כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 6 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

51
דו"ח דגימה
----------------
שם הזונה : לובה

מד חרמנות : יממה אחת

הערכת גיל : 40-45

מוצא : נולדה באוזבקיסטן . אך חלק ניכר מחייה , היא חיה באוקראינה ובצ'כיה .

לעיתים עובדת גם בבורסה בר"ג , אך קיבלה מהמשטרה צו הרחקה ל-14 ימים .
ולפני 5-6 שנים זיינתי אותה באיזור המכללות בתל ברוך .

שעת דגימה : 1:45 (בלילה ).

זמינות : בכל ימי השבוע , עד השעות הקטנות של הלילה .

תאור חיצוני : מבנה גוף אתלטי נוטה לרזה , רגליים בריאות , חזה מידה 2 , הגובה כ-1.62 .
שיער צבוע לבלונד באורך בינוני , מראה זנותי , ופנים של שרלילה אמיתית ותמיד מסטולה .כוס מגולח

קטגוריה : 70% MILF

תעריף : 70 ש"ח - מציצה + זיון

אקט/יחס : ראיתי אותה בתחנת האוטבוס יושבת עם חצאית מיני ורגליים פתוחות ... ושמוליק אותת לי ...
שמתי וינקר ימינה .. ועצרתי לידה והעלתי אותה .. והיא לקחה אותי למקום נטוש באיזור שיבת ציון .
אישה נחמדה אך מדברת הרבה (לרוב שטויות מהסטלה ) .. הייתה מסריחה מאלכוהול - אבל ניסבל .
עברנו למושב האחורי והתחלנו להתחרמן ... הכנסתי לה אצבע לתוך הכוס - והיא לא אמרה כלום Tongue
דפקה לי מציצה מקונדמת לא רעה .. והעבירה את ציפורניה הארוכות על הביצים שלי - היה אחלה Tongue
השחלתי לה אותו במיסיונרית ונתתי בה זיון עצבני , והיא החזירה לי קונטרות יפות , עד ההשפרצה.

תקתוק : 15 דק'

סוף דבר : שווה את המחיר . וסה"כ מומלצת למי שלא מפריע לו ריח חזק של אלכוהול .
זונה ותיקה , דיי שחוקה ... אך זורמת ויודעת את העבודה .

אני חוזר לסיבוב נוסף .

שלכם המאסטר , שמדי פעם פותח כאן ממטרות ומשקה את הפורום.

חולה כוס2011-06-25 05:49:55
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

52
זיון עם לובה (זונת רחוב מהר ציון ) ב- oasis club
============================
הקיץ הגיע וההורמונים בגוף משתוללים..... והחשק לסקס מגיע למצב של צריכה על בסיס יום יומי ...
רק אתמול בלילה זיינתי את אנה מהבורסה , והלילה חשקי נפשי בזיון נוסף .
אז קפצתי להר ציון בשעה 23:00 (זו השעה שלובה מתחילה לעבוד ) לובה מהפוסט שדיווחתי מעל !

רציתי לעשות לה את הסיפתח , ותפסתי אותה בדיוק כשהיא הגיעה לאיזור .
לבשה שימלה קצרה מנומרת .. מסטולה לגמריי תמיד מאושרת (ואולי לקחה קריסטל ) .

שאלתי אותה אם בא לה לזרום איתי לאיזה חדר באיזור והיא מיד הסכימה .. היות וזיינתי אתמול אז התחשק לי אקט 1 ...
שיימשך כחצי שעה . וסגרתי איתה על מספר 1 ב-150 ש"ח .

ונסענו להשכיר חדר ב-oasis. למתקשים- רחוב בן צבי לוקחים ימינה בסונול והגעתם למקום .
היה מקום חנייה אחד ממש בהזמנה חיוך
עלינו למלונית , צלצלתי בזמזם ... והדלת ניפתחה .. ובדלפק ישבה רוסיה מבוגרת שמנה עם משקפיים - הפקידה .

המקום היה דיי שקט למעט זוג נוסף שהגיע להזדיין - איזה ערס ופרחה מהכביש [לסקרנים שבינכםקריצה]
נידמה לי שקיימים שם כ-12 חדרים+/- ויש חדר 1 שניקרא חדר VIP שהוא הגדול מכולם שכולל ג'קוזי ..
וכמובן גם המחיר שלו הכי יקר (אבל זה לא עיניין אותי )

לקחתי חדר רגיל , עלות השהייה למשך שעה היא בסך -65 שקלים + 150 ש"ח לזונה = סה"כ 215 שקל לבילוי.

