כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 8 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

72
ל-Rusty Nail - לגבי כריסטינה מתל ברוך , מאז דיווחיי בפוסט המדובר של העלמה , דגמתי אותה לפחות עוד 3 פעמים מאז ..
היא מתחילה רק לעבוד משעה 23:00 וצפונה , ולכן צריך להגיע בשעות האלה ... ואז אתה תופס אותה בטוח ...
היא עובדת כל יום (למעט שישי בלילה ) ... ותעדכן אותי כמובן אם ליזה זו הבחורה שהתכוונת אליה .

ל-suprman 1979 - אואזיס קלאב נימצא ברחוב בן צבי (שזה הכביש לכיוון איזור התעשייה חולון )..
לוקחים ימינה בתחנת הדלק סונול , והמלונית נמצאת מאחוריה ..
המכון בהר ציון 38 עובד כרגיל .

חולה כוס2011-08-20 13:10:05
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

73
ל ח"כ ראיתי את ליזה בשעה 4:00 בבוקר ביום שישי עמדה עם הסרסור שלה כפי שציינת בלונדינית קטנה עם פוני גזור לא נראת משהו בפנים יושבת על מעקה ליד 2 פחים ירוקים,אבל לא ראיתית שום מכון שם אולי בגלל שזה פרטי מאיפה נכנסים לפני ליזה או אחרי
והאם יש שם בחורות צעירות רוסיות ושוות וכמה עולה שם לכמה זמן האם זה כמו בפין שזה עולה 100 ש"ח ל 10 דקות בלבד ..תודה!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

74
-לילה של שוטטות-

הלילה האחרון התחיל בתל ברוך, בניסיון נוסף לנסות ולהעלות את כריסטינה הלטינית- ניסיון שלא צלח.

שוב הצטערתי שהגעתי למקום זה בו כולם מפטרלים ומסתובבים ברונדלים סביב עצמם בחושך מצרים, גם כשרואים משהו אז מסתבר שזה קוקס או הכי גרוע- לא בטוחים אם זה גבר או אישה. התייאשתי די מהר ועברתי לבסיס האם- התחנה המרכזית. לתל ברוך אני חוזר רק עם הוראות מפורטות ומדוייקות איפה למצוא את כריסטינה...

לא שבתחנה המצב היה מי יודע מה. לילה די יבש, רחובות ריקים באזור התחנה הישנה, רק את מירה והמיני שלה אפשר היה לראות ממתינה באיזו פינה, כל השאר התחבאו במחששה. בהר ציון הייתה ליזה (שהח"כ דיווח כמה פוסטים מעל), בהמשך ראיתי את חלי ועוד כמה קוקסיות שבאו לעשות טיזינג עם גופן המושלם.

היה נדמה שזה הולך להיות לילה בלי כוכבת, עד שפתאום, כרגיל, כאילו צצה משום מקום, התהלכה לה אלונה כאילו נמצאת בתצוגת אופנה עם חצאית לבנה שמאוד הלמה אותה. למרות שהיא נראתה פצצה בחצאית הזו, כבר לא יכולתי לחכות להעיף את החצאית לכל הרוחות. כבר יש דיווחים על אלונה ואין צורך לחזור על הדברים, בקיצור, כרגיל היה מדהים, הרגע בו הפה שלה מתלבש על הזין שלי הוא פשוט רגע שנצרב, וואו, פשוט וואו, הבחורה יודעת לעבוד.

נפרדנו לשלום ומפה לשם החלטתי לפנק את הכלי שלי בסיבוב נוסף ויצאתי לחפש אחר בת מזל שתקבל אותו ישר לפה.

שפר מזלי ובדיוק ירדה מישהי שלא ראיתי לפני באותו לילה ובכלל, פעם ראשונה נתקלתי בה. וואלה עשתה לי חשק, שיחה קצרצרה ובירור פרטים והנה היא נבחרה ועלתה.

