שלי בהודעה פרטית ולנסות לקבוע , תבינו ברגע שלוקחים מבחורה שעובדת טלפון זה לא בשביל לקבוע איתה למציצה באוטו בחמישים או חצי זיון חצי מציצה במאה משהו פה לא תקין !
במלון זה עולה אחרת ולא כולם מבינים את זה וסתם משגעים אותי בטלפון בשביל סקס באוטו במאה... או רק למציצה זה לא מכבד זה המקצוע שלי ...
פרט לכך יש כאלה שלא כותבים פה דיווח אחר כך או במקום המתאים או שרושמים שהכל כבר נכתב אז זהו שלא... מי שלא רשם זו בעיה שלו... מי שקיצר ברישום או התקמצן או סתם קישקש או חפר פה בשירשור או ששלח לחרמני הודעות עליי בפרטי שסתם שיגעו אותו ואז אתם מתפלאים שהוא פתח שלוש יוזרים שונים כדיי לדלות ממכם מיידע ??
מקווה שתבינו אותי

שלכם זני ההריונית החרמנית שעובדת
שעד שעברתם ליידי ולפעמים סתם עצרתם להגיד שלום ולא העליתם
וחשבתם שאתם מכירים אותי אבל לא כזה כמו שאתם חושבים .

יום טוב

Stripper Janet2013-10-23 16:55:51
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

453
[QUOTE=Stripper Janet]
אחריי שקראתי אצלי קצת בשרשור המעניין ובשירשורים של בחורות אחרות שעובדות הבנתי עובדה מעניינת
מי שהולך איתי לדירה אחרת המחיר הוא אחר הזמן הוא שונה והוא מקבל דברים אחרים אי לכך ובהתאם לזאת יהיה יותר צפויי שהוא יכתוב דיווח חדש בנערות ליווי או בבמת סקס מרכזית ולא כאן בשירשור שלי כי אז מה זה קשור לזונות שעובדות ברחוב ולצייד שלכם?? אתם גם ככה לא מצליחים למצוא אותי ב"כביש" מבלי לקבל את המס' שלי בהודעה פרטית ולנסות לקבוע , תבינו ברגע שלוקחים מבחורה שעובדת טלפון זה לא בשביל לקבוע איתה למציצה באוטו בחמישים או חצי זיון חצי מציצה במאה משהו פה לא תקין !
במלון זה עולה אחרת ולא כולם מבינים את זה וסתם משגעים אותי בטלפון בשביל סקס באוטו במאה... או רק למציצה זה לא מכבד זה המקצוע שלי ...
פרט לכך יש כאלה שלא כותבים פה דיווח אחר כך או במקום המתאים או שרושמים שהכל כבר נכתב אז זהו שלא... מי שלא רשם זו בעיה שלו... מי שקיצר ברישום או התקמצן או סתם קישקש או חפר פה בשירשור או ששלח לחרמני הודעות עליי בפרטי שסתם שיגעו אותו ואז אתם מתפלאים שהוא פתח שלוש יוזרים שונים כדיי לדלות ממכם מיידע ??
מקווה שתבינו אותי

שלכם זני ההריונית החרמנית שעובדת
שעד שעברתם ליידי ולפעמים סתם עצרתם להגיד שלום ולא העליתם
וחשבתם שאתם מכירים אותי אבל לא כזה כמו שאתם חושבים .

יום טוב

[/QUOTE]

הודעה בעייתית...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'ני

454
למה בעייתית? אני רוצה שתבין אותי אני בהריון ולא נשאר לי עוד הרבה זמן לעבוד
ושתבינו שאני לא כועסת עליכם אלא אומרת את כל מה שאני חושבת ומרגישה...
כל השאר זו בעיה שלי אני אומרת מה אפשר לעשות מעתה והלאה...
בייחוד כי אני מתחילה להבין פה דברים יותר טוב

יום טוב
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

455
[QUOTE=הפרופסור]

הודעה בעייתית...
[/QUOTE]
פרופ' תוכל להסביר מה בעייתי בהודעה של ג'נט?
אם ישנן בנות שמבקשות 500 ש"ח עד 40 דקות
אז מדוע שג'נט צריכה להסתפק ב-100 כשהיא
מוזמנת למלון.
בגמילה

ז'ני

456
אוסקר היקר... אם אתה לא רואה את הבעיה,אז גם אתה בבעיה עצוב

א. הבקשה של ג'ני שיפתחו עליה פוסט של נערת ליווי/מקבלת בדירה בפוסט המרכזי.

ב. ג'ני מצדיקה את חרמני שפתח שלושה יוזרים.

שב"ש

ולגבי המחיר אני הייתי עם ג'ני פעמיים בדירה פרטית ושילמתי 400 שקל.לא הסתכלתי על שעון אבל אני מעריך שהייתי 40 דקות איתה.

הפרופסור2013-10-23 19:02:38
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'ני

457
פרופסור ידידי,
מסכים איתך לחלוטין. יש פה כמה "גברים" שבשבילם הבחורה היא זבל. תיזהר שלא להכעיס אותם. אל תקרא לבחורה "נערה עובדת" אלא "זונה", כדי שהם יבינו אותך. גם אל תציע שישלמו יותר, כי אז אתה מוקצה. פשוט תספר איך אתה
מפוצץ את הבחורה ואיך עקצת אותה והתווכחת איתה על המחיר.....
קרנך תעלה פלאים.
וכן, יש את אלה שהזונות מתאהבות בהם. ובכלל, היא הייתה בתולה. וכמובן שאותם כוכבים יכולים לגרום ללסבית לשנות את ההעדפה שלה מנשים לגברים

ז'ני

458
ג'אנט - חרמני הוא סתם נוכל שהיו לו כבר 2 יוזרים לפני שהפצעת פה בפורום.
משגעים אותו בהודעות פרטיות לגבייך ובגלל זה הוא פתח 3 יוזרים? מה זה החרטא הזה? Wacko
הוא היחידי פה בפורום שחופר לכל העולם ואשתו לגבייך ומזכיר אותך בכל הודעה שהוא כותב ולא משנה באיזה שרשור.

קישקשתא2013-10-23 19:22:35
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

459
[QUOTE=הפרופסור]

אוסקר היקר... אם אתה לא רואה את הבעיה,אז גם אתה בבעיה עצוב

א. הבקשה של ג'ני שיפתחו עליה פוסט של נערת ליווי/מקבלת בדירה בפוסט המרכזי. זה לגיטימי כאשר המפגש אינו ברחוב.

ב. ג'ני מצדיקה את חרמני שפתח שלושה יוזרים. לא מצדיקה אלא מנסה להבין את המניעים שלו.

שב"ש

ולגבי המחיר אני הייתי עם ג'ני פעמיים בדירה פרטית ושילמתי 400 שקל.לא הסתכלתי על שעון אבל אני מעריך שהייתי 40 דקות איתה.

ישנם לקוחות שסבורים שמפגש במלון עולה כמו ברחוב, על זה היא מלינה ובצדק.
[/QUOTE]
בגמילה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”