כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 7 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

61
יופי של דיווח, טוב לראות אותך חוזר במרץ.
אין ספק שאזור הר ציון והתחנה מספק לא אחת מציאות ופנינים. צריך לדעת איפה לחפש אבל גם מזל, לפעמים בהחלט יש כאלה כמו שאתה כותב שצצות משום מקום...

רק חסר לי בדיווח מהן השעות שהיא עובדת והאם עומדת רק באזור הקיוסק?

כמו כן, תפרט קצת לגבי החדר (ראה דיווח של חולה כוס על חדרי אואזיס כולל פירוט על צבע המגבות וכיבוד) צחוק

איפה זה ממוקם ואיך מראה החדר?

תודה ותמשיך להנות.

62
דו"ח דגימה
---------------
שם הזונה : סטלה

הערכת גיל : 42-45

מוצא : אוקראינית [חארקוב ] בעלת מבטא אמריקאי משהו ... חיה חלק ניכר מחייה בארה"ב (ניו יורק )

מיקום : מתפקדת ברחוב הבאים : סולומון , ארלינגר , הגליל [התחנה המרכזית הישנה ]

מד חרמנות : יממה אחת

שעת דגימה : 23:30

תעריף : מציצה + זיון = 50 ש"ח , יש אפשרות לזיין אותה ב- hotel panda שזה חדרים להשכרה
ברח' הגליל קצת לפני הצומת של מנחם בגין , גם בחדר היא גובה 50 ש"ח , עלות החדר - 50 לשעה
לדעתי הכי זול שניתן למצוא כיום (בעבר המקום עבד כמכון בריאות ).

אלכוהול/סמים/מחלות וכו : נקייה מסמים , אך אלכוהוליסטיט במצב שפוי לחלוטין !!
הגיינית ואסטטית .ונראית בריאה .

zodiak : שור

קטגוריה : 60% MILF

תאור חיצוני : גובה כ-1.64 , דיי רזה (אך לא שחיפית ) , שיער בלונד בינוני (אולי צבוע ) ..
מראה כללי של זנזונת מבוגרת , לבשה חצאית מיני שחורה ועמדה עם בקבוק בירה ביד ..
חזה בינוני ופטמות חומות קצת מוזורות בעיניי , הכוס היה מעוצב בתספורת סקסית... בחלקו העליון .
פנים סבירות .

אקט/יחס : העלתי אותה לרכב , והיא ישר שאלה אותי אם אני רוצה סקס ברכב או בחדר ..
אמרתי לה פעם ראשונה אני בודק את הבחורה באוטו , ואם יהיה טוב פעם הבאה נזרום לחדר ..
נתנה לי להוביל לאיזה זולא שאני רוצה .. ולקחתי אותה לחניון הגדול (מול מנחם בגין ) .. זהירות לא לבוא מסטולים
יש דוקרנים ! התייחסה אליי מאוד יפה ובנימוס , והעניקה לי מציצה חשופה טובה ..
וחדרתי אליה במיסיונרית פראית שהניבה חיכוך טוב .. עד לפורקן המיוחל .

תקתוק : 15-17 דק' (ללא לחץ ).

סוף דבר : מומלצת לטעמי ! ונותנת תמורה למחיר ++ , החלטתי שמגיע לה טיפ ופינקתי אותה בשטר של 20 ש"ח
אני אישית מתכנן לקרוע אותה פעם נוספת ... וזה יהיה ב-hotel panda .

נ.ב : אם למישהו יצא לזיין ב- hotel panda .. אשמח לשמוע חויות משם וגם מה מצב החדרים שם .....

חולה כוס2011-08-06 01:09:36
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

65
זיון עם ליזה (זונת רחוב מהר ציון ) בהוליווד - חדרים להשכרה
-------------------------------------------------------------
השעה 23:00 , אני מסתובב עם הרכב באיזור ... ולפתע אני קולט בחורה צעירה שנראית טוב ...
רזה , נמוכה כ-1.55 שיער בלונד פלטינה ארוך וגולש עם פוני גזור (שיער חלק שניראה כמו אחרי פן ) .
לבשה ג'ינס קצר וצמוד וחצי מהתחת שלה היה בחוץ ... עמדה בדיוק במדרכה מול המכון בהר ציון 38 ...
הבחנתי בגבר נוסף לידה (אחרי זה התברר לי ממנה שהוא שומר עליה - סוג של סרסור ).

אני עוצר לידה ושואל אותה כמה זה ? היא עונה 100 ש"ח הכל מקונדם .
אני אומר לה בסדר תעלי .. היא מתיישבת לידי ומסתכלת עליי , ואומרת לי במילים האלה - רואים לפי הפנים שלך שאתה
נשמה טובה .. ואז ניפתחה ביננו כימיה ושמתי לב שמצאתי חן בעינה (כבר התחלה טובה להמשך הערב )
ובלי לחשוב יותר מידי , שאלתי אותה אם בא לה לזרום איתי לאיזה חדר... והיא הסכימה ללא בעיות .
ביקשה 100 ש"ח וקיבלה , ונסענו
להוליווד ברחוב הגדוד העברי 64 בדרך שוחחנו ושמתי לב שהיא כל הזמן מושכת את
השיחה לענייני זוגויות ואהבה .

