כ פרגית במחששה - סקס אדיר

פרגית במחששה

1
יום ראשון. לילה. מתחם המחששה.
מסיים את מסלול מחששה-הר ציון בפעם ה-732 לאותו לילה, צובר עוד כמה סיפורים וחוויות לצד תסכולים וזרעונים שלא יוצאים לחופשי.

בין עמודי המחששה אני קולט מישהי שתחילה היה נדמה לי שזו מישהי מוכרת לי מה ביזנס, אומר לעצמי שאתפשר ואקח אותה, מסמן לה לבוא אבל ככל שהיא מתקרבת פתאום אני קולט שזו מישהי לא מוכרת בעליל, חדשה לחלוטין.

לקראת פתיחת החלון אני מרגיש את הדופק עולה, הלב מפמפם מסונכרן נפלא עם התרגשות שמתחילה להתעורר מאזור הבוקסר.

אני רואה מולי בחורה קטנטנה סטייל קומפקטית, רזה אבל חטובה, טייטס שחור חונק בליווי גופיה ירוקה צמודה, שיער שחור אסוף, פני ילדה, יופי ישראלי טיפוסי.

שאלתי מה היא מציעה, היא כנראה הבינה "מה נשמע" ואמרה לי: "אני סבבה, איך אתה מרגיש"?

"אני רוצה להרגיש אותך", אמרתי.

בקיצור, שמה של העלמה שירן, בת 23 (חשבתי פחות), טענה שזהו יומה הראשון.

חשוב לציין שיש לה קול מאוד מתוק, מאוד נעים והיא עצמה מתוקה וחביבה.

ביקשתי שתעשה סיבוב, היא הסכימה, פשוט רציתי להביט שטוסיק הקטנטן שלה שמת לצאת מהטייטס כדי לנשום ולקבל זריקת חמצן...

וואו.

עד כאן הכל טוב ויפה ואני מניח שכל אחד מכם כבר פותח יומנים ובודק מתי הוא פנוי להגיע לאזור אבל התכוננו, יש טוויסט לא סימפטי בעלילה: כמה את לוקחת?

תחזיקו חזק...

עוד קצת...

200 שקלים!!!

זה היה כואב. אפילו קולה המלטף לא הצליח להרגיע ולרכך את המכה.

התלבטתי קצת, ביררתי מה בדיוק זה כולל הסכום השערורייתי הזה. "כולל הכל", היא אמרה, בצירוף הבטחה שלא אתאכזב.

מציצה בלי, זיון עם, בלי בגדים, הכל חופשי. רציתי לבדוק אותה ושאלתי אם אפשר זיון בלי קונדום והיא הייתה מאוד החלטית שלא, סיפרה שהרבה ביקשו ממנה אבל היא לא מוכנה.

שאלתי לגבי אפשרות של מציצה בלבד אבל היא אמרה שלא עולה למציצות, רק לאקט מלא תמורת 200 אלא אם כן ארצה לשלם את כל הסכום עבור מציצה.

עוד כמה חיוכים מצידה, עוד כמה התלבטויות מצידי ולבסוף... וויתרתי...

פשוט היה נראה לי לא נכון ומוגזם לשלם סכום כזה באזור המחששה, זה פשוט לא ייאמן שהמילה "מאתיים" נאמרה שם.

נפרדתי ממנה אבל תמונת הטוסיק שלה עדיין צפה בראשי. תהיתי האם לחזור ובכל זאת לקחת אותה, אבל מהר מאוד היא נעלמה מהנוף וכבר יצאה לבילוי עם מישהו אחר.

חלק מכם בטח זוכר שכן שילמתי על אנג'לינה 200 ובהמשך גם 300 איתה בחדר.

למען הסר ספק, אנג'לינה היא ליגה אחרת, אין מה להשוות.

אבל אותה שירן היא גם כן כוסית, אולי אפילו שווה את ה-200 הארורים, מי יודע, אולי בפעם אחרת.

בכל אופן, תדעו שיש פרגית אמיתית במחששה. כפי שאתם יודעים, פרגיות נעלמות מהר מאוד מהנוף, לפעמים יש לך הזדמנות אחת שלא חוזרת, אז מי שנתקל בה ומוכן לשלם כל סכום עבור סיפוק, אז שיילך על זה לפני שייגמר.

ועל הדרך, לא לשכור לחזור ולספר לנו איך היה.

תבלו.