קוראים לה מיטל, בת 28, אומרת שגם משתמשת הרבה בשם נטלי בעבודה אבל שהשם האמיתי זה מיטל.

מראה קומפקטי, נמוכה אבל גוף חטוב, חזה במידה הנכונה, ביקשה 100 למיציצה וזיון ו- 50 למציצה. בחרתי במציצה, מה עוד שהיה לי חשש להתאכזב. בפועל החששות התבדו. הלכנו לאחת הפינות בחניוני בתי המשפט, היא הורידה רק חלק עליון ולא נתנה לדחוף אצבעות אבל היא גם ככה לבשה מכנס טייטס צמוד אש שהיה מגרה בטירוף, כך שגם הליטופים בתחת ומתחת למכנס עם התחתונים שלה עשו את שלהם... מההתרשמות שלי היא לא תקתקנית, לקח לי זמן לגמור אבל היא לא שידרה לרגע לחץ ועשתה את עבודתה נאמנה.

יש לה מלא קעקועים בגוף, כולל אחד על כל הגב, אולי כך יהיה לכם קל לזהות אותה.

בחורה מאוד נעימה, קשקשנו בדרך לפני ואחרי, הייתה אופציה להעביר איתה קצת ברכב אחר כך, היא כן מדברת לעניין אבל וויתרתי, כבר הייתי צריך ללכת.

התעניינתי לגבי המיקום ושעות שלה, אמרה שבאה ממש לא קבוע כי לא אוהבת לעמוד בהר ציון ושעיקר העבודה עושה דרך הטלפון. שאלתי בכל זאת איך אפשר להיפגש איתה שוב ואז נתנה לי את הסלולארי שלה. סיפרתי לה על הפורום והיא אמרה שאני יכול לפרסם את המספר שלה כי כאמור, היא לא נמצאת תמיד. יחד עם זאת, לא נראה לי מתאים לפרסם את המספר שלה כאן בפורום, למרות שהיא אמרה לי מפורשות שזה בסדר כי "זו העבודה שלי, זה פלאפון לעבודה". מה עוד שנראה לי זה מנוגד לחוקי הפורום אז פשוט אם מישהו מהחברים מעוניין במספר שיפנה בפרטי.

לסיכום:

להלן הפרופיל
שם הזונה : מיטל / נטלי

מוצא : ישראלית
עיר מגורים :
שכחתי לשאול
מזל אסטרולוגי : את זה שאלתי במיוחד בשביל החבר האסטרולוג "חולה כוס" צחוק. המזל שלה הוא דגים.

תעריף :
100 ש"ח גם וגם, 50 ש"ח מציצה.

שעות פעילות : לא קבוע, הכל הולך, גם לפנות בוקר .
סרסור : היה
גבר שליווה אותה בהתחלה כשהתחילה את המשמרת, נפרדו והתנשקו לשלום.
סמים/אלכוהול/מחלות :
לא הרגשתי הן מבחינת ריח והן מבחינת התנהגות.

תאור חיצוני : רזה אבל מלאה במקומות הנכונים, קומפקטית, גוף נעים למגע, קעקועים לכל עבר, שיער שחור, שחומת עור.
קטגוריה :
בחורה קומפקטיות
האם אחזור :
בהחלט

ת-ה-נ-ו
Rusty Nail2011-08-30 07:02:48

75
Rusty.... מפרגן לך מכל הלב על השימוש בסטייל שלי - אהבתי Ying Yang
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

76
דיווח יפה מאוד ראסטי.
אחח איפה הם אותם ימים שבהם היה לי כסף בבנק... הייתי מפטרל כל הלילה (לא זה לא אני עם הניסאן פטרול הכסופה) חותך עם שחר, בערב קם אל תוך הלילה הקורא שוב.
יש מצב טוב שמיטל זו אותה אחת שדיווחתי עליה שבוע שעבר.
את הטובות ביותר שם אפשר לספור על רגל אחת אבל אם תפסת אותה ביום טוב הרווח כולו שלך - לו רק הייתם יודעים היה עף לכם יאנו הסכך