החדר עצמו נקי ומדוגם ! כולל מיטה זוגית גדולה עם מצעים נקיים בגוון מנומר , 2 כיסאות לשים עליהם את הביגוד.
מזגן כמובן , טלוויזיה תלויה בעזרת זרוע על הקיר נידמה משהו כמו 25 אינץ' עם סרט כחול ברקע מן הסתם .

מקלחון ושירותים מצוחצחים , וסבון הוואי לרחצה ... על המיטה היו 2 מגבות נקיות ויבשות בצבעים שונים ..
כדי שלא נתבלבל חלילה (תכלס מי רוצה להתנגב עם זונת רחוב באותה המגבת ).

והיה גם כיבוד - בננות ותפוזים חיוך גדול , בקיצור מכובד וממש אחלה לזיין שם .
הייתי שם משהו כמו חצי שעה אולי מעט יותר .... קרעתי אותה בכל התנוחות ..
המציצה הייתה מקונדמת גם הפעם ... רכבה עליי כ-10 דקות , והרטיבה סוף הדרךךךךךךךךךך !!!!!!Star
הכוס היה רטוב מאוד , עד שמיציו נזלו לי על הרגליים , הייתה מאוד מגורה ואמרה לי יש לך זין קשה כמו אבן Tongue
לאחר הרכיבה עברנו לדוגי פראי , עם כאפות חזקות על התחת .. (הפקידה חשבה בטח מישהו מוחא כפיים בחדרצחוק)
וסיימנו בתנוחת המחרשה, כאשר אני מרים רגליה ושם אותם מאחורי ראשה , ובכך משיג פמפום חד וחדירה עמוקה!

ניכנסתי למקלחת קצרה אחרי לובה , רק כדי לשטוף את הכלי .. הייתה חוויה נעימה מאוד עם שירות סבבה
וללא תקתוק .

ועזבנו את החדר כעבור 30-35 דקות עם 2 בננות .

החסרון היחיד שהיא יותר מידי בסוטול וקצת חופרת בשכל , וזה מעט הורס את החוויה עצמה .
אבל חוץ מזה היה אחלה .. גילה המדוייק הוא 42 .

זהו אפשר להגיד שמיציתי את הזונה הזו ... אבל אין לי ספק שאם אמצא אובייקט נוסף שיעניין אותי ויזואלית ...
אחזור לזיון נוסף באואזיס קלאב .

נ.ב : פורום זנות הרחוב אמנם התעורר לאחרונה , אבל לא מספיק !
הקיץ הגיע והבחורות ממלאות את כל איזורי הזנות (ולפעמים ניתן לדוג מציאות) .
אז בואו נעשיר את הפורום הזה , ונשתף אחד את רעיהו במידע , ואל תהססו דווחו על כל דגימה שלכם .
המטרה כמובן לדווח כמה שיותר על זונות רחוב שטרם הוזכרו בפורום ..

וגם דגימות מהסוג הזה בחדרים מושכרים רצוי מאוד שיתחילו להופיע בפורום מידי פעם .

סוף דיווח מאת חולה כוס . בתקווה ששם מישתמש זה לא יחסם בכי לאור המצב הנורא שנהיה כאן לאחרונה .

חולה כוס2011-07-02 02:01:50
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

55
אני לא יודע אם יצא לכם לראות את זה אבל:

בוקי נאה (כתב פלילים) מגיע עם אוטובוס מלא באנשים שבחיים לא ראו את התחנה המרכזית בלילה.
הסיור הזה נקרא - בין פחי הזבל של ת"א.

בסיבוב האחרון שלי לאזור ראיתי אותם וסיקרן אותי העניין, אז חניתי את הרכב שלי והצתרפתי אליהם לסיור.

מסתבר שהסיור מתחיל בשעה 18.00 בערב ומסתים ב -1.00 (לתחנה הם מגיעים ב 1.00)
בתחנה
כל הקבוצה יוצאת מהאוטובוס ונעמדים בצומת יסוד המעלה ובוקי מסביר להם על
הזונות ברחוב, מספר להם שכל מי שהם רואים שנוסע ומסתובב כאן למעשה עושה
סיור ומחפש בילוי. הוא מזמין זונה שתציג את עצמה לקבוצה ותספר להם למה היא
עושה את זה הקבוצה בשוק מהסיפור...