Rusty Nail2012-05-02 21:59:59

פרגית במחששה

4
ראסטי ידידי לא סיפרת מה צבע עיניה,גוון עורה שחום כלומר תמנית
או גוון עורה לבן בעלת מראה אשכנזי
איפה היא בדיוק עמדה ומה היית השעה,למה לא לקחת אותה לאואזיס אם אתה אומר שהיא כוסית כמו אנג'לינה
?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

פרגית במחששה

6
[QUOTE=superman1979]ראסטי ידידי לא סיפרת מה צבע עיניה,גוון עורה שחום כלומר תמנית
או גוון עורה לבן בעלת מראה אשכנזי

איפה היא בדיוק עמדה ומה היית השעה,למה לא לקחת אותה לאואזיס אם אתה אומר שהיא כוסית כמו אנג'לינה

?[/QUOTE]

קלארק, יקירי, היא לא אשכנזיה ולא תימניה, בוא נגיד שדודו טופז ז"ל היה מגדיר אותה צ'חצ'חית לייט קריצה

לכל התוהים, לא לקחתי אותה לחדר כי היו עליי 200 ש"ח בול וגם זה בורסיות של מטבעות ושטרות של 20...

כך שאופציה זו ירדה, זה כן עבר לי בראש.

המצב בחניונים שאני אוהב באותו לילה היה על הפנים, בטח שלא הייתי נכנס איתה לאיזה חניון באזור המחששה לחפוז, הייתי לוקח אותה

למקום שלי ומושך שם את הזמן, ממצה עד תום את ה-200 ש"ח.

לסיום, כפי שציינתי, הייתי כבר אחרי המון סיבובים, די תשוש, פשוט רציתי לגמור. כדי לקחת אחת כזו ובהשקעה אני אוהב להיות במיטבי.

בנוסף, כבר כתבתי, הסכום שערורייתי, אם כל אחד ישלם סכומים כאלה הן ירשו לעצמן. ברגע שעוד יסרבו להן, המחיר יישאר בגבולות ה50-100.

מוסלי, אני מניח שאתה יודע שחלק מהסטייה ומהכיף זה לשלם סכומים פעוטים תמורת השירות ולפעמים הגמורות ביותר נותנות את השירות המפנק ביותר.

אתה מוזמן לדווח על דגימה של העלמה.

פרגית במחששה

8
[QUOTE=כוכב הצפון]איפה זה יוצא בדיוק?[/QUOTE]

ברחוב הגליל פינת ארלינגר, ראסטי ידידי,עברתי ב 1:30 באזור היית אחת עם עיניים ירוקות טיץ גוון שחור על ירוק שיער שטני
בפנים היא לא נראית משהו בכלל וגם היה לה "חטוטרת"
נראית נרקומנית האם זו היא?

superman19792012-05-04 03:49:37

פרגית במחששה

9
[QUOTE=superman1979] [QUOTE]

ברחוב הגליל פינת ארלינגר, ראסטי ידידי,עברתי ב 1:30 באזור היית אחת עם עיניים ירוקות טיץ גוון שחור על ירוק שיער שטני

[/QUOTE]

לא, מתוק שלי, היא לא נראית נרקומנית והיא מאוד חמודה בפנים. כתבתי שבהתחלה גם אני חשבתי שזו ישהי מסוימת מהנרקו אבל מהר מאוד הבנתי שלא. כשתראה אותה תדע שזו היא. תגיד, אתה רציני שאתה זוכר את צבע העיניים שלהן?

אגב, למה לא שאלת איך קוראים לה? היה פותר לך את הדילמה...

נ.ב.- תפסיק להציק לי בפרטי.

סתם, מותק, עניתי לך. Tongue שבת שלום.

פרגית במחששה

10
[QUOTE=Rusty Nail][QUOTE=superman1979] [QUOTE]

[/QUOTE]

לא, מתוק שלי, היא לא נראית נרקומנית והיא מאוד חמודה בפנים. כתבתי שבהתחלה גם אני חשבתי שזו ישהי מסוימת מהנרקו אבל מהר מאוד הבנתי שלא. כשתראה אותה תדע שזו היא. תגיד, אתה רציני שאתה זוכר את צבע העיניים שלהן?

אגב, למה לא שאלת איך קוראים לה? היה פותר לך את הדילמה...

נ.ב.- תפסיק להציק לי בפרטי.

סתם, מותק, עניתי לך. Tongue שבת שלום.
[/QUOTE]
לא שאלתי כי היא היית נראית על "חומרים כבדים"..
אצבע למעלה

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”