כ ז'ני - דף 48 - סקס אדיר

ז'ני

471
היא צריכה פשוט לעבור לדירה דיסקרטית או לעבוד בליווי ולשמור על עצמה ועל התינוק שלה.אני גר באזור הזה כבר שנתיים ואולי יצא לי 3 פעמים להסתובב בהר ציון.אני לא מבין איך צעירה ישראלית שהיא לא נרקומנית יכולה לעמוד שם 10 דקות מבלי להיפגע מכל הפשע והעברינות שיש שם כנראה שיש ניסים.

ז'ני

472
אני מניח ששום דבר אינו "פשוט" בתחום הזה אבל עדיין, אני מנסה להבין מה השיקול בהעדפה של עבודה בכביש על פני אירוח בדירה שלך.

על פניו, אירוח בדירה פרטית נשמע ככדאי יותר מבחינה כלכלית, מצריך פחות זמן, דיסקרטי יותר, ובטוח יותר מ-2 סיבות:
1. את נמצאת בסביבה מוכרת.
2. לקוחות סימפטיים יותר. כמובן שתמיד ישנם יוצאים מן הכלל אבל אפשר להסכים שהלקוחות בדירות דיסקרטיות לרוב פחות בעייתיים.

כמובן שכל אלה חישובים "על הנייר" ואני לא מכניס לפה שיקולים סובייקטיביםאישיים שג'ני, אם תרצה, תוכל לשתף אותנו בהם.

ג'יימס דין2013-10-24 12:44:28

ז'ני

473
היי ז'ני, עצוב לשמוע מה שקרה לך.
חבל שאין לך גז פילפל בתיק, כמו שהמלצתי לך כבר כמה פעמיים.
אני מסכים עם הדיון של - לשקול לעבור לעבוד בדירה.
אני גם הייתי מציעה לך לעבור לעבוד בבורסה או בחולון שהם מקומות הרבה פחות מסוכנים לבחורות.
בשעות הלילה מסוכן מאוד להסתובב בהר ציון!

אני מקווה שלא נגרם נזק לתינוקת ושלא נגרם לך נזק פיזי.
הטרואמה הנפשית תעבור לך בהמשך.

שיהיה סוף שבוע מהנה ורגוע.

ז'ני

474
[QUOTE=סגן] היי ז'ני, עצוב לשמוע מה שקרה לך.חבל שאין לך גז פילפל בתיק, כמו שהמלצתי לך כבר כמה פעמיים.אני מסכים עם הדיון של - לשקול לעבור לעבוד בדירה. אני גם הייתי מציעה לך לעבור לעבוד בבורסה או בחולון שהם מקומות הרבה פחות מסוכנים לבחורות.בשעות הלילה מסוכן מאוד להסתובב בהר ציון!אני מקווה שלא נגרם נזק לתינוקת ושלא נגרם לך נזק פיזי. הטרואמה הנפשית תעבור לך בהמשך.שיהיה סוף שבוע מהנה ורגוע.

[/QUOTE]

ג׳ני חמודה

ידידנו סגן מכיר היטב את תחלואות דרום ת״א.
עצותיו הגיוניות וטובות.
את בחורה חביבה ,והאזור באמת לא סימפטי
עבורך .
שמרי על עצמך.

שמרו על הזיקפה כי אין עוד מלבדה ..

