כ בחורה בתל ברוך - סקס אדיר

בחורה בתל ברוך

1
לפני שבועיים הייתי בתל אביב (אני גר בנהריה ומידי פעם מגיע לאזור) ונכנסתי לראות מה קורה בתל ברוך, הגעתי בשעה 17:00 בערך לחניון הצפוני של מנדרין, עמדה בחורה אחת ליד הגדר מול הים, עברתי לידה והיא לא נראתה לי. חיכיתי איזה רבע שעה והגיעה מונית וממנה יצאה עוד בחורה, הבחורה החדשה מייד התכופפה ונתנהה אוכל לכל החתולים שהיו במקום. הגעתי אליה ונעמדתי לידה, אמרה 100, לא יפה אבל משהו אמר לי קח אותה. אמרתי בסדר, עלתה ולקחה אותי מאחורי הדיונות. עברתי אחורה (היא ישר נכנסה אחורה) התפשטתי, נתתי לה 100 ש"ח והבחורה התפשטה. לעיניי נגלה חזה סיליקוני בינוני++ יפה אבל גולת הכותרת שלו אלו הפיטמות הענקיות שיש שם. החולשה שלי זה פיטמות עומדות וכן הפיטמות פשוט נעמדו כמו וונטיל של רכב, כמה שליקקתי אותן הן פשוט נעמדו יותר ויותר. הבחורה גם נהנתה מהליקוק ולא הפסיקה אותי תוך כדי שהיא עושה לי ביד בינתיים. לאחר זמן מה הלבישה חליפה עם הפה וירדה למציצה טובה, ארוכה ומושקעת. לאחר מכן נשכבה ואני עליה תוך כדי שאני לא מפסיק לינוק מהפיטמות האלה, ככה הזדיינו עד לגמירה הטובה. בסיום חזרה לבד למקום שם.
השבוע שוב ביקרתי באזור ושוב הבחורה בדיוק ירדה מהמונית ונתנה אוכל לחתולים, כמובן שעלתה איתי ובילינו זמן קצר ביחד תוך שאני יונק מהפיטמות שלה ולא עוזב אותן.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”