כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 80 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

791
חבל שנפלת עליה ביום עם ריח של זיעה, באמת לא נעים.
האמת שכל הפעמים שהייתי איתה היא דווקא הריחה טוב, גם הגוף ובעיקר הכוס, ועד היום בכל הפעמים איתה נהנתי.
אגב, עם קצת התמקחות המציצה יכולה להיות בלי גומי.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

798
טוב אחרי טיול בגשם של חמישי בערב במנדרין כמות לא מובנת של רכבים שנעים במעגלים אחרי לא כלום החלטתי לנסוע לחולון אחרי סיבוב קצר השעה הייתה 9:15 היא באה במעיל אדום חזה ענקי שפורץ קדימה חשופת רגלים גוף בשרי בדיוק הגיעה לעבודה רעננה ודנדשה ישר מהבית ועצרה בתחנת האוטובוס ליד המוניות ואני בדיוק בצד השני בדרך לפרסס שלום שלום פרטים המחיר הרגיל אני קוקס אני מהסס ממשיך לנסוע ימינה וימינה וחוזר אליה במהירות היא הייתה שווה בטירוף פנים יפות גוף עצבני שווה פימפום בואי תעלי אני לוקח אותה לפינה חשוכה במיוחד גשם בחוץ שמים מזגן על חום מחליפים כמה מילים כסף שולם ויאללה לעבודה חזה ענקי ורך נעים למגע מציצה מהסרטים לא חשופה ליקוק בייצים היא התפשטה לגמרי כלי מהסרטים עמד בשניות נקי נעים טרי וטעים עברנו אחורה לפינוק הדדי 69 לאחר כעשר דקות ביקשתי לזיין והיא בלי היסוס הגישה את התחת שלה כמו על מגש נתנה לי להחדיר לה בלי ידיים חשוב לציין את כל האלמנט בכמה תנוחות כנראה בגלל הגשם ועוד כמה דברים שהיו לה נעימים איתי היא פשוט נשארה זה היה זיון מהסרטים עד לפיצוץ המיוחל המשכתי לתת בה והיא משתפת פעולה בכל מה שאבקש בלי לסרב פשוט הנאה גדולה שמה סלינה והאמת כבר קבענו למפגש הבא אצלה בדירה ככה בשביל להשלים פערים בקיצור סלינה זיון מהסרטים תחת קטלני חזה ענקי פרצוף יפה גוף בשרי שזוף פעילה פלוס למי שמוצא חן בעיניה אני אומר אל תישללו לפני שתיבדקו

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”