77
מי זאת האלונה הזאת איפה היא עומדת בצד האי זוג ממול לכספומטים?י,בלונדינית עם פוני גזור נראת כבת 40 גוף חטוב,ליד הגינה..
והנטלי הזאת עומדת בסלמה בצד של המועדונים או בצד של המרכזית החדשה?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

78
מפגשים ללא מעצורים

החלקה עם אופנוע השביתה אותי לשבועיים שבהם ריירתי פה מהצד - וכשחזרתי לסצינה ביום חמישי האחרון חיפשתי משהו מיוחד.
הערב התחיל במפגש עם חבר פורום יקר שהיה כיפי ומצחיק כרגיל.
לקראת השעה 22:00 החלטנו להפרד והציד האמיתי החל.
באיזור התחנה היה יובש בלתי רגיל. מה בכל זאת היה? בסלומון פינת הגליל היה את שתי הגברים החסונים שלובשים דרך קבע פאת בלונד מגוהץ עם גרביוני 3/4 שחורים, יאנו MAID.
עוד בנמצא, בחור דקיק בעל גוף נשי והליכה של מתרומם מלידה שברור כי חוסך לזוג שדיים מפלסטיק שישלימו לו ל'חבילה'.
בנוסף היה את המגודל שהלך צעד אחד קדימה ועטה טייץ לבן לרגליו בתקוה לרגש כמה גברים.
קוקס היה במגוון...

פרק א'
בהר ציון, בחלק שמאחורי בית הכנסת ושעודנו מכיל סוגים של נשים עמדה 'יפה' - דמות חדשה בנוף (לפחות לי). אישה דקה ממוצא מקומי שסימני הגיל (44) ניכרים על פניה אך לא על גופה השמור. תסרוקתה גורמת לשיערה להראות מנופח. מאופרת מעט בכבדות. בקול בטוח בעצמו הציעה "50 שקלים מציצה וזיון" וכמובן הועלתה.
בדרך ליעד האישה שיחררה מלל אינסופי. ממה שהספקתי לקלוט היא בת מזל סרטן, היא נגד סמים, פועלת ללא סרסור, עובדת בעבודה רגילה, ו 3-4 לקוחות זו המכסה שלה לערב.

הגענו למבנה בסביבה ונתתי לה 100 שקל. שאלה מה אני רוצה והסברתי לה שאני מעוניין ב"מפגש היכרות", שורה שגרמה לה להפסיק להתעסק במלחמה עם אריזת הקונדום בישיבת כריעה. קמה והסתכלה לתוך עיניי. עיניה חומות ובורקות בתוך באפילה. שנינו עומדים. אני שולח את ידי ראשון לעבר ביטנה, אט אט גולש מטה אל בין רגליה. היא מתחילה ללטף את ידי ואומרת "הבנתי מה אתה רוצה". אני מצמיד אותה לקיר ומריח את צווארה (אקט שנועד לבדוק כמה פיות לערב זה כבר עבר). מגלה שהוא מבושם ומתחיל בסדרה של נשיקות וגולש לעבר פיה... נתקל בסירוב. ממשיך למשש אותה דרך הבגדים ולבסוף מסובב אותה עם התחת אליי. בזמן שהיא נצמדת אליי אני מאבד את מכנסי. האיבר שמאיים לקרוע את תחתוני, גורם לי ללחוש באזנה סיפור על הדוד מאמריקה שבמקום להביא לה מתנה בא ונצמד אליה במטבח בזמן של שטיפת כלים. היא נדלקת על הרעיון ומסתובבת אלי. משחררת את המשפט הבא: "אם תתנשק איתי לא תוכל להפסיק". "תנסי אותי" אני עונה והיא מתחילה לטרוף לי את הפה. היא מאוד שתלטנית אבל נותנת תמורה מלאה לאגרה. לאחר כ-10 דקות פשות הוכנעתי עוד בטרם עברנו לשלבים אחרים. גמרתי מעבודת יד קטלנית בשילוב נשיקות חושניות תוך שאני מתאפק לא לגנוח כמו חתולה בשביל לא להעיר את דרי הבנין.
הודיתי ליפה בחום והחזרתי אותה למקומה.

