718
על ידי Torro
יום חמישי 08.01.2015 - אלה
-----------------------------
יום ה קצת לפני 9 בערב עברתי ליד שופרסל וראיתי קצת אחרי תחנת אוטובוס מישהי בשם אלה.
מראה:
גובה - 1.60 בערך
גיל - 45 בערך.
גוף - ממש סבבה לגילה. מוצק אבל מעוצב טוב. שדיים עם סיליקון עגולים ועומדים יפה. נראת כאחת שעוסקת בפעילות ספורטיבית - יש מה לתפוס אך הגוף לא רופס, תחת עגול, בטן קטנה עגולה, עור חלק.
פנים - ככה ככה - תווי פנים גדולות אבל כשמחייכת נראת חמודה.
שיער - שחורדינית עם צמות.
לא חזק ממש בקביעת עדות אבל הייתי מהמר על צרפתייה או מרוקאית.
מחיר:
כמקובל באיזור 100 עבור מציצה וזיון עם קונדום.
לגבי מציצה חשופה - לא התעניינתי - אני משתדל לא להתפתות למרות שאני חולה על אורלי.
יחס:
נחמדה, אסרטיבית עם פילפל, מפטפטת המון אבל סה"כ אנרגיה חיובית, סוג של דודה שפוגשים הרבה בחדר כושר, אני אישית מסמפט כאלה, הרצנו קצת צחוקים:).
לא משדרת עייפות/אפטייה...
לא מלחיצה אבל מנסה לחלוב טיפ - בשיכנועים והבטחות אין ספור, אומנם ברוח טובה. מייחצנת את עצמה כמו שצריך:)
פעילות:
הלכתי על אופציה של מציצה. עברנו למושב האחורי.
ישר הטפשתה לגמריא עוד לפני שהספקתי להוריד את המכנס והתחילה להתחרמן עליי.
נתנה ליטופים בגוף ובחבריקו, מנסה לחרמן תוך כדי עם אינטוזים וחירמונים, בקשה גם כל הזמן שאתפוס אותה פה ואלטף אותה שם.
תופסת חזק, מוצצת חזק מי שמעדיף עדין או שבעצמו רוצה להכתיב את הקצב צריך להדריך אותה - מה שעשיתי.
לא יודע אם זה תמיד ככה או שהטיפ עזר אבל היא קשובה ושירותית, מנסה להבין מה מחרמן את הלקוח.
מציצה בינונית, לוקחת הפסקות, שאלה כמה פעמים אם אני רוצה לזיין אותה, העדפתי להתרכז באורלי. לקראת הסוף דחפתי לה קצת את הראש ותפסתי אותה שלא תוציא אותו בזמן הגמירה - התייחסה בהבנה.
כמובן שבקשה שאחזור, הסעתי אותה חזרה ונפרדנו בחיוך.
רושם שלי:
מומלצת למי שלא מחפש פנים של דוגמנית, גוף ויחס סבבה באופו כללי, וביחס למחיר מומלץ מאוד אפילו.
חשוב לציין שנקתה את עצמה עם חומר חיטוי היטב בנוסף למגבונים לפני שהתלבשה, כולל המנוש שלא נגעתי בו.
אמרה שעובדת בימי ב', ה' ומוצאי שבת מהערב - למי שמעוניין. עד איזו שעה פעילה לא שאלתי.