אתמול ערכתי ביקור בחולון והבחנתי שחלק מהנשים והקוקסינלים שהיו רגילים לעבוד בהר ציון עברו לשם כנראה
עקב העובדה ששם המשטרה מציקה פחות או שלמען האמת לא מציקה כלל.
באזור רחוב הפלד ובסמטה הפנימית ישנם דרך קבע קוקסינלים,פה ושם,על רחוב פלד עצמו,אפשר להבחין
מידי פעם בבחורה שתהיה יחסית מבוגרת ולא מלהיבה.
על רחוב המשביר זיהיתי את אליסה שאיתה הייתי לפני כשלושה שבועות,בסך הכל היה לי איתה
נחמד ולא מעבר לזה,מבחינתי היא סוג של פרוה,לא חלב לא בשר,זאת הסיבה שהמשכתי בדרכי
עד שהגעתי לכיכר.
באותו כיכר רציתי לפנות שמאלה לכיוון הסנוקר אך שינויים שנעשו בכביש בתוספת שלטי אין כניסה
מנעו זאת ממני כך שנאלצתי להמשיך בכיכר ישר ובדיוק שם עמדה מישהיא מעניינת שלא הכרתי
מהפעמים הבודדות שביקרתי לאחרונה בחולון.
הבחורה לדעתי ישראלית ובהחלט נראת טוב(מזכירה את המראה המרוקאי),צבע עורה מעט שחום ושיערה
ארוך בצבע שחור,גובה כ- 1.6 והגיל בערך 25-30 , לבשה שמלה שחורה וארוכה עד הקרסול כאשר
תחתית השמלה גזורה לרצועות.
לא עצרתי לאותה אחת כי חששתי מתקתוק ואחרי דקה נאספה היא על ידי קליינט אחר.
האם מישהו מכיר ויכול לשפוך קצת אור על אותה אחת ??
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון
562ביום רביעי שעבר בשעה 2:30, בחיפושי אחר פינוק סביר הן בחולון והן בתמ"י חזרתי לחולון, בצומת הפלד ממש בסיבוב (צמוד לתחנת מוניות) ראיתי בחורה בלונדינית ישראלית בערך בגיל 35-40 חזה סביר +.
מייד שאלתי כמה, הסבירה 100 מ+ז, סגרנו מחיר והעלתי אותה .
חברים פה התחילה הנפילה, מציצה גרועה ביותר, לא הסכימה להתפשט, סגרנו גם על זיון אך לא הסכימה בקיצור גמרתי מהר וברחתי .
לסיכום : לא יודע את שמה (לא הסכימה לומר), ישראלית, בלונדה (נראה לי צבוע), באזור הפלד .
בשיא חוצפתה לאחר האקט, היא מנסה למכור לי עוד דברים "אתה יודע, אני עושה עוד דברים בתשלום"
מקווה שעזרתי .
563[QUOTE=somynuna]ביום רביעי שעבר בשעה 2:30, בחיפושי אחר פינוק סביר הן בחולון והן בתמ"י חזרתי לחולון, בצומת הפלד ממש בסיבוב (צמוד לתחנת מוניות) ראיתי בחורה בלונדינית ישראלית בערך בגיל 35-40 חזה סביר +.
גם אני ראיתי אותה בפעמים האחרונות שביקרתי בחולון ובאותו מקום.
זאת אותה בחורה ששנים הייתה בבורסה ועקב הצקות המשטרה וכמות הקליינטים הדועכת החליטה כנראה שחולון
היא המקום האופטימלי עבורה.
מעולם לא הייתי איתה מהסיבה שבפעם הראשונה שנעמדתי ליידה אמרה: " 100 שקל מציצה,מזמוזים,נשיקות",
ואני שהרחתי ריח מקולקל העדפתי מאז לדלג מעליה בכל פעם שנתקלתי בה.
מייד שאלתי כמה, הסבירה 100 מ+ז, סגרנו מחיר והעלתי אותה .
חברים פה התחילה הנפילה, מציצה גרועה ביותר, לא הסכימה להתפשט, סגרנו גם על זיון אך לא הסכימה בקיצור גמרתי מהר וברחתי .
לסיכום : לא יודע את שמה (לא הסכימה לומר), ישראלית, בלונדה (נראה לי צבוע), באזור הפלד .
בשיא חוצפתה לאחר האקט, היא מנסה למכור לי עוד דברים "אתה יודע, אני עושה עוד דברים בתשלום"
מקווה שעזרתי .
[/QUOTE]גם אני ראיתי אותה בפעמים האחרונות שביקרתי בחולון ובאותו מקום.
זאת אותה בחורה ששנים הייתה בבורסה ועקב הצקות המשטרה וכמות הקליינטים הדועכת החליטה כנראה שחולון
היא המקום האופטימלי עבורה.
מעולם לא הייתי איתה מהסיבה שבפעם הראשונה שנעמדתי ליידה אמרה: " 100 שקל מציצה,מזמוזים,נשיקות",
ואני שהרחתי ריח מקולקל העדפתי מאז לדלג מעליה בכל פעם שנתקלתי בה.
564גם אני ניתקלתי בה באותו מקום שבו אמרה מציצה ומזמוזים ב100 הרגשתי ריח של תקתוק באוויר המשכתי
566זאת בת בת זונה
עושה טובה שפותחת רגל אחת ועוד בוכה לי מתי אתה גומר.
עשה לי חשק לפתוח את הדלת ולתת לה בעיטה לפנים ןאז להעיף לה את התיק לפנים.
ועוד בשיא חוצפתה אומרת לי :מה מאמי עוד מספר?"
יא בת זונה!
סליחה על הקללות יש לי טורט
567אתמול ב 00:15 העלאתי את חן ברחוב המרכבה- מישהו מכיר?
רזה, חזה סביר
לקחה 50 למציצה, בלי שאבקש מצצה חשוף, מציצה רטובה מאוד
גמרתי בפה ונסעתי הביתה
מישהו ראה, מכיר אותה?
.טוענת שלא נמצאת הרבה, בעיקר מקבלת בדירתה
569שלום לכולם
לאחרונה עברתי לעבוד בחולון ליד איזור התעשיה.
לאחר שנים רבות של דפיקת נוכחות בתל ברוך ובבורסה, עשיתי השבוע את הספתח בחולון.
חפשתי ברחוב הבנאי ולא ראיתי שם נפש חיה, נסעתי לרחוב הפלד ושם מצאתי רק אחת, שנראתה לא רע.
אספתי אותה: ישראלית, נראתה לי 35-40, שיער בלונדיני צבוע ארוך, לבושה מיליון דולר.
ביקשה 100 ש"ח למציצה + זיון.
העמסתי אותה על האוטו, נתנה מציצה טובה, כשהצעתי לעבור לחלק האומנותי (זיון), היא הציעה שאדפוק אותה על מכסה המנוע, יצאנו החוצה והרבצתי זיון כיפי.
היתה חביבה מאד, השארתי לה טיף של 50 ש"ח, היא הביאה לי את המספר למרות שאמרה לי שהיא נמצאת כל יום באותו המקום. למחרת עברתי שם באותה השעה ואכן היא היתה שם, שוב פעם לבושה מיליון $.
שמה הוא כריסטין.
תהנו