ולאחר דקות מעטות של דיבורים , היא שאלה אותי איזה מזל אני ואחרי שעניתי לה , היא החליטה שאני והיא יכולים
להתאים . כניראה שעברתי אצלה את הקרטריונים של מראה חיצוני ומזל אסטרולוגי (ואולי זה בגלל הבושם קריצה)
אבל היא לא יכולה להיכנס כרגע לזוגיות בתקופה הזו של חייה - מכל מיני סיבות אישיות , אבל לא ניכנס לזה

אחרי זה התברר לי שהבחורה הזו עבדה במכון לא מזמן , בגדוד העברי בשדרת המכונים מול גן לוינסקי ...
במכון האמצעי . מי שזוכר עבדה שם באמת בחורה שמאוד בולטת לעין בזכות שיערה הארוך שצבוע לבלונד פלטינה
אז זו בדיוק הבחורה שאני מתכוון אליה - והיא התדרדה כעת לזנות רחוב (עקב סכסוך עם בעלי המכון ).

אז ככה ... הגענו להולוויד , ולמרבה הפלא למרות שהיה פתוח , החנייה מבחוץ הייתה סגורה ...
ונאלצתי לנסוע משם כדי לחפש מקום חנייה אחר , וחניתי בגדוד העברי , והלכנו ברגל להוליווד ..
נכנסנו פנימה , ישבה איזה רוסיה עם משקפיים ... ודרשה ממני 60 ש"ח לשעה על החדר ....
אני מעט התאכזתי מהחדר ,(אין מקום בכלל להשוואה בין החדרים שבאואזיס , שתמורת 5 שקל יותר ..
אתה מקבל חדר של מלון , לעומת חדר מוזנח ששימש בעבר חדר זיונים במכון בריאות ).
חדר קטן ולא נקי במיוחד , עם מקלחת לא משהו - בקיצור לא אהבתי אצבע למטה

ליזה - ניכנסה מיד להתקלח , וויתרה לי על מקלחת (אחרי שהריחה אותי )...
השירות היה חביב , שכלל חירמוניישן בקטנה , נסיון ל-GFE להפתעתי לא צלח (למרות שהיו סימנים מקדימים שיש מצב
ואפילו מצב גדול ), המציצה הייתה מקונדמת בינונית , ופירקתי אותה בדוגי סטייל עם קונטרות בינוניות .

עלות הבילוי - 100 לבחורה + 60 ש"ח חדר = 160 ל-20-25 דק' - שזה סביר .

יצאנו משם , והיא נעמדה איתי בחוץ וחיבקה אותי - ואמרה לי אתה בחור מאוד חמוד .. אל תיעלם לי מאמי ..
וכשהורדתי אותה שוב בהר ציון , היא חיבקה אותי והדביקה לי נשיקה בפה .

להלן הפרופיל

שם הזונה : ליזה
מוצא : אוקראינה
עיר מגורים : נס ציונה
מזל אסטרולוגי : תאומים
מקום עבודה קודם : מכון בגדוד העברי
תעריף : 100 ש"ח , איפה שתרצו .
שעות פעילות : מ-22:00 וצפונה
סרסור : יש
סמים/אלכוהול/מחלות : אולי אלכוהול בלבד אבל ממש בקטנה .
תאור חיצוני : רזה , הגובה כ-1.55 , שיער בלונד פלטינה ארוך וגולש , פנים נאות , חזה קטן , כוס מגולח ,
עורה לבן כשלג , סה"כ חמודה לטעמי .
קטגוריה : צעירות קומפקטיות
האם אחזור : יש מצב

תבלו . . . .

חולה כוס2011-08-19 01:38:52

*אומן הפיתוי*

67
כבוד על דיווח, ידידי מוחא כפייה

רק חבל שלא השלמת את המלאכה ולא ציינת מהו המזל האסטרולוגי שלך ובאיזה בושם השתמשת כדי שנוכל להשתמש במידע הזה

ולהגדיל את סיכויי ההצלחה שלנו מול עלמת החן המדוברת... צחוק

אני יודע במי מדובר. היא עומדת בטווח של תחנת האוטובוס בקטע ליד הפינה איפה שאלה הג'ינג'ית יושבת.

לידה אכן יושב בחור רוסי שנראה חננה והיא בעלת שיער גולש שקשה לפספס.

ראיתי אותה כבר לפני שבועיים-שלוש, עצרתי לידה, מרחוק נראת פצצה אבל כשמתקרבים רואים שהפרצוף לא כזו מציאה.

ניחא הפרצוף, אבל כשלזה מצטרף מחיר אסטרונומי ולא פרופורציונאלי של 150 ש"ח אז מה שנותר לי זה לתת גז ולהשאיר אותה בסרט שהיא חיה.

אז אני שמח שהיא ירדה מהעץ ולוקחת עכשיו 100 ש"ח, שזה עדיין מוגזם כשאפשר באותו סכום לקחת את אלונה ועוד אני מבין מהדברים שלך שהיא לא כזו חוויה אז בכלל...