לסיכום הייתה חויה חיובית. בשביל חוות דעת סופית צריך לקחת את יפה לחדרים.
טוענת שזה שמה האמיתי. נדגמה משעה 22:36-23:11.

לאחר שהורדתי את יפה ראיתי את אלונה עם עגילי החישוק הגדולים והמיני הלבן המפורסם שלה. מאחר ומצברי היה ריק לא העליתי אותה.
בתחנה הישנה מצאתי המון כרטיסים טריים של לויסקי 66 המציעים פינוק ב-170. נחמד לדעת שהם קוראים כאן בפורום. רק שילמדו לא לתקתק ואנחנו נסתדר יופי.
השעה כבר 01:15 ובהר ציון עדין הייתה סחורה נאה והחלטתי להטיל עוגן באחד הרחובות הסמוכים. הדלקתי ג'וינט והתחלתי להזכר בחויה הטריה עם יפה.
משום מקום צצה לה רג'ינה הרזה ממש באותו המיקום (שמטעמי צנעת הפרט לא אפרט איפה בדיוק) ניגשת אליי ומבקשת סיגריה. אני נותן לה 2. היא אומרת THANK YOU ומחייכת. הצעתי לה שאיפה מהפייסל והיא אומרת שיש לה את שלה. היא מתרחקת ממני לאט ואני חש איתותים ברורים מלמטה. היא מסתובבת אליי ושואלת YOU WANT SOMETHIN? לאחר מחשבה קצרה אני עונה לה שלא. היא נכנסת לחצר אחד הבתים. אני נכנס לרכבי ונשאר לתצפת. לאחר 10 דקות היא יוצאת. שפוכה, נעה בכבדות בצעדים של סוף מסע כומתה... "לא הערב" אמרתי לעצמי והנעתי.
בהר ציון-פינת סלמה הייתה מישהי מעניינת עד כדי כך שפיספסתי אותה 3 פעמים בהם היא קפצה מרכב לרכב. לא זיהיתי מי זו הייתה.
האקט השני לאותו לילה התקיים לבסוף עם אפרת האתיופית שנמצאת בשלבי הריון ראשונים לקראת 02:30. אפרת מוזכרת בפורום רבות ואיתה כבר היה לי איתה קטע הזוי מלספר אפילו לאזני קוראים מכובדים כשלנו.

פרק ב'

פגשתי אותה באותו המיקום שבו קודם ראיתי את רג'ינה. היא זיהתה אותי וחייכה והצעתי לה שנלך להתרענן במלונית. הסכימה אך ביקשה את הכסף מראש לתת לחברתה שחיכתה לידה. מאחר ואת אפרת אני מכיר טוב, מסרתי לה, ונסענו מלונית בגדוד העברי. מ200 שח נותרו לי רק 50 כשהחדר עלה 60. הפקידה הנחמדה הסכימה להקצות לנו חדר שנמצא בשיפוצים וללא מקלחת. היתרון היה המזגן שהיה חיה ואפרת אפילו ביקשה שאביא שמיכה. נכנסנו תחתיה ואפרת החליטה שבא לה לעשות "פס". אחרי ששאפה אותו התחילו הבעיות. התכרבלה לה כבמיטתה והחלה להדוף כל נסיון להתקרבות מצידי. נצמדתי לגופה המדהים בתנוחת כפיות ומששתי את שדיה. היא כל רגע טענה שקר לה, ושאני מוריד ממנה את השמיכה, ושהיא עייפה ושב150 ש"ח לא קניתי שום דבר. הסתובבה אל הקיר והחלה לנחור.
החלטתי שאותה אני יותר לא לוקח אבל בלי גמירה מפה אני לא יוצא!
המתנתי עד שתירדם וביצעתי בה את זממי בהשראת סרטי הSLEEPING GIRL .
כשקמתי לצאת, אפרת הייתה חצי ערומה, רגליה פזורות בצורה לא ברורה תחת השמיכה שגמרתי עליה.
לא נותר אלא לתהות מה קרה לאחר מכן ולאיזה מחזה נחשפה אותה הפקידה כפתחה את הדלת, מחזה שהיה נמנע מעיניה לו רק איפשרה חדר נורמלי עם מים ללקוח ותיק.

