קריסטל, תודה רבה על קבלת פנים חמה :).
זמן מה ביקרתי את הפורום בתור אורח, התרשמתי לטובה והרגשתי צורך להתחיל לתת בחזרה מידע הצנוע שברשותי.
חבל שלקח להנהלה המון זמן להעלות את ההודעות שלי, קצת מבאס.
מקווה שזה לא יהיה כל פעם ככה:)
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון
702שלום, בעקבות הודעתו של 'החליל 10' פגשתי גם את ג'סיקה ערביה נוצריה מחיפה לדבריה גרה כעת בת''א, הציעה מ+ז 150 ש''ח העליתי אותה למציצה מקונדמת ב70ש''ח אצייןשהיא נראית טוב סגנון של ההיא מתוכנית הבישול...
מוצצת טוב כאשר אני בעמידה מחוץ לרכב, לאחר כ5 דקות התעייפה (אני עם ג'יפ והיא לא יכולה לשבת באוטו בזמן המציצה..) אמרה לי כנס לרכב למקום שלך ושם המשיכה דקות ארוכות עד ל.. מתקשה לגמור ממציצה מקונדמת ועוד בשכיבה..
בסך הכל היא בסדר גמור אגב משתדל להימנע מסקס ברכב רק מציצות..
מוכנה לתיאום סקס בחדר ..
סופ''ש נעים..
מוצצת טוב כאשר אני בעמידה מחוץ לרכב, לאחר כ5 דקות התעייפה (אני עם ג'יפ והיא לא יכולה לשבת באוטו בזמן המציצה..) אמרה לי כנס לרכב למקום שלך ושם המשיכה דקות ארוכות עד ל.. מתקשה לגמור ממציצה מקונדמת ועוד בשכיבה..
מוכנה לתיאום סקס בחדר ..
סופ''ש נעים..
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)
703אתמול בערב בסביבות 11:00 עברתי בכביש בין אזור לחולון והחלטתי להכנס ולעשות סיבוב
קוקסיניות וקוקסינליות וקוקסינליות.... וכולם מנהגן מסתובבות תמיד בקבוצות... ממש מבאס העניין הזה.
מעבר לזה שלא היה מה לראות, פתאום ראיתי איזה מילפית שנראת מרוקאית. עצרתי לידה ומייד התחילה להתלוננן על הקוקסינלות שהורסות לה את העבודה...
קוראים לה רונית ואמרה שמוכנה מציצה עם גמירה בפה ב 100. האמת שהיא הייתה נחמדה אבל ממש לא עשתה לי את זה, אז התחלתי סתם ככה להתמקח איתה.
אז הסיכום היה מציצה ב 70 ואני לוקחח אותה לצומת על מנת לצאת מאזור התעשיה..
מה אני אגיד?
נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה
וזהו
קוקסיניות וקוקסינליות וקוקסינליות.... וכולם מנהגן מסתובבות תמיד בקבוצות... ממש מבאס העניין הזה.
מעבר לזה שלא היה מה לראות, פתאום ראיתי איזה מילפית שנראת מרוקאית. עצרתי לידה ומייד התחילה להתלוננן על הקוקסינלות שהורסות לה את העבודה...
קוראים לה רונית ואמרה שמוכנה מציצה עם גמירה בפה ב 100. האמת שהיא הייתה נחמדה אבל ממש לא עשתה לי את זה, אז התחלתי סתם ככה להתמקח איתה.
אז הסיכום היה מציצה ב 70 ואני לוקחח אותה לצומת על מנת לצאת מאזור התעשיה..
מה אני אגיד?
נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה נפילה
וזהו
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
704[QUOTE=יומיומי81] שלום, בעקבות הודעתו של 'החליל 10' פגשתי גם את ג'סיקה ערביה נוצריה מחיפה לדבריה גרה כעת בת''א, הציעה מ+ז 150 ש''ח העליתי אותה למציצה מקונדמת ב70ש''ח אצייןשהיא נראית טוב סגנון של ההיא מתוכנית הבישול...
מוכנה לתיאום סקס בחדר ..
