כ Superman בדרכים - דף 7 - סקס אדיר

Superman בדרכים

62
תודה לסופרלטיביםאצבע למעלה,לולה סיפרה שהן חולות במחלה כלשהי(כך לפחות אמרו לה הלקוחות)

דרייבר אחי,ולכן אחת מהן אשר חולה במחלה מבריחה ומפחידה אותן
Ermm
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

Superman בדרכים

64
אלכס,גם מוניקה 'משתמשת'

דבר שני,מי יכול לעזור,ולתת פרטים על הבחורה השווה העומדת ברחוב מנחם בגין,ליד מלון ליאונרדו(ניראת רוסיה)

רגליים סקסיות(בשרניות),לא נראית נרקומנית,נמוכה,עם שיער שטיני,אסוף לקוקו,לבשה מיני ג'ינס

ברור קצר,עם המוכר בתנור מעיד שהיא חדשה אולי חודשיים,נמצאת שם ועובדת 'חזק' ומאוד מבוקשת,אחח איזו שווה..

ומה לגבי ויקה הבלונדינית המילפית ,ההיא מרחוב היצירה,איפה שהדוכן פייס,אשמח לתגובות מכולם

סופרלטיב יקר,לחזור מהעבודה+אימון ב 01:00 לתוך הפסקת חשמל ולמצוא את עצמך,מרים בלון גז, 4 קומות בחושך,ומתקלח עם

ניירות,חם פצצות אין מזגן,אגלי זיעה שטפו את גופי זה לא בדיוק 'תענוג'

לכן החלטתי,להמריא אל 'האור' חולון/ת"א ולנסות להציל את זונות ישראל,'מאונס' ..

חזרתי אחרי 'הנץ'

superman19792013-06-21 01:38:17

Superman בדרכים

66
שוב פעם סיבובים בבורסה,בכיכר הראשונה ליד דוכן הפיס(4:00),עמדו מספר זונות,אחת מהן צעירה ישראלית ניראת טוב,אך לא הספקתי

להעלות אותה,אם אני לא טועה יש לה קעקוע על היד,שיער בלונד מחומצן,בעודי תר אחרי העלמה הצעירה מרחוב מנחם בגין מול מלון

ליאונרדו,אין בנמצא,לעלמה הטריה רגליים סקסיות בשרניות,קטנטונת,ניראת רוסיה מאוד מבוקשת,נהגי המוניות האלו,זוכים בכל הג'ק

פוקט',הרי בסופו של דבר הם אלו אשר גם אוספים אותן,נאמר לי שיש לה סרסור,אשר בא לאסוף אותה עם LANDROOVER!

ח.צ.צ זה בשבילך,ברחוב תובל שמאלה בכיכר הראשונה,עומדת אחת ותיקה מהבורסה עם שקיות וחזה ענק,חשוףף,ומציגע אותו לכל

דכפין,אז אם אתה מעונין צור קשר

Superman בדרכים

69
סופר,צחוק צחוק,אבל אני חושב שאתה אליעזר בן יהודה חדש! המילה מציגע היא שילוב נפלא של מציגה+גע ויש עוד מילים שיצאו ממוחך הקודח ויכולות להכנס לפנתיאון.קישקשתא-אני רציני.

Superman בדרכים

70
אני יודע אלכס, אני יודע... (אני שוקל לאמץ אותו). קריצה

דמיס - קישקשתא שרותי תרגום עבור גיבורי על מוגבלים לשרותך!
[QUOTE=Demis Roussos]סופר- מאן אני רציתי גם לשאול אותך 2 שאלות מבולבל למה אתה מעלה בלון גז לדירה ? הם אמורים להיות בחצר הבית לא כן?
וגם תסביר מזה להתרחץ עם ניירות
תודה , דמנטיסקריצה
[/QUOTE]
אז ככה - נרות! הפלאי התרחץ עם נרות! צחוק (כמה רומנטי, רק לואיס ליין היתה חסרה שם...)

לגבי בלוני הגז - (זה קל, אני מתפלא עליך) מבולבל הפלאי פשוט המשיך את האימון בחדר הכושר...

הוא העלה את בלון הגז ארבע קומות ברגל ואז פשוט עשה איתו סקווטים (לאור נרות כמובן...) צחוק
[QUOTE=superman1979]
סופרלטיב יקר,לחזור מהעבודה+אימון ב 01:00 לתוך הפסקת חשמל ולמצוא את עצמך,מרים בלון גז, 4 קומות בחושך,ומתקלח עם

ניירות
[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”