כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 89 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

881
אתמול, אחרי שההודית שלי הבריזה לי (קורה, לא נורא), יצאתי לסיבוב בחולון, מצפה לגרוע ביותר - כלומר שממה.
באמת לא היה משהו מדהים.
בתחנת אוטובוס מול תחנת דלק ברחוב המלאכה פינת המשביר, ישבה בחורה כהה, חשבתי אתיופית. כמה מילים איתה והבנתי שהיא ערבייה.
בכל אופן, היא הציעה רק "ציצים ומציצה" (מלא"צ"....). ניסיתי להוסיף לה קצת כדי לקבל זיון אבל אמרה "גם ב 3000 אני לא מזדיינת"....טוב, לא צריך. הלאה.

ברח' המרכבה היו הזונות הרוסיות הרגילות (לא מתאימות לי). פתאום ראיתי בחורה כהה, יחסית צעירה, רזה וגבוהה, נשמעת ישראלית לגמרי.
קוראים לה שירן, בת 29, רזה בקטע אחר (נרקורקסית=נרקומנית+אנורקסית), מאד ערסית בדיבור ובגישה שלה.
מציצה (עם) בינונית-מינוס, ציצי קטן אבל חמוד, דוקא, נתנה ללטף את הכוס אבל לא להכניס אצבעות.
זיון סטנדרטי-מינוס, פורקן והביתה.
לא נהנתי במיוחד, מצד שני לא סבלתי, ממש זיון "פרווה". 100 ש"ח שלא חזרו.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

882
לא מזמן פגשתי את אסנת האתיופית שטוענת שהיא עובדת בחולון. היא קוקו לגמרי הציעה מציצה חשופה תמורת טראמפ לתחנת רכבת. עצרנו, היא מצצה טוב אבל לא יצאה מהאוטו עד שקיבלה 50 ש"ח. היא נסתה לסחות עוד כסף וכשהתחלתי להתעצבן היא יצאה לי מהאוטו.
תזהרו...היא לגמרי דפוקה בראש. לא ממליץ עליה בכלל.

884
[QUOTE=דודו_ענק] לא מזמן פגשתי את אסנת האתיופית שטוענת שהיא עובדת בחולון. היא קוקו לגמרי הציעה מציצה חשופה תמורת טראמפ לתחנת רכבת. עצרנו, היא מצצה טוב אבל לא יצאה מהאוטו עד שקיבלה 50 ש"ח. היא נסתה לסחות עוד כסף וכשהתחלתי להתעצבן היא יצאה לי מהאוטו.
תזהרו...היא לגמרי דפוקה בראש. לא ממליץ עליה בכלל.
[/QUOTE]

אוסנת אתיופית אני מכיר את זאת שפעם, מזמן עבדה בצומת הקרח ברמלה.
נרקו כבדה, הייתה מוכנה להכל-כולל-הכל (כולל אנאלי, עם-בלי גומי, גמירה בפה או על הפנים ועוד דברים הזויים לגמרי) תמורת 50-100, העיקר להשיג את המנה שלה....
רזה-שלד, ציצי של ילד, ריח לא טוב מהמנוש, בקיצור זקוקה למקלחת דחופה.
אבל היו לי כמה מפגשים איתה, כולל צילומים.
היה לי גם מפגש אחד בו המשטרה עשתה חיפוש ברכב שנייה אחרי שגמרתי.
היה מפגש (האחרון, לא חזרתי אליה אח"כ) שהיא לקחה את הכסף מראש, כדי לקנות מנה, ונעלמה....
אם זו אותה אחת - לא מומלצת. מסוכנת מידי.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

885
אתמול ביצעתי סיור באיזור בשעה 23:30 האיזור היה נטוש כמעט לגמרי.
ברחוס הפלד בתחנת האוטובוס 2 קוקסינליות גדולות. ובכיכר קוקסינלית תימנייה.
באיזור השופרסל הייתה בחורה מבוגרת בעלת שיער שחור. דוחה להחריד...

בקיצור את הסיבוב סיימתי ללא הצלחה ממשית לפריקה...

בהצלחה רבה יותר לאחרים

887
יצא לי להיות שם שבוע שעבר באיזה יום בסביבות 21:00 אז עשיתי סיבוב יותר בשביל הסקרנות.

היו כמה קוקסיות ועוד אישה שלפחות מכיוון האוטו ,צריך להיות די מיואש כדי לאסוף אותה.
מעבר לזה ממש יבש וגם בשבילה הקצפת פטרול משטרה מסתובב לו בנחת וזה די מלחיץ בפני עצמו.
בקיצור - נראה שכמו בכל הארץ - חיי המין של הלילה די נעלמו להם והצעירות כנראה מעדיפות לארח בבית ולא
לטייל בלילה ברחוב.

888
האזור ננטש לגמריי
הערבייה חזרה לעבוד בשדרות ציון על הספסל בתחנה
הערבייה השנייה חזרה כנראה לכלא
הרוסיות עוד עומדות אך בקושי
רק קוקסיות מטיילות להם לרווחה
והשמנה מהתחנה ליד השופרסל עדיין נזקקת..
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים..

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”