אתה באמת לא מגלה מה הבושם?
מזאת'מרת לא חושף סודות? (דאבל
)
חשבתי שפה שמים את הקלפים על השולחן ולא שומרים הכל קרוב לחזה... 
שאלתי סתם מתוך סקרנות, בכל מקרה לא הייתי קונה כי בסכום שעולה בושם ממוצע (200 ש"ח) אני יכול לטחון פעמיים-שלוש-ארבע
עם הבשמים שכבר יש לי ומוכיחים את עצמם יפה עד היום, חהחה

אם מישהו מחפש המלצה על הדרך, אש ישנו בושם בשם אנג'ל (שימו לה שאתם קונים את הגירסה הגברית) שהוא ממיס, פשוט שוס. עולה מעט יקר (כפול מבושם רגיל) אבל מספיקה אפילו טיפה שלו כדי לעשות את העבודה.
מעניין מה ה"סודות" שלך... גם אני יכול להגיד שיש לי סודות אבל זה לא נכון, הייתי קורא לזה דרכי פעולה, אסטרטגיה, הכרת השטח, התנהלות לפני, במהלך ואחרי האיסוף וכו'... סה"כ הרוב נובע מידע וניסיון מצטברים. אני כן מסכים שצריך משהו, איזה ערך מוסף, לא סתם לאסוף, לזיין וזהו. ה"סוד" שלי הוא שאני אוהב לזיין בשכל לפני שאני מזיין בכוס, כלומר, לנסות לחדור לראש שלה בכמה דקות הבודדות שיש עד שמגיעים לחנייה. לכל הפחות אני נותן לה להבין שאני בעסק לא מהיום ושיש לי ציפיות ממנה ובמקרים המוצלחים יותר גם מגיעים לשיחות נפש ולרובד הרגשי והיו לא מעט שיחות מעניינות. לפעמים אני קורא להן בכפות הידיים, לפעמים האוטו הופך לספת פסיכולוג, חהחה, לפעמים יש צחוקים... בהזדמנות ארחיב על זה וגם אכתוב איזו רשימת טיפים לצייד המתחיל.
ח"כ, אני בטוח ששנינו מתכוונים לאותה בחורה, אולי החליפה סרסור. האמת שהבחור שאני ראיתי היה נראה יותר כמו חבר שלה.
אבדוק בהזדמנות אם אכן קוראים לה ליזה ואתה צודק, פספסתי את המזל שלה בשרשור...
אגב, אם יצא לך לדגום שוב את כריסטינה מתל ברוך, ספר שוב איך היה, אני חיפשתי אותה פעמיים ולא מצאתי וחזרתי לתחנה.