אבל יכול להיות שאנסה אותה, במידה וכן- אחזור לדווח ולחלוק רשמים.

68
ל-superman 1979 : נימצאת שם כמעט כל יום בשעות הלילה (לגבי שישי שבת לא יודע , אבל יכול להיות שכן ).
העניים שלה נידמה לי בהירות (אולי ירוקות ) לא שמתי לב לזה האמת .

ל- Rusty Nail : את המלאכה דווקא השלמתי , רק חבל שלא עיינת בפרופיל בסוף הדיווח - רשמתי שהיא מזל תאומים .
יש קטע לא מובן עם זונות רחוב ומזלות - הרבה מאוד פעמים אני נישאל אישית איזה מזל אני ....
לגבי הסרסור - דווקא יושב לידה מישהו ישראלי ולא ניראה בכלל חננה אלא ג'אבר מבוגר עם מבנה גוף מלא ...
אז ככה שיש מצב שלא הבנת לאיזה בחורה התכוונתי בדיוק - מי שהיה דוגם באופן קבוע בשדרת המכונים בגדוד העברי
בטוח יודע לאיזה בחורה אני מתכוון - היא ממש עבדה שם לא מזמן .
מצידו השני של הכביש , היא אכן נראית כוסית ברמה , כשמתקרבים קצת פחות מזה , אבל עדיין בהחלט נראית סבבה לגמריי
ולא ידוע לי על מחיר אחר מלבד 100 ש"ח (שזה עדיין יקר לאיזור הר ציון , אז שלא נדבר בכלל על 150 שזו הגזמה
פרועה ).
ולגבי הבושם שאני משתמש בו - וואלה מצטער שאני מדליק את כל הפורום מחדש שאני מציין אותו בדיווחים (והוא באמת עוזר
לי בהרבה דגימות , אמנם לא צריך להיסחף , אבל אני זוכה למחמאות רבות בזכותו )... וסורי לא אחשוף את שמו ...
מעבר לפורום - יש לי גם סודות פרטיים ואני לא מוכן לחשוף אותם בפומבי (ולא בפרטי ) ,

חולה כוס2011-08-19 11:20:09

*אומן הפיתוי*

69
אתה באמת לא מגלה מה הבושם? Shocked מזאת'מרת לא חושף סודות? (דאבל Shocked)

חשבתי שפה שמים את הקלפים על השולחן ולא שומרים הכל קרוב לחזה... קריצה

שאלתי סתם מתוך סקרנות, בכל מקרה לא הייתי קונה כי בסכום שעולה בושם ממוצע (200 ש"ח) אני יכול לטחון פעמיים-שלוש-ארבע

עם הבשמים שכבר יש לי ומוכיחים את עצמם יפה עד היום, חהחה חיוך

אם מישהו מחפש המלצה על הדרך, אש ישנו בושם בשם אנג'ל (שימו לה שאתם קונים את הגירסה הגברית) שהוא ממיס, פשוט שוס. עולה מעט יקר (כפול מבושם רגיל) אבל מספיקה אפילו טיפה שלו כדי לעשות את העבודה.

מעניין מה ה"סודות" שלך... גם אני יכול להגיד שיש לי סודות אבל זה לא נכון, הייתי קורא לזה דרכי פעולה, אסטרטגיה, הכרת השטח, התנהלות לפני, במהלך ואחרי האיסוף וכו'... סה"כ הרוב נובע מידע וניסיון מצטברים. אני כן מסכים שצריך משהו, איזה ערך מוסף, לא סתם לאסוף, לזיין וזהו. ה"סוד" שלי הוא שאני אוהב לזיין בשכל לפני שאני מזיין בכוס, כלומר, לנסות לחדור לראש שלה בכמה דקות הבודדות שיש עד שמגיעים לחנייה. לכל הפחות אני נותן לה להבין שאני בעסק לא מהיום ושיש לי ציפיות ממנה ובמקרים המוצלחים יותר גם מגיעים לשיחות נפש ולרובד הרגשי והיו לא מעט שיחות מעניינות. לפעמים אני קורא להן בכפות הידיים, לפעמים האוטו הופך לספת פסיכולוג, חהחה, לפעמים יש צחוקים... בהזדמנות ארחיב על זה וגם אכתוב איזו רשימת טיפים לצייד המתחיל.

ח"כ, אני בטוח ששנינו מתכוונים לאותה בחורה, אולי החליפה סרסור. האמת שהבחור שאני ראיתי היה נראה יותר כמו חבר שלה.

אבדוק בהזדמנות אם אכן קוראים לה ליזה ואתה צודק, פספסתי את המזל שלה בשרשור...

אגב, אם יצא לך לדגום שוב את כריסטינה מתל ברוך, ספר שוב איך היה, אני חיפשתי אותה פעמיים ולא מצאתי וחזרתי לתחנה.

70
הי איפה זה מלון אואזיס והאם המכון בהר ציון 38 עדיין עובד,והאם יש מכונים בעלייה לפני הבית משפט כמו המכון הכוכב שהיה להיט בזמנו עם הרבה כוסיות רוסיות שוות,היה לו סמל של כוכב!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”