כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 79 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

783
אזהרה!!! זהירות נוכלת!!!

אתמול 16.11 משוטט לי באזור, לאחרונה שמתי לב לתנועה ערה של כלי רכב חוצים ללא כל קשר למימוש מטרת צייד. לצערי המקום כבר ממזמן לא דיסקרטי כמו שהיה בעבר.

באזור השופרסל בתחנת אוטובוס הרחוקה עומדת בחורה בלונדינית (צבוע) זקנה עם עגיל מעל השפתיים (מדונה) חזה סיליקון ומראה ישראלי העונה לשם "אלה" מציעה מציצה וזיון ב100 ש"ח, וכשהגענו למקום שלה מתחילה לשכנע אותי להוסיף לה עוד כסף.
אומרת שתפנק אותי וממש חופרת לי "אני אפנק אותך" "אני יעשה כל מה שתרצה".

ביקשתי מציצה בלי גומי והבאתי לה 20 ש"ח, כנראה שזה לא הספיקה לה המשיכה והמשיכה ופה קצת חשדתי אבל אז היא הורידה את החזייה אומנם לא לגמרי ומתחילה לגעת לי בזין וממשיכה לשכנע נו תביא לי עוד קצת אני אפנק אותך ועוד כל מיני טכניקות שיכנוע.

קיבלה עוד 20 ש"ח (סה"כ 140 ש"ח!!!)
התפשטתי והתחילה להעביר על הזין שלי מגבון בלי רגש!!! עוד שניה עקרה לי את הזין!!!כועס

התחילה במציצה חלשה ובינונית וכשביקשתי שתלקק את הביצים אמרה לי זה תוספת.
פה הבנתי שנפלתי ונפלתי חזק אמרתי לה בואי נעשה זיון בואי תקפצי עלי
אמרה לי אני לא מורידה מכנס לגמרי אמרתי לה טוב תשכבי פימפמתי אותה איזה 4 דקות שבהן היא לא מפסיקה לחפור עד שצעקתי עליה תני לגמור בשקט כבר!!!

גמרתי התלבשתי והבטחתי לעצמי שאני בלי המלצות לא מתקרב לאף אחת שם בחיים!!!

משיחה היום עם חבר שגם יוצא לצוד באזור מתברר שהיא גם עשתה לו את הקטע הזה ולקחה ממנו 160 ש"ח עבור מציצה מקונדמת וזיון מעפן!!!

ראו הוזהרתם חברים!!

786
[QUOTE=big ass] אזהרה!!! זהירות נוכלת!!!
אתמול 16.11 משוטט לי באזור, לאחרונה שמתי לב לתנועה ערה של כלי רכב חוצים ללא כל קשר למימוש מטרת צייד. לצערי המקום כבר ממזמן לא דיסקרטי כמו שהיה בעבר.
באזור השופרסל בתחנת אוטובוס הרחוקה עומדת בחורה בלונדינית (צבוע) זקנה עם עגיל מעל השפתיים (מדונה) חזה סיליקון  ומראה ישראלי העונה לשם "אלה" מציעה מציצה וזיון ב100 ש"ח, וכשהגענו למקום שלה מתחילה לשכנע אותי להוסיף לה עוד כסף.
אומרת שתפנק אותי וממש חופרת לי "אני אפנק אותך" "אני יעשה כל מה שתרצה".
ביקשתי מציצה בלי גומי והבאתי לה 20 ש"ח, כנראה שזה לא הספיקה לה המשיכה והמשיכה ופה קצת חשדתי אבל אז היא הורידה את החזייה אומנם לא לגמרי ומתחילה לגעת לי בזין וממשיכה לשכנע נו תביא לי עוד קצת אני אפנק אותך ועוד כל מיני טכניקות שיכנוע.
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;"></span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">קיבלה עוד 20 ש"ח (סה"כ 140 ש"ח!!!) </span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">התפשטתי והתחילה להעביר על הזין שלי מגבון בלי רגש!!! עוד שניה עקרה לי את הזין!!!כועס</span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">התחילה במציצה חלשה ובינונית וכשביקשתי שתלקק את הביצים אמרה לי זה תוספת.</span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">פה הבנתי שנפלתי ונפלתי חזק אמרתי לה בואי נעשה זיון בואי תקפצי עלי</span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">אמרה לי אני לא מורידה מכנס לגמרי אמרתי לה טוב תשכבי פימפמתי אותה איזה 4 דקות שבהן היא לא מפסיקה לחפור עד שצעקתי עליה תני לגמור בשקט כבר!!!</span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">גמרתי התלבשתי והבטחתי לעצמי שאני בלי המלצות לא מתקרב לאף אחת שם בחיים!!!</span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">משיחה היום עם חבר שגם יוצא לצוד באזור מתברר שהיא גם עשתה לו את הקטע הזה ולקחה ממנו 160 ש"ח עבור מציצה מקונדמת וזיון מעפן!!!</span>
<span style="font-size: large; line-height: 1.4;">  </span><span style="line-height: 1.4;"><font size="7" color="#ff0000"> ראו הוזהרתם חברים!!</span>
[/QUOTE]

