כ ז'ני - דף 10 - סקס אדיר

ז'ני

92
הייי ערב טוב לכם, בהחלט הגיע הזמן שאני אגיב :) קודם כל תודה לכם על כל התגובות הטובות והפחות יצירתיות ולכל האנשים המוכשרים שענו בשמי, הצלחתי לפנות מעט זמן ולשבת על המחשב, אני עסוקה בתקופה האחרונה ואשמח לראות את כולכם בהקדם ואגב אם מישהו רוצה את המספר לא חובה לבקש ממישהו בפורום, יתאפשר לקבל אותו אצלי (בודק איכות תודה על הדיווח הראשוני, ננסי תעופי לי מהשרשור!!כועס) ויום מצויין לכולם!
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

93
שלום גברת , אם את כבר כאן .
אשמח לדעת אם זו את עם השער הקצר בצבע אדום ?
שאלתי כבר כמה פעמים ולא ענו לי

badboy252013-04-29 10:25:49
Living on the wild side of life

ז'ני

96
[QUOTE=DamnSnow]ביום העצמאות בסביבות 6:00 בבוקר אספתי מישהי בקצה של הר ציון שאמרה שקוראים לה ז'ני... שער אדמדם קצר יחסית, רזה מאוד, חזה קטנטן, קעקוע על הגב, לבושה בבגדים שנראו ישנים וזרוקים לגמרי.

אני די בטוח שלא מדבור בז'ני מהשרשור הזה... אבל רציתי לברר - יש אישור שלא/כן מדובר באותה אחת?
[/QUOTE]
היי, ביום העצמאות הייתי במסיבת סאדו(והייתם מתים שאני אהיה נשלטת), ואתה יכול לראות איפה באמת הייתי בשעה הזאת מדיווח של סגן... אין לי קעקוע על הגב 2 כוכבים על כל אחד ממפרק האמה שלי, ואני לא סובלת בגדים זרוקים וישנים ובחיים לא אלבש!
וADIRSH מי שראית זו לא הייתה אני זה למה לא קיבלת שום אישור למי שראית אתה מבין עכשיו? וגם לכל אלה שחשבו שראו אותי(אהמ.מישהו)... או שהיו איתי...
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”