כ עזרה במסלולים - סקס אדיר

עזרה במסלולים

1
שלום לכולם.
אני כבר מזמן מנסה לצוד בנות ברחוב ו הבעיה שאני לא ממש מכיר את המסלולים כי אני מגיע לת''א מהדרום ולא מכיר כמעט כלום חוץ מהדרך שמובילה מתחנה מרכזית לכיוון הכספומטים של הר ציון
האיתי שמח עם מישהו היה עוזר ומסביר יותר על המסלולים איפו לנסוע איך לחפש ועוד....

