כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 84 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

831
הנוהל אומר שבקיץ מגיעות הישועות בקטגוריה הזו..
אז נמתין כהרגלינו.

לי אישית יש בעיה חבר ב"להעלות לרכב כי זה מה יש"..
אין משהו טוב לפחות אם לא טוב+ תתפלא אבל חותך הבייתה
עם הכאבי ביצים אבל לא מוכן להתפשר.. זה עקרוני אצלי.

833
איך אומרים: "במדבר, גם קוץ נראה כמו פרח". אז זהו ש...לאו דווקא.

ביום ראשון שלחתי את החוקית לארה"ב לטיול, שמח ומאושר על כך שאני יכול עכשיו "לשוטט" בלי לתת דין וחשבון לאף אחד.
בערב, נסעתי לחולון. הגעתי די מאוחר, בסביבות 23, והשממה שהייתה שם...
הייתה אורית החפרנית, רוסייה אחת מבוגרת עם פרצוף מפחיד, ופתאום...מתוך החושך...
...התגלגלה דמות. נמוכה ועגולה. כבר במבט ראשון ראיתי חזה ענק. במבט שני ראיתי פנים מבוגרות. שיער קארה בלונדיני. במבט שלישי הבנתי שזו סבתא זקנה ושמנה.
החרמנות גברה על הכל.
עלתה לרכב ונכנסנו אל בין המוסכים.
בשיחה המקדימה (במקום משחק מקדים) היא ניסתה להוציא ממני אם אני אוהב שמנות. כדי לא להעליב אותה אמרתי שכן.
גם קיבלתי ממנה מחמאה: "אתה יפה"...את זה לא אמרו לי כבר כמה עשרות שנים

היא התחילה להתפשט.
קודם כל היא הורידה את...הפיאה. הקארה בלונד היה זיוף. מתחתיו שיער מדובלל עם צבע לא ממש ברור.
חשפה שדיים דגולים ומלאים, עם פטמות בהירות, כמעט באותו צבע כמו השד מסביב.
כוס שעיר שלדעתי מעולם לא חווה סכין, שפתיים רפויות ומתדלדלות.
בטן גדולה ושמנה (היא לא חשפה אותה, תודה לאל).
התחילה מציצה חשופה. כלומר...שמה את השפתיים שלה על ראש הזין. אני פמפמתי פנימה והחוצה.
כשעמד (בערך) נשכבה אחורה ופתחה רגליים. ניסיתי להכניס אצבע, כפי שסיכמנו, אבל לא הצלחתי. הכל היה שם כל כך יבש וסגור...אז אני עם רבע אצבע בכוס עושה ביד כדי להעמיד אותו מספיק לחדירה.
לבסוף עמד לי מספיק, זיינתי אותה מיסיונרית, כשהיא עושה קולות של כאב כשעיסיתי לה את השדיים.
גמרתי, התלבשנו (כן, גם הפיאה חזרה למקומה) והיא התעקשה שארשום את הטלפון שלה. רשמתי. מחקתי אחרי 20 שניות.

יש חוויות שאתה חושב פעמיים אם "לרוץ לספר לחבר'ה"...אז אני מתגבר על המבוכה והפאדיחה מספר לכם.
אגב, קוראים לה קטיה והיא טוענת שהיא בת 48 (יותר מתאים 84...)
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

836
טוב...היום הייתי זקוק לחוויה מתקנת.

אורית, הידועה גם בתור קריסטל (?)

כבר דיווחתי עליה כאן בעבר ואני ממש לא מבין איך זה שאין דיווחים עליה. לדעתי היא אחת הטובות ברחוב מזה הרבה שנים.
אז למי שפספס את הדיווח הקודם:
היא בת 51-52, שיער קארה בלונד, חזה בינוני, יחסית מוצק ויפה (בהתחשב בקילומטראז').
מציצה וזיון ב 100, אקסטרות (אנאלי, רימינג ועוד תוספות) - 100 נוספים.

הגענו למקום שלה. מכיוון שרציתי אור דולק כל הזיון היא הובילה אותי למקום יותר בודד.
עברנו אחורה, היא פדאנטית לניקיון (OCD?). הוציאה שקית ניילון חדשה מהגליל, נתנה לי מגבונים לניקוי הידיים והזין ודאגה שלאחר השימוש הכל יכנס לשקית.
התפשטה. כפי שציינתי, חזה לא רע, כוס מגולח חלק חלק. הכל מאד מסודר ונקי.
הכוס שלה יפה (!ממש!) ובלי צחוק - שמור, הדוק, כמו של ילדה בת 20. השפתיים כמו פרפר קטן, הדגדגן קטן וחמוד, הכל נקי בית מרקחת. בלי להסס ירדתי לכמה ליקוקים טובים, עם אצבעות עמוק עמוק במעמקים.
אחרי כמה דקות של זה ביקשתי ממנה מציצה. בלי גומי, ליקוק ביצים כייפי, למרות שיש לי זין די ארוך היא לקחה את רובו לפה. הרבה רוק עם תןספת ג'ל. כבר התלבטתי לגמור לה בפה אבל החלטתי שלא.
העברתי אותה למיסיונרית. הרגליים עלו גבוה גבוה, עד לכתפיים שלה, כשאני מזיין אותה ממש חזק, ומידי פעם מחליק אצבעות לדגדגן. ניסיתי להכניס אצבע במקביל לזין אבל לא הצלחתי, היא הדוקה מידי לזה.
כמה דקות כאלה, עברנו לדוגי. לפני שנכנסתי ליקקתי אותה שוב, עם אצבעות בפנים.
חדרתי בדוגי, עד שגמרתי.
יש לה נטייה לזיין את השכל. אז כל פעם שהתחילה לקשקש מצאתי דרך להשתיק אותה. יחסית יצאתי מזה בשלום.
בקיצור, אחד הזיונים היותר טובים שהיו לי בזמן האחרון, לדעתי אורית היא אחת הבחורות הכי טובות ברחוב מזה כבר כמה שנים טובות.
בסולם שלי - הבחורה עצמה 8 (ואני מוריד ניקוד רק בגלל הגיל) והזיון: 9.5+
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

837
תודה על הדיווח.

דיווחת עליה באמת בעבר (ואולי עוד איזה אחד שניים)
אבל תמיד טוב לשמוע אם רמת השירות נשמרת/יורדת..

רשמת שאתה "ממש לא מבין איך זה שאין דיווחים עליה.."
אז לא רק שאין עליה. אין גם על אחרות. תופעה מוכרת
בשפת העם של התרבות אוכלי החינם בתוכנו. תהיה בטוח
שהתגובה שלך עזרה לרבים.. תהיה בטוח.
אבל שהם ירשמו לכאן (חלק אפילו רשומים) ועוד יגידו תודה? תגובה אחת מילה אחת.. שיעשו את זה? הצחקת אותם..
בטח שלא יבואו וידווחו על דגימה משלהם.. עכשיו לא רק הצחקנו
אותם.. הם נקרעים.

שוב תודה.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”