לי דווקא מצצה ב 50 שח - ובסוף הביאה לי ביד עד שהשפרצתי על החזה שלה שהיא מתכופפת עליי

788
שעת לילה לקראת חצות ברחוב המרכבה מעט לפני החיבור למלאכה עומדת 2 בנות רוסיות.
הראשונה מבוגרת ומלאה ניגשת לרכב מדברים ונפרדים בברכות של ידידות.
השנייה מסרבת להתקרב לרכב, אני מסיע את הרכב לכיוונה והיא מתחילה לדדות לכיווני בצורה חשודה.
מתחילים לדבר והיא נשמעת מתנצלת, "עברתי ניתוח" לדבריה לא רואים כלום רק שזה מאוד כואב לה.
בשלב הזה אני כבר מוכן לנתק מגע. מה ?! לזיין מישהיא שכואב לה??? לא מתאים
!
אבל היא מסבירה בסבלנות, אין קשר בין הפגיעה בניתוח לקיום יחסי מין.
מסכמים על 100 ואני מציע שאם יכאב פשוט נעצור בשלב המציצה.
נוסעים לפינה שקטה ומתפשטים, מדברים על הניתוח רופאים וכו
ממש לא סקסי, הפוך סוג של באסה על החיים שלה ואיך שמישהיא שמספרת שהייתה רקדנית הופכת לנכה.
מתגלה גוף רזה ביותר ציצי שפיצי והיא מתנפלת עם קונדום על הזין למציצה מלהיבה.
כשאני מוכן עוברים למסיונרי שמתחיל מלהיב ונעצר עקב ריח הזיעה שמתפשט ברכב (לא מומלץ)
חוזרים למצב הראשוני, מוחלף קונדום והגברת שוב מתנפלת על הזין במציצה מלהיבה ומחרמנת
לאחר הסיום המיוחל היא עוזרת להתנקות ומתפתחת שיחה נעימה וחיכנית
מחזיר אותה לנק המוצא ונפרדים בשלום לבבי.
היה כיף, מוזר ולגמרי חד פעמי

DAN

789
[QUOTE=dayyag1]שעת לילה לקראת חצות ברחוב המרכבה מעט לפני החיבור למלאכה עומדת 2 בנות רוסיות.

הראשונה מבוגרת ומלאה ניגשת לרכב מדברים ונפרדים בברכות של ידידות.

השנייה מסרבת להתקרב לרכב, אני מסיע את הרכב לכיוונה והיא מתחילה לדדות לכיווני בצורה חשודה.

מתחילים לדבר והיא נשמעת מתנצלת, "עברתי ניתוח" לדבריה לא רואים כלום רק שזה מאוד כואב לה.

בשלב הזה אני כבר מוכן לנתק מגע. מה ?! לזיין מישהיא שכואב לה??? לא מתאים

!

אבל היא מסבירה בסבלנות, אין קשר בין הפגיעה בניתוח לקיום יחסי מין.

מסכמים על 100 ואני מציע שאם יכאב פשוט נעצור בשלב המציצה.

נוסעים לפינה שקטה ומתפשטים, מדברים על הניתוח רופאים וכו

ממש לא סקסי, הפוך סוג של באסה על החיים שלה ואיך שמישהיא שמספרת שהייתה רקדנית הופכת לנכה.

מתגלה גוף רזה ביותר ציצי שפיצי והיא מתנפלת עם קונדום על הזין למציצה מלהיבה.

כשאני מוכן עוברים למסיונרי שמתחיל מלהיב ונעצר עקב ריח הזיעה שמתפשט ברכב (לא מומלץ)

חוזרים למצב הראשוני, מוחלף קונדום והגברת שוב מתנפלת על הזין במציצה מלהיבה ומחרמנת

לאחר הסיום המיוחל היא עוזרת להתנקות ומתפתחת שיחה נעימה וחיכנית

מחזיר אותה לנק המוצא ונפרדים בשלום לבבי.

היה כיף, מוזר ולגמרי חד פעמי

DAN[/QUOTE]

לפי סיפור הניתוח, העבר שלה כרקדנית והתיאור הכללי, נראה לי שמדובר בריקה (דיווחתי עליה כמה פעמים).
היא לא הורידה מכנסיים אלא רק עד הברכיים, נכון? כוס לא מגולח?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”