ואני? חמקתי מהבנין מבלי שאף אחד ראה אותי... עם עוד חויה לפנתיאון...

עד כאן מפי עבדכם הנאמן.
תהנו תמיד.

79
[QUOTE=מוסלי]מפגשים ללא מעצורים

הערב התחיל במפגש עם חבר פורום יקר שהיה כיפי ומצחיק כרגיל.

[/QUOTE]

תודה אחינו, גם אני מאד נהניתי Hug
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

80
מוסלי, מוסלי...
עכשיו באמת אפשר להגיד שחזרת...

אבל עוד לפני התגובה שלי לפוסט האחרון, כתבת בדיווח שלי על מיטל/נטלי את הדברים הבאים:

1- "יש מצב שזו אותה מיטל שדיווחתי שבוע שעבר" ואני שואל: איזה דיווח מלפני שבוע? לא מצאתי שום דיווח שלך עליה...

2- בהמשך כתבת: "לו רק הייתם יודעים היה עף לכם יאנו הסכך" לא הבנתי אותך, תסביר...

לגבי הדיווח האחרון קבל מוחא כפייה, מרשים ביותר, מפורט, ענייני, מסקרן, מפתיע- קבל דוז פואה.

רק התבאסתי בקטע של רג'ינה, מה גרם לך להגיד לה שאתה לא רוצה כלום? חבל, הייתי רוצה לקבל דיווח דגימה עדכני שלה...

בכל אופן, היות ונשארת לתצפת, ספר לנו מה קרה באותן 10 דקות שהיא נכנסה לחצר?

טוב שלפחות החלופה גם הייתה מעניינת בדמות אפרת, ממש הזוי הקטע איתה החל מהמחיר (150 ש"ח???) ועד לתוצאות העגומות של ההירדמות מתחת לשמיכה. מפתיע כי היא דווקא מאוד ביישנית ומתמסרת כשיש קליק, כנראה הייתה ממש גמורה. מעניין היה לקרוא קצת הרחבה בנושא הסליפינג גירל ומה הלך שם... אבל השוק האמיתי הוא בזה שהיא בהיריון ואם אפשר בכל זאת רגע של רצינות, אז פשוט מרחם על התינוק שבא לעולם לאמא וסביבה כזו... מקווה שיצליחו למצוא לו משפחה מאמצת או משהו בסגנון.

נחזור להתחלה וליפה... נראה לי אני יודע למי אתה מתכוון, זו אחת שהשיער שלה אדום-כתום כזה והשיער שלה כמו מטאטאט כזה, ממש מנופח? אם זו היא, פגשתי אותה לראשונה לפני חודשיים, אז הציעה לי לקחת אותה מהר לפני שזונות אחרות יגרשו אותה משם, זה היה יומה הראשון. סיפור מעניין, אני גם אוהב "להדליק" את הבנות שאני לוקח רק שלא דרך סיפורי סקס אלא בקטע פסיכולוגי ולפעמים זה הזוי בהיבט החיובי.

עכשיו שחזרת לעצמך, תמשיך לפרוק עול ברחובות המלוכלכים אבל האהובים של הר ציון והעיקר- תחזור לספר ולעדכן.

שיהיה שבוע טוב.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”