למען האמת, שאני הצטרפתי לקבוצה
גם לי זה היה נראה מזעזע. ריח שתן, עכברושים בגודל חתול זונות נרקומנית.
בוקי קורא לזונה נוספת ומדבר איתה מול כולם הבחורה מסבירה להם איך שיטת
העבודה וסדר היום של זונה, בוקי נאה ממקש ממנה לספר לקבוצה איך היא מכיסת
לקוחות וגונבת להם את הטלפון ומוסיף מסביר לקבוצה איפה היא מוכרת אותו וכמה
כסף היא מקבלת על זה. בסוף הוא משלם לה ומסביר לקבוצה שבגלל שהוא בזבז לה
את הזמן הוא משלם לה כאילו הוא היה לקוח איתה בחצר.

מה שזיעזע אותי זה שני דברים:
הוא
דיבר עם זונה שם שהיה עליה סרט דוקומנטרי (מסתבר שהקבוצה ראתה את הסרט
לפני שהגיעו לתחנה) בסרט מדובר על היציאה שלה ממעגל הסמים והזנות וזה היה
חבל לראות שהיא חזרה שוב.

הדבר השני - בוקי מספר שנרצחו 15 זונות משנת 2010 בתחנה הישנה בלבדונפל לי האסימון שמכאן מגיע הירידה הפתאומית באיזור
אחת הבחורות אמרה לי שיש תמונות של הנרצחות בהוסטל לא רחוק משם.

לאחר כל הסיפור המטריד הזה, חזרתי לרכב שלי ונסעתי להר ציון שם העלתי את אלונה היפה וקיבלתי את התרופה הטובה ביותר קריצה

אם יצא לכם לראות את הסיור הזה שווה לעצור רגע ולהקשיב.

56
זהירות- תרגיל חדש (או ישן ) של זונות כייסות רחוב.

ראיתי איזה בחורה די צעירה נדמה לי ששמה היה יולי . רוסיה טוענת שבת 22. לקחתי אותה למציצה.
במהלך המציצה הרגשתי שלאט לאט היא מורידה את היד שלה לכיוון המכנס שלי. כמובן שישר הזזתי את הרגל כדי שתבין שעליתי על זה והיא התחילה עם סרטים ואני עם עצבים. התחילה לומר שככה יותר נוח לה כמובן שלא האמנתי בשיט וסמכתי על האינסטיקטים שלי.
אמרתי לה להמשיך בעבודה , ושוב במהלך המציצה היד החלה לגלוש למטה לכיוון הגינס. אמרתי לה שתעיף תיד משם וכאן כמובן נגמר הסיפור והיא יצאה מהרכב, כבר לא היה איכפת לי העיקר שלא תגע בכיסים שלי .
תשמרו על הכיסים שלכם.

אגב ברחוב הצמוד לפין בשדרת ראיתי במכונים שמה לא מעט בחורות שנראו יפות (לפחות מרחוק) אבל המקום היה מפוצץץ בסודנים וערבים. כמובן שלא נכנסתי לא היה בא לי לאבד את הרכב ולהשדד שמה. מקום שהוא מאוד מוכה פשע.

hookaman2011-07-09 14:42:22
:-) chill out, the right time will come...

58
לפני כמה ימים הסתובבתי באזור התחנה בשעות מאוד מאוחרות של הלילה (או מוקדמות של הבוקר) והיה די מבאס ויבש. מי שאומר שעכשיו קיץ ויש מלא זונות בחוץ לא יודע על מה הוא מדבר, לפחות באזור התחנה יש ערבים מאוד חלשים... נחזור לעניינינו- אחרי כמה סיבובים הייתי בדרך להתייאש אבל מצד שני לא רציתי לחזור הביתה עם מטען חורג. פתאום ראיתי מישהי עם חצאית ג'ינס קצרה ומתחתיה מכנס טייטס שחור צמוד בשדרות הר ציון. עצרתי ובתפריט הייתה מציצה ב- 50 וקומפלט

ב- 70. העלתי אותה והתחלנו לנסוע. כשאספתי אותה היה די חשוך ולא התמקדתי בפנים שלה אבל בתוך האוטו פתאום אני קולט שהיא מאוד מכוערת... פעם כבר הורדתי מישהי אחרי שנגעלתי משערות שהבחנתי בגוף אחרי שעלתה, היה לא נעים למרות שתירצתי את זה במשהו אחר. לא רציתי להוריד שוב פעם מישהי, פשוט אמרתי לעצמי שאני לא מסתכל על הפנים שלה. הגענו לחניה, ביקשתי רק מציצה ואני בכלל בסרט שלא יעמוד לי...

