אז אתמול בלילה עשיתי סיבוב בחולון.
כמעט ולא הייתה אף בחורה בשעה 1:30 בערך כשעשיתי את הסיבוב
ובתכלס הייתי מצפה שיעבדו כמו הפאבים : עד חצות באמצע השבוע ועד 3 ככה בסופש 
בקיצור זה מי שראיתי :
רחוב המרכבה פינת המלאכה ישבו על המדרכה שתי בחורות שנראו עייפות (גם פיזית, וגם מהחיים ).
בצמוד אלייהם ממש ישבו קבוצה של נערים מפגרים שבאו עם האופניים החשמליות שלהם לאיזור התעשייה להפריע לבחורות לעבוד, פרופר חיכו לראות את הרכבים שעוצרים, אותו הדבר מעבר לכביש ברחוב הסדן קבוצה נוספת של נערים שפשוט הפריעו לבחורה המסכנה. יכלת לראות את התסכול בעיניים שלהן (תסלחו לי על הבוטות אבל צריך לשבור לכל אחד מהילדים האלה שתי רגליים, וגם להורים שלהם שנותנים להם לעשות מה שהם רוצים,חינוך עלק. אם הייתי תופס אחד מהם הייתי מנער אותו טוב טוב)
נחזור לדיווח : לקחתי שמאלה לרחוב המלאכה ורגע לפני הפנייה לרחוב הפלד ראיתי שתי צלליות של בחורות ברחוב הפנימי שמאחורי התחנת מוניות(פניה ימינה רגע לפני הפניה לרחוב הפלד), נכנסתי לרחוב הפלד שהיה שומם לכל האורך, ואז חזרתי לראות את פשר הצלליות וחשכו עיני כשהתקרבתי.
אלה אפילו לא היו קוקסינליות אלא פשוט שני גברים עם זיפים פאה ואודם, נשבע לכם שני גברים!. אולי התרגלתי שהקוקסיות של רחוב הפלד מנותחות חזה ומטופחות פחות או יותר (דרך אגב זה צריך להיות הסמל של הרחוב, צריך לשים בכניסה לפלד דגל עם תמונה של שדיים מסיליקון וזין רפוי מתחת) , אבל שני אלו היו משהו אחר וחדש לי לגמרי. זאת תמונה שייקח לי הרבה זמן להוציא מהראש.
משם המשכתי ימינה במלאכה ואז שמאלה לרחוב המשביר שהיה שומם ואז הבנאי שגם היה שומם.
מעכשיו אני אבוא בשעות הערב המאוחרות, כי אחרי זה פשוט נהיה בית קברות לחיות ( תרתי משמע)
חבל כי אני ער בשעות הלילה וההיצע לא קיים בשעות האלה.
המשך קיץ שקט