כ אשקלון - סקס אדיר

אשקלון

1
אהלן חברים... משהו יודע מה קורה כיום בעיר אשקלון בשד' עופר
ומה עם נטלי ?
יש למשהו איזה מאחרת באשקלון או מספר של בחורה טובה?
שמח לקבל בפרטי
חולה על בנות שובבות

אשקלון

3
אפשר פרטים עליהן?

ממה שאני יודע יש את לינה שדי מוזנחת. היא נמצאת בכיכר כל יום מסביבות8 ועד השכות הקטנות של הלילה.

נטלי נעלמה מזמן, ההריונית לא נראתה גם כמה שבועות וסבינה/מריה )תלוי באיזה יום תפסת אותה( פרשה לפני כחודש לטובת עבודה רגילה. יש עוד אחת מסוממת מופיעה לפעמים )בלונדינית עם פנים גבריות(.

פרט להן לא ראיתי אף אחת חדשה או חוזרת.

אשקלון

7
א- אני בן
ב- היה לי את הפלא של נטלי והיא כבר לא זמינה.. היא הייתה אחת הטובות...
ג- מתי משהו דגם שם והוא יכול לדווח
חולה על בנות שובבות

אשקלון

8
[QUOTE=צחיק]

יש גם את לינה בכיכר לכיוון ק.צ.א 50 ש"ח מציצה טובה 100 סקס[/QUOTE]
אפשר קצת יותר פרטים לגביה והכוונה יותר מפורטת?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

אשקלון

10
אתמול בערב עשיתי גיחה לאשקלון.
הגעתי לכיכר ליד מרכז הטניס, עמדה שם בחורה אחת בלבד (האמת? ציפיתי ליותר בנות...), קוקו אסוף, פירסינג בשפה התחתונה, מיני וגופייה. נראתה קצת ערסית ודי היססתי אם לגשת או לא.
עשיתי עוד כמה סיבובים, לכיוון קצא"א, לכיוון השכונות, לראות אולי יש משהו אחר ולבסוף חזרתי אליה.
הבחורה גבוהה, משהו כמו 175, מראה סביר, פנים קצת "גסות". נראית כבת 35-40, עם גוף לא רע בכלל.
יש לה קעקוע גדול בכתף ימין וקעקוע של קורי עכביש בכף יד שמאל.
הציעה 100 לזיון ו 50 למציצה. כמובן שהלכתי על כל החבילה, לאחר שווידאתי שהיא מתפשטת ("..לא הכל אבל אל תדאג, אני מספיק ערומה..") ונותנת גישה חופשית לכוס.
הציגה את עצמה בשם "ילנה". אולי זה קיצור של "לינה"? Tongue
הובילה אותי לשדה לצד הכביש לכיוון קצא"א, פרטיות ודיסקרטיות מלאים, כמו שאני אוהב.
התפשטה, כלומר הרימה חולצה (הייתה בלי חזייה), הורידה תחתונים והרימה את החצאית כך שהסתירה את הבטן (על כך בהמשך..).
וכאן התחילה ה"בלבלה" שלי.
מצד אחד המראה. יש לה חזה קטן, עם פטמות בולטות מוזר כזה, אבל נעים למגע. הכוס, מגולח חלק לגמרי, וכל אזור האגן שלה "משומש" ובלוי, אבל נקי מאד, ריחני וכייפי.
מצד שני, הגישה והיחס שלה היו כל כך חיוביים, היא לא לחצה, הסכימה לכל ה"גחמות" שלי, נתנה לי להכניס לה אצבעות, "לשחק" בשפתיים לפשק ולפתוח, וכו'.
קיצר, כמו שאמרתי, החדרתי לה אצבע לכוס, שהרגיש הדוק וצר, קצת יבש אבל היא הרטיבה אותו עם רוק, לא הצלחתי להחדיר אצבע שנייה...
מציצה "בלי" (שאלה קודם איך אני מעדיף) לא רעה, עם ליקוק ביצים וקצת גרון עמוק. משום מה לקח לי המון זמן עד שעמד לי...היא לא לחצה ולא הפסיקה למצוץ רק אמרה לי "תגיד לי מתי אתה מוכן".
בשלב הזה הצעתי לה תוספת תשלום של 50 תמורת זה שאני אצלם את הזיון. היא הסכימה בתנאי שלא יראו פנים. הוצאתי את המצלמה, אבל הייתה תקלה והמצלמה לא פעלה...באסה. מבולבל
באיזשהו שלב, הרגשתי שעומד מספיק ואמרתי לה. היא שלפה קונדום (שהכינה מראש), והלבישה אותו עם הפה.
הסתדרה בתנוחה למיסיונרית. עכשיו תראו, אני לא "גדול" מאד, אבל מספיק גדול שרוב הבנות שאני איתן דואגות "להכניס" אותי לכוס לאט-לאט.
הפעם, איך שהיא סיימה להתארגן בתנוחה, חדרתי אליה במכה, עד הסוף. היא לא ממש התרגשה מזה...
4-5 דקות זיון במיסיונרית, כשאני מעסה לה את הדגדגן ומשחק עם הציצים לסירוגין, ואז ביקשתי לעבור לדוגי.
בעיקרון לא הייתה לה בעיה עם זה אבל בגלל הגובה שלה היא נאלצה "להתקפל" מוזר כזה, כך שלא יכולתי להינות מהמראה והתחושה של התחת, שהם, בעיני, עיקרה של התנוחה. לכן חזרנו למיסיונרית, פמפמתי אותה עד לסוף ה(ר)טוב.
בדרך חזרה לכיכר דיברנו על זה שאני צלם ואני מחפש דוגמניות לצילומי עירום. היא הסכימה, עקרונית אבל אמרה לי שיש לה בטן מכוערת, עם צלקות מניתוח קיסרי וסימני מתיחה כתוצאה מהריונות, לכן היא לא חושב שהיא יכולה לדגמן. לאחר שהסברתי לה שאלה שיקולים שלי ושבכל מקרה אפשר "לרטש" כל צילום בפוטושופ היא נתנה לי את המספר שלה (צלצלתי וזה אכן המספר הנכון).
איך לסכם?
מצד אחד היחס והגישה שלה היו מעל ומעבר, תענוג אמיתי. גם המציצה והזיון היו טובים מאד, נניח ציון 8+.
מצד שני המראה של החלקים ה"חשובים" כוס וציצים בלי ספק הוריד לי...ציון 5, אולי אפילו פחות.
נראה לי שאחזור, אבל לא בעדיפות גבוהה. ועם מצלמה עובדת....קריצה
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”