להפתעתי ולשמחתכם המשך הדיווח הוא חיובי:

קוראים לה אירה בת 30-35, שיער צהבהב קארה, מאוד נעימה. שאלה אם אני רוצה מציצה חשופה או עם גומי, בחרתי עם גומי. התחילה למצוץ באיטיות (לא בהכרח כשיטה אלא פשוט הייתה כבר עייפה) וזה היה פשוט תענוג, ליקוקים ועניינים, הכל בקצב מאוד איטי ומענג. תוך כדי אני מרים לה את החצאית, היא עוזרת לי ופותחת אותה ואני מוריד לה את הטייטס ומתחיל לחקור עם האצבעות, היא משתפת פעולה. האמת שיש לה גוף שווה, חירמנה אותי ממש ופשוט גלשתי על הגוף שלה עם הידיים שלי. גמרתי, עשתה לי פיניש והייתי מפסוט.

שורה תחתונה- אחזור אליה, אולי לא בשעות הבוקר אבל בלילה בהחלט כן חיוך

אספתי אותה בהר ציון אבל ראיתי אותה גם בשעות הצהריים בפיין.

תהנו.

59
אירנה/אירה מהתחנה- "יש לך זין גדול"? (לא אותה אירה מהפוסט למעלה).

אני סוגר פערים ומשחרר ביחד כמה דיווחים שהצטברו אצלי מהימים האחרונים הטרי ביותר הוא אודות אירה.

הפעם אדווח בפורמט של חולה כוס, תוספת בסוף.

שם הזונה : אירה
מוצא :
ברה"מ (ברית המוצצות)

מיקום מדוייק : סלומון פינת ארלינגר, ממש ליד תחנת האוטובוס.
שעות/ימי פעילות : כל יום בשעות הלילה, עד שהיא מגיעה לסכום שקבעה לעצמה לאותו ערב.

מקור : אני מכיר כמעט את כל הבנות באזור התחנה ואותה לא הכרתי, אמרה שנמצאת שם כמה שבועות כי רבה עם החבר ועזבה אותו אז עובדת כדי לממן דירה. אמרה שבעבר לפני כמה שנים עבדה בזנות אבל הצליחה לצאת, עד לאחרונה כאמור.

תאור : לבוש קז'ואל מאוד פשוט, שיער חום אסוף, גובה כ- 1.70, רזה, קול ילדותי אבל בהיבט הסקסי, משהו מאוד מגרה.

סרסור : נצפתה לבד וגם אמרה שגרה אצל חברה.
אלכוהול/סמים/מחלות וכו...:
נראית שמורה ובריאה, מדברת לעניין ולא מסטולית, ריח חזק של סיגריות.
תעריף : 50 למציצה, 70 עם קינוח. מוצצת חשוף לקבועים שלה אבל הציעה לגמור בפה שלה תמורת 20 ש"ח נוספים.

אקט/יחס : כשעצרתי לידה, אחרי שביררתי מחיר ואמרתי לה להיכנס, שאלה אותי: "יש לך זין גדול? אין לך גדול, נכון"? תיארתי לעצמי לאן היא חותרת ומיד אמרתי תוך וויתור על האגו קריצה "לא, ממש לא, אין לי גדול". היא עונה לי עם חיוך: "בסדר, כי יש לי כוס קטן" איזה משפט פתיחה חזק, מיד אעלה אצלי את רמת הציפיות. באופי היא חמודונת וחביבה, בחורה טובה, מצחקקת, זורמת. מציצה מושקעת כולל ליקוק ביצים, הייתי צריך לכוון את המחשבה למשהו אחר כדי לא לגמור מהר. התפשטה לגמרי, באותו הקשר של משפט הפתיחה נלחצה כשדחפתי אצבעות לכוס, ביקשה שלא והפסקתי, רק ליטפתי מבחוץ. אח"כ עברה לרכב עליי, יש לה רגליים ארוכות והיה קצת צפוף אבל היה תענוג, אחזתי במותניים שלה ופימפמתי אותה, שיתפה פעולה, קצת קולות רקע וגם אחרי שגמרתי המשיכה עוד קצת לזוז בעצמה עד לטיפה האחרונה.

