כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 58 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

575
היא מתלבשת כאמור מיליון $, הגוף שלה יושב בו פיצוץ, אחרי שהיא מצצה לי באוטו זיינתי אותה על המכסה מנוע ב-dogy, כך שלא שמתי לב לכל הפרטים עליהם שאלת. בעקרון היא נראית מושקעת יחסית לזונה ממוצעת, בלונדינית (צבוע), שיער ארוך חלק. כשזיינתי אותה מאחור הרגשתי שאני מזיין miss universe.
גם אין לה דיבור של פריחה כמו מרבית הזונות, היה לה דיבור נעים (יכול להיות שהיה לה סתם מצב רוח טוב).
מצטער אם לא עזרתי מספיק

577
מסכים עם בום בום גם בפגישה שלי עם כרסטין הרגשתי את הגבר שבה....אבל זה לא הפריע לי לקבל ממנה מציצה איכותית. ויתרתי על הזיון.....בחורה יפה מאד סקסית מתלבשת טוב מריחה טוב במיוחד בשעות הראשונות של המשמרת ביליתי איתה אתמול שוב כבר בשמונה בערב. יש לציין שהיא מודעת לפורום

578
שבוע שעבר הייתי עם חן,
לא מומלץ...
סגרתי על שתי גמירות במציצה כי לבחורה לא היו קונדומים. גם בגמירה הראשונה וגם בשניה היא עוזבת בדיוק ברגע של הגמירה שזה הדבר הכי מבאס שאפשר לעשות!
בשניה היא כבר איבדה ת'סבלנות בדיבורים של "נו גומר כבר" אולי תעשה לעצמך?"
גם לא משו כישורי המציצה שלה..

בקיצור לא מומלץ

579
אז אתמול בלילה עשיתי סיבוב בחולון.
כמעט ולא הייתה אף בחורה בשעה 1:30 בערך כשעשיתי את הסיבוב
ובתכלס הייתי מצפה שיעבדו כמו הפאבים : עד חצות באמצע השבוע ועד 3 ככה בסופש קריצה

בקיצור זה מי שראיתי :
רחוב המרכבה פינת המלאכה ישבו על המדרכה שתי בחורות שנראו עייפות (גם פיזית, וגם מהחיים ).
בצמוד אלייהם ממש ישבו קבוצה של נערים מפגרים שבאו עם האופניים החשמליות שלהם לאיזור התעשייה להפריע לבחורות לעבוד, פרופר חיכו לראות את הרכבים שעוצרים, אותו הדבר מעבר לכביש ברחוב הסדן קבוצה נוספת של נערים שפשוט הפריעו לבחורה המסכנה. יכלת לראות את התסכול בעיניים שלהן (תסלחו לי על הבוטות אבל צריך לשבור לכל אחד מהילדים האלה שתי רגליים, וגם להורים שלהם שנותנים להם לעשות מה שהם רוצים,חינוך עלק. אם הייתי תופס אחד מהם הייתי מנער אותו טוב טוב)

נחזור לדיווח : לקחתי שמאלה לרחוב המלאכה ורגע לפני הפנייה לרחוב הפלד ראיתי שתי צלליות של בחורות ברחוב הפנימי שמאחורי התחנת מוניות(פניה ימינה רגע לפני הפניה לרחוב הפלד), נכנסתי לרחוב הפלד שהיה שומם לכל האורך, ואז חזרתי לראות את פשר הצלליות וחשכו עיני כשהתקרבתי.
אלה אפילו לא היו קוקסינליות אלא פשוט שני גברים עם זיפים פאה ואודם, נשבע לכם שני גברים!. אולי התרגלתי שהקוקסיות של רחוב הפלד מנותחות חזה ומטופחות פחות או יותר (דרך אגב זה צריך להיות הסמל של הרחוב, צריך לשים בכניסה לפלד דגל עם תמונה של שדיים מסיליקון וזין רפוי מתחת) , אבל שני אלו היו משהו אחר וחדש לי לגמרי. זאת תמונה שייקח לי הרבה זמן להוציא מהראש.

משם המשכתי ימינה במלאכה ואז שמאלה לרחוב המשביר שהיה שומם ואז הבנאי שגם היה שומם.

מעכשיו אני אבוא בשעות הערב המאוחרות, כי אחרי זה פשוט נהיה בית קברות לחיות ( תרתי משמע)

חבל כי אני ער בשעות הלילה וההיצע לא קיים בשעות האלה.

המשך קיץ שקט

580
כמה דברים:
א.האם זאת "כריסטין" http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6435
ב.אני פשוט רותח מזעם על כל הקורקינטים והאופניים עם המצברים למינהים פשוט מגפה אני ממש מחכה שזה ייצא מהאופנה
פשוט טמטום נוסעים בכביש חושבים שהם אופנוע לא מספיק אופנועים מעצבנים גם ככה ,עכשיו גם יש "אופנועים" של 20 קמש.
גם אני נתקלתי בילדים האלה עושים סיבובים איפה שכל הזונות וגם מטרידים אותן. כשזה קרה לאחת הבנות היותר ערסיות באזור הר ציון היא פשוט צרחה עליו ואיימה שתרסס אותו בגז מדמיע והוא עף משם.
ג.יש הגירה של קוקסינליות מהר ציון לחולון מסיבות שלא כל כך הבנתי ראיתי שם כמה פעמים את שריי אטיאס שני טל ו"אליאני חדש" שדיי משאירות אבק לכל אישה עם כוס שנמצאת בסביבה.
ד.רוב ההיצע נמצא שם בשעות 10 עד 12 1 ככה.
סקס מוריד עול מלבך

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”