סופ''ש נעים.. [/QUOTE]
איפה פגשת את ג׳סיקה בחולון ?
מוכנה לתיאום סקס בחדר ..
סופ''ש נעים.. [/QUOTE]
איפה פגשת את ג׳סיקה בחולון ?

706פגשתי את ג'סיקה ברחוב המשביר ! בין רחוב הבנאי לרחוב המלאכה בדקתי
בגוגל מפות... עומדת לבד ובשקט.. אין שם זונות בד''כ ..בכיכר ליד הבנאי לפעמים יש אחת ישראלית בלונדינית בת 45-50..
בגוגל מפות... עומדת לבד ובשקט.. אין שם זונות בד''כ ..בכיכר ליד הבנאי לפעמים יש אחת ישראלית בלונדינית בת 45-50..
"אם גבר לא חושב על זיונים - הוא פשוט לא מרוכז...)
707אף אחד לא בלחץ מהמצלמות שיש שם בכל בית עסק כמעט?
העלתי מישהי לפני שבועיים לקחה אותי לסימטא בין מוסכים,ראיתי כמה מצלמות על הגגות ונלחצתי
מה עושים?
708אתמול בערב ברחוב פלד ליד תחנת מוניות בתחנת אוטובוס ראיתי בחורה בלונדה. כ 1.80 חזה סיליקון נראית פיצוץ. עצרתי שאלתי אותה היא אמרה מציצה וזיון 100. הסכמתי למרות שהיה לי ספק כי שם שורצים מלא קוקסים. בגלל ההיסוס התעקשתי ושאלתי אותה שוב אם היא בחורה או קוקס היא נשבעה שהיא בחורה ודי נעלבה מזה. הורידה את המכנסיים דחפה את היד שלי לכוס ואכן יש לה כוס.
למרות המראה פוצוץ וכל הנתונים עדיין היה לי היסוס וספק. היא התחילה לבקש תוספות וזה ישר הוריד לי תחשק. יאמר לזכותה שהיא שחקנית וסחטנית מעולה. למרות נסיונות הולכות וחוזרות לא הצלחתי להעיר את חברי הקטן. כמו שנאמר יש ספק אין ספק.
היא קוראת לעצמה שירז מסתבר שזה באמת השם האמיתי שלה. לא יודע מה להגיד הבחורה נראתה פיצוץ אבל משהו בהתנהגות התנהלות שלה לא נראה לי.
האם מישהו נתקל בה בעבר ??? היא אמרה שהיא מת״א במקור..

709אהלן יוסי,
לדעתי גם נתקלתי בה לפני כמה חודשים. לא רואים אותה הרבה. גם לי עלו כל מיני שאלות לגבי הזהות המינית שלה. חלקן בקול רם. היא נעלבה מהשאלה, אבל לא השתכנעתי מהפרצוף הנעלב. מחמת הספק המשכתי הלאה. היא נראית יותר מדי טוב כדי להיות בחורה ולעמוד שם :-)
בברכת "חייבים לזיין"
ק.
לדעתי גם נתקלתי בה לפני כמה חודשים. לא רואים אותה הרבה. גם לי עלו כל מיני שאלות לגבי הזהות המינית שלה. חלקן בקול רם. היא נעלבה מהשאלה, אבל לא השתכנעתי מהפרצוף הנעלב. מחמת הספק המשכתי הלאה. היא נראית יותר מדי טוב כדי להיות בחורה ולעמוד שם :-)
בברכת "חייבים לזיין"
ק.
710[QUOTE=קרומבה]אהלן יוסי,
בברכת "חייבים לזיין"
ק.[/QUOTE]
בברכת "חייבים לזיין"
ק.[/QUOTE]
זה מה שאני גם חשבתי to good to be true אם יש דבר אחד שלמדתי בחיים זה שלא כל דבר שנוצץ הוא זהב.
היא נראית יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתית. חוצמזה נכנסתי לפייסבוק שלה ותנחש מה מצאתי אצלה בחברים כל אותם הקוקסים שמסתובבים שם בהמשך. כמו שנאמר תראה לי מי החברים שלך ואני אגיד לך מי אתה..