zodiak: סרטן

תקתוק : מאוד לא מתקתקת, יש לי הרגשה שעם טיפ מוסכם מראש אפשר להגיע להרבה.
דגימותיי בעבר באיזור : כבר הפסקתי לספור.
קטגוריה : לוליטה/בת השכן.
סוף דבר : מהר לפני שייגמר, פשוט מציאה, מחכה לפעם הבאה.

תוספת לסיום: אני לא קונה את כל הסיפור שלה למרות שיכול להיות אמיתי. בכל מקרה, בסוף אמרה לי שחסרים לה רק 20 ש"ח בשביל לסגור את הלילה. התחילה לשאול אותי אם נראה לי שאם תבקש מאנשים ברחוב 20 ש"ח אנשים ייתנו לה. אמרה שביום יותר קל כי יש מבוגרים שנותנים לה 20 ש"ח כדי שתראה להם את הגוף או תאונן אבל בלילה אין זקנים... קטע הזוי, יותר נראה לי היא ניסתה לעשות לי ריגשי אבל לא משנה, נתתי לה את ה- 20 החסרים והיא מאוד שמחה Star

60
דו"ח דגימה.

אני כמובן לא נגד הפורמט המגוחך של 100 באוטו פר 7 וחצי דקות כולל תלבושת ולעיתים אכן ניתן לאתר פנינים בתל ברוך וחולון, אבל אם אתם מחפשים את היוצא מן הכלל - רק הר ציון והתחנה.

אתמול הסתובבתי בהר-ציון בחיפוש אחר פורקן ומשום מקום צצה לה בחורה צברית רזה שיער צבוע לבלונד גוף ספורטיבי ושזוף, דדיים גדולים ומסולקנים העונה לשם רונית. כבת 40 אך שמורה היטב, לבשה בגדים צמודים, טייץ שחור עם קרעים סקסיים מקדימה.
סימן היכר: קעקוע של לב בחלק הפנימי של כתף ימין.

פעם ראשונה שאני נתקל בה שם ובדבר כזה בכלל.
רכבים שעברו לידה כלל לא צפרו כי בדוק סברו שהיא לא עובדת. מהכוסיות השכונתיות האלה של כל מילה שניה "כפרה" שהגברים בשכונה היו מתים לזיין במיוחד כאתה חוזר מהעבודה מלוכלך ועייף וההיא מסתובבת לה בין הסמטאות כולה נקייה עם תכשיטי זה וגורמת לתחושות זקפה אצל כל מה שזז מגיל 12 ומעלה. קומפקטית מהבחורה שבסרטון אבל על זה אני מדבר:

http://www.nonktube.com/video/27240/blonde-slut-offers-repairman-to-cum-into-her-wet-pussy-instead-of-paying-bill

אספתי אותה מהפיצוציה בצומת שלמה הר-ציון ונסענו לחדרים בגדוד העברי (לשעבר הוליווד). 60 חדר + 150 לבחורה הספיקו לחצי שעה של כיף ועברה ללא לחץ. החזה נבדק ונמצא נדיר ביופיו ביחס לגוף הקטן שעליו הוא יושב אם כי מעט קשה למגע מן הסתם. הכוס שעיר בחלקו ולאצבעות לא התנגדה כשחיכוך לא ניסיתי- סורי.
לגבי נשיקות, היו אך לא ברצון רב מצידה ולא נראה לי שתסכים עם כל אחד... כלומר היו קצת שפתיים, קצת לשון אבל הייתי צריך לעבוד קשה בשביל לסחוט אותן. אולי בהמשך זה ישתפר.

לסיכום:
הסרטון ממחיש את המראה שלה.
סומנה ב-וי חיובי עף על פי שאני מעדיף רוסיה.
טלפון שלה יש לי.
כרגיל, למעוניינים ולתורמים בלבד.

מוסלי

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”