ז'ני

475
[QUOTE=Xtcon] המפגש שלי עם ז'ני,
לצערי אין לי דברים טובים לספר כמו כולם, מיוחד שלצערי ראיתי אותה באור, ז'ני שלכםשלנו נראת בגיל ה20 ילדת רחוב עזובה, פנים חמודות(זה הפלוס היחיד),גוף של אישה הריונית, לא אסטטית בעליל, פטריות ענקיות ומגעילות בציפורניים שברגליים ועליהם לק(כמובן!), ריח זה זעה...בקיצור לא עשתה לי את זה בעליל. אך מכל היחצון שכרגע עומד על 10 עומד(!!) ניסיתי בכול זאת לזרום...התלהבתי מהסקס? גם לא להיט, שוב אולי זה "מציאה" ב100 ש"ח אבל אני מעדיף את הסקס שלי פחות חולה ומפחיד.
כל מה שנאמר פה כמובן אמת, לא יחצן ואין לי כלום נגד ז'ני, אבל זו אחת התגובות היותר אמיתיות פה ולא מיוחצנות.
[/QUOTE] צר לי להגיד לך אדוני הנכבד ז"ני היא הזונה בחורה עובדתאישה הריוניתהכי נקייה ואסטתית שיש לא יודע מאיפא ראיתה את הדברים האלה..אולי היא פשוא היא לא הטעם שלך והחלטתה ללכלך..חבל כי כולנו פה יודעים שזה ממש לא נכון....

ז'ני

476
[QUOTE=Xtcon]המפגש שלי עם ז'ני,
לצערי אין לי דברים טובים לספר כמו כולם, מיוחד שלצערי ראיתי אותה באור, ז'ני שלכםשלנו נראת בגיל ה20 ילדת רחוב עזובה, פנים חמודות(זה הפלוס היחיד),גוף של אישה הריונית, לא אסטטית בעליל, פטריות ענקיות ומגעילות בציפורניים שברגליים ועליהם לק(כמובן!), ריח זה זעה...בקיצור לא עשתה לי את זה בעליל. אך מכל היחצון שכרגע עומד על 10 עומד(!!) ניסיתי בכול זאת לזרום...התלהבתי מהסקס? גם לא להיט, שוב אולי זה "מציאה" ב100 ש"ח אבל אני מעדיף את הסקס שלי פחות חולה ומפחיד.
כל מה שנאמר פה כמובן אמת, לא יחצן ואין לי כלום נגד ז'ני, אבל זו אחת התגובות היותר אמיתיות פה ולא מיוחצנות.
[/QUOTE]

אתה חתיכת מגעיל שאתה מדבר ככה אולי אתה זה ההוא מהר ציון ... או שכמוך יש כמה ולא חסר! , מוזר שאתה רושם את הביקורת הדוחה שלך מתחת לדיווח שלי .
לך לנרקומניות שייש להן ריח של גיהנום וסמים מזל שהיינו עם קונדום אחרת הייתי נדבקת ממך בטח בHIV או משהו , תסתכל על עצמך בראי ותחשוב שוב על איך שדיברת מי אישר לך את הפירסום של הדיווח הזה?
עשו טעות חמורה אה חיח כנראה לא בכוונה יש להם הרבה תגובות לאשר...
אתה גם ככה בפיקוח, זה שבאת לזונת רחוב זה כי לא הכניסו אותך לשום מכון ליווי בתל אביב או שהיה לך יקר
אני האמת בינינו בטוח איתך לא הייתי אז אין לי מושג על מה אתה מדבר .
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

477
[QUOTE=Stripper Janet]
[/QUOTE]

אתה חתיכת מגעיל שאתה מדבר ככה אולי אתה זה ההוא מהר ציון ... או שכמוך יש כמה ולא חסר! , מוזר שאתה רושם את הביקורת הדוחה שלך מתחת לדיווח שלי .
לך לנרקומניות הן ישמחו מאוד לקבל אותך.
תסתכל על עצמך בראי ותחשוב שוב על איך שדיברת מי אישר לך את הפירסום של הדיווח הזה?
עשו טעות חמורה אה חיח כנראה לא בכוונה יש להם הרבה תגובות לאשר...
אתה גם ככה בפיקוח, זה שבאת לזונת רחוב זה כי לא הכניסו אותך לשום מכון ליווי בתל אביב או שהיה לך יקר?
אני האמת בינינו בטוח איתך לא הייתי אז אין לי מושג על מה אתה מדבר .
[/QUOTE]
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

478
[QUOTE=Stripper Janet]

