כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 9 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

83
יום ראשון , 4.15 לפנות בוקר-רח צלנוב.
אחרי תקופה של כחודשיים ,בהם הלכתי רק לבחורות מדוווחות , החלטתי לעשות סיבוב גדול יותר ולהכנס לרחובות
מעט רחוקים יותר מהת"מי בתקווה למצוא מישהיא חדשה.
אמצע רחוב צ'לנוב ,מול השוק הסיטונאי מזהה דמות נשית עומדת ליד הרמזור.
עוצר לידה ,בחורה גבוהה ,שער שחור ,פנים נאות, שחומה לבושה ג'ינס מהוה ומעיל ארוך נראת סבבה לחלוטין.
מציצה 70 מ+ז 100 .בדרך לחניה אומרת ששמה חלי ,עובדת כל יום מ7 בערב עד 5.30 בבוקר.(שתי משמרות
רצופות? לצערי הנורה האדומה שהיתה צריכה להדלק -לא נידלקה)
חלי מתחילה להוריד בגדים וריח קל , לא נעים, מתחיל להתפשט במכונית.לחלי חזה קטן ,לא זקוף אבל -משומש במצב טוב.
גוף רזה ורגליים ארוכות .
מלבישה קונדום ומתחילה במציצה לא רעה, ללא שיניים עם שאיבה טובה תוך כדי ליטוף האגוזים.
לאחר כדקה היא מרימה את הראש ונשענת לאחור למצב שכיבה, מזמינה אותי להכנס. בשלב הזה, כשחלי פותחת את רגליה
הריח הנודף מימנה מתחזק .התיעצות מהירה עים שמוליק-ולצערי שמוליק האידיוט מנצח.אני חודר לשבלול חם ונעים ,מנסה
להתעלם מהריח שהופך לסירחון עז של ביצים ודגים ישנים .לאחר כדקה של פימפום אני נישבר ,מוציא את שמוליק האידיוט החוצה
ומודיע לה שגמרתי.
לסיכום:חוויה מגעילה במיוחדDead
יכול להיות שהדיווח היה שונה אים הייתי מגיע לחלי בתחילת המשמרת ולא בסופה.מבולבל

84
זה לא חי אבל ביום שני בשעה 9 בערב היו בחולון כרגיל 5 קוקסינליות. בנוסף עמדה מלאונת לא מיכאל עם חצאית מנומרת בלונדינית חזה גדול בערך 40 עמדה בחניון של הקוקס. בבנאי עמדה עוד אחת בת קרוב ל04 ישראלית מחומצנת פרחה סקסית. לידה קוקסינליות עמדה בלונדינית יפה שטענה שהיא לא קוקס אני בספק. אם היא אכן אישה ולא מנותחת אז היא הזונה הכי כוסית שראיתי אבל שוב אני בספק

86
[QUOTE=סגן]עכשיו בתמ"י -

ההריונית לשעבר עם פאה בלונדינית, היא נמצאת ברחוב הגליל...

האים זו אותה אחת?
שבת בבוקר 7.30 ,בתוך הכוך של הכספומטים ,מזהה בלונדינית קטנה ,טייטס שחורים ,מעיל פלסטיק מבריק בצבע כחול.
עוצר ומעלה אותה .מ+ז 100 כרגיל.
מפנה לתוך החניון התחתי של בית המישפט ,מורידה את כל הבגדים.חזה קטן -עדיין במצב טוב ,נעים למישוש ,גוף חלק .
מציצה אגרסיבית בשילוב של עבודת יד-לא אהבתי ,עברה למציצה עדינה יותר לאחר שביקשתי.
ה"כספומט" שלה צר יחסית ולאחר פימפום של מספר דקות היא טענה שכואב לה.אנלי היא לא עושה וטוענת שבדוגי
גם כואב לה.הציעה לחזור למציצה -הסכמתי ,ולאחר מציצה לא רעה הגעתי לסוף המיוחל.
שם: סווטה (לא סווטלנה)
תאור:בלונדינית (אולי פאה -לא בדקתי) מבנה גוף רזה- לא שדוף ,גובה 1.65-1.68 עור פנים חלק ונקי.
שעות פעילות:כל יום ,מרדת החשכה עד 10-11 בלילה,יום שבת :מ-6 בבוקר עד 12-1 בצהריים
אזהרה:מתבסמת בבוסם לימוני חזק+מעשנת. תערובת הריחות הזו נותרה במכונית למשך כחצי שעה.
ס"הכ:אחלה עונג לשבת בבוקרTongue

[/QUOTE]

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”