-לילה של שוטטות-
הלילה האחרון התחיל בתל ברוך, בניסיון נוסף לנסות ולהעלות את כריסטינה הלטינית- ניסיון שלא צלח.
שוב הצטערתי שהגעתי למקום זה בו כולם מפטרלים ומסתובבים ברונדלים סביב עצמם בחושך מצרים, גם כשרואים משהו אז מסתבר שזה קוקס או הכי גרוע- לא בטוחים אם זה גבר או אישה. התייאשתי די מהר ועברתי לבסיס האם- התחנה המרכזית. לתל ברוך אני חוזר רק עם הוראות מפורטות ומדוייקות איפה למצוא את כריסטינה...
לא שבתחנה המצב היה מי יודע מה. לילה די יבש, רחובות ריקים באזור התחנה הישנה, רק את מירה והמיני שלה אפשר היה לראות ממתינה באיזו פינה, כל השאר התחבאו במחששה. בהר ציון הייתה ליזה (שהח"כ דיווח כמה פוסטים מעל), בהמשך ראיתי את חלי ועוד כמה קוקסיות שבאו לעשות טיזינג עם גופן המושלם.
היה נדמה שזה הולך להיות לילה בלי כוכבת, עד שפתאום, כרגיל, כאילו צצה משום מקום, התהלכה לה אלונה כאילו נמצאת בתצוגת אופנה עם חצאית לבנה שמאוד הלמה אותה. למרות שהיא נראתה פצצה בחצאית הזו, כבר לא יכולתי לחכות להעיף את החצאית לכל הרוחות. כבר יש דיווחים על אלונה ואין צורך לחזור על הדברים, בקיצור, כרגיל היה מדהים, הרגע בו הפה שלה מתלבש על הזין שלי הוא פשוט רגע שנצרב, וואו, פשוט וואו, הבחורה יודעת לעבוד.
נפרדנו לשלום ומפה לשם החלטתי לפנק את הכלי שלי בסיבוב נוסף ויצאתי לחפש אחר בת מזל שתקבל אותו ישר לפה.
שפר מזלי ובדיוק ירדה מישהי שלא ראיתי לפני באותו לילה ובכלל, פעם ראשונה נתקלתי בה. וואלה עשתה לי חשק, שיחה קצרצרה ובירור פרטים והנה היא נבחרה ועלתה.
קוראים לה מיטל, בת 28, אומרת שגם משתמשת הרבה בשם נטלי בעבודה אבל שהשם האמיתי זה מיטל.
מראה קומפקטי, נמוכה אבל גוף חטוב, חזה במידה הנכונה, ביקשה 100 למיציצה וזיון ו- 50 למציצה. בחרתי במציצה, מה עוד שהיה לי חשש להתאכזב. בפועל החששות התבדו. הלכנו לאחת הפינות בחניוני בתי המשפט, היא הורידה רק חלק עליון ולא נתנה לדחוף אצבעות אבל היא גם ככה לבשה מכנס טייטס צמוד אש שהיה מגרה בטירוף, כך שגם הליטופים בתחת ומתחת למכנס עם התחתונים שלה עשו את שלהם... מההתרשמות שלי היא לא תקתקנית, לקח לי זמן לגמור אבל היא לא שידרה לרגע לחץ ועשתה את עבודתה נאמנה.
יש לה מלא קעקועים בגוף, כולל אחד על כל הגב, אולי כך יהיה לכם קל לזהות אותה.
בחורה מאוד נעימה, קשקשנו בדרך לפני ואחרי, הייתה אופציה להעביר איתה קצת ברכב אחר כך, היא כן מדברת לעניין אבל וויתרתי, כבר הייתי צריך ללכת.
התעניינתי לגבי המיקום ושעות שלה, אמרה שבאה ממש לא קבוע כי לא אוהבת לעמוד בהר ציון ושעיקר העבודה עושה דרך הטלפון. שאלתי בכל זאת איך אפשר להיפגש איתה שוב ואז נתנה לי את הסלולארי שלה. סיפרתי לה על הפורום והיא אמרה שאני יכול לפרסם את המספר שלה כי כאמור, היא לא נמצאת תמיד. יחד עם זאת, לא נראה לי מתאים לפרסם את המספר שלה כאן בפורום, למרות שהיא אמרה לי מפורשות שזה בסדר כי "זו העבודה שלי, זה פלאפון לעבודה". מה עוד שנראה לי זה מנוגד לחוקי הפורום אז פשוט אם מישהו מהחברים מעוניין במספר שיפנה בפרטי.
לסיכום:
להלן הפרופיל
שם הזונה : מיטל / נטלי
מוצא : ישראלית
עיר מגורים : שכחתי לשאול
מזל אסטרולוגי : את זה שאלתי במיוחד בשביל החבר האסטרולוג "חולה כוס"
. המזל שלה הוא דגים.
תעריף : 100 ש"ח גם וגם, 50 ש"ח מציצה.
שעות פעילות : לא קבוע, הכל הולך, גם לפנות בוקר .
סרסור : היה גבר שליווה אותה בהתחלה כשהתחילה את המשמרת, נפרדו והתנשקו לשלום.
סמים/אלכוהול/מחלות : לא הרגשתי הן מבחינת ריח והן מבחינת התנהגות.
תאור חיצוני : רזה אבל מלאה במקומות הנכונים, קומפקטית, גוף נעים למגע, קעקועים לכל עבר, שיער שחור, שחומת עור.
קטגוריה : בחורה קומפקטיות
האם אחזור : בהחלט
ת-ה-נ-ו