המשך: הוא נתן לי כסף התפשטתי ... התחלתי לרדת לו כשבאתי לשים לו קונדום הוא סירב ואז כששמתי הוא התחיל לדחוף לי אצבעות בכוח וחזק מאוד ואז הוא משך לי בדגדגן חזק כאילו אני מרגישה שהוא נתלש ואני כמעט מאבדת את ההכרה והוא מתחיל לצעוק לי עד כמה שהכוס שלי מסריח התעשתתי כשהוא התחיל לסטור ולנסות לפוצץ לי את הפנים ונאבקתי בו... הוא ניסה לגנוב לי את התיק וצעק עליי שייש לי כוס מסריח שמעתי שאני צורחת והוא צעק עליי שאסתום את הפה, אספתי את הדברים שלי במהרה לקחתי את התיק שלי ופתחתע את הדלת והוא אחז בי בחוזקה " הלו אני רוצה את הכסף!" 
"איזה כסף?? זה הכסף שלי עזוב אותי! " אמרתי בתמימות הייתי שלווה
"את מה שנתתי לך זונה מסריחה" הוא שיחרר את התיק ראה אותי מוציאה ארנק קטן ריק והתאכזב מה הוא חשב שאני אבוא להר ציון עם כסף? נתתי לו תסכום וברחתי לעבר הסודנים שישנו בפארק והתלבשתי
אישה בהריון על עקבים פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי מזל שלא קרה גרוע יותר
לא המשכתי לעבוד אחריי זה ... 
 ועוד אחריי שנסע קילל 
קיצר יש גם כנראה כאלה ואיתם אני לא רוצה להתעסק הוא בטח ניסה להרחיק אותי כדיי שאני לא אקח לעובדות שלו את העבודה או שהוא סתם אחד...
עכשיו אני בבית ואני לא רוצה שמקרים כאלו יקרו זה פעם ראשונה ככה 
אני בסדר קצת משקשקת זה מה שלפעמים הרחוב מזמן 
חארות כאלו...
שיהיה יום טוב!

[/QUOTE]

ז'ני היקרה

תחילה אומר שמאד עצוב ומקומם לשמוע את הסיפור הזה, הנבלה הזה ראוי שילך לכלא, חבל שאין שם משטרה שבאון ליין תתפוס נבלות כאלו ותשליך למעצר.

שנית את בחורה מאד איכותית להבנתי, הר ציון לדעתי האישית לא בשבילך.

ושוב מאחל לנבלה שפגע בך שירקב בכלא, זה המקום הראוי לחלאות שכמותו, להתנהג כך לבחורה ועל אחת כמה וכמה לבחורה בהריון זה נבזות וגועל נפש!

מי שמאונן לא מזיין

ז'ני

479
תודה רבה לך... וסגן אתה יודע שאני מסתובבת עם גז פלפל ורואה שזה לא ממש עזר תודה על הדאגה...

טוב המשתמש xtcon
בדקתי בדואר נכנס ואכן קיבלתי ממך הודעה שקראת את הדיווחים עליי
ומאוד התגרית ורצית מספר,
ואז נכנסתי לדואר היוצא וגיליתי שבכלל לא שלחתי לך אותו,
אז איך בדיוק נפגשנו בפנטומימה ?? יש לך פנטזיות מוזרות

שיהיה שבת שלום !
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

480
[/QUOTE]

הפוסט שלך מקומם עקב חוצפתך הגדולה כלפי ג'ני אך בעיקר בזלזולך כלפי חברי הפורום המדווחים,בליבי יש חשד כבד כי
דברייך נאמרו במטרה לפגוע בשמה הטוב של ג'ני בכדי להקטין במעמדה.

כאחד שהיה עם ג'ני פעמיים וודאי שאיני מסכים עם הביקורת המגמתית שלך,
לבוא ולומר שעשרה עמודי ביקורות חיוביות הם יחצנות ורק דבריו של "כבודו" אמיתיים וראויים מעלים את השאלה
מהם כוונותיך האמיתיות ועל ידי מי נשלחת !?

איני יחצן של ג'ני ואיני מקבל ממנה שכר,
אך בעיקר איני מאמין בדיווחים מנוגדים וקיצוניים כל כך ממה שמעיד הכלל.

קריסטל2013-10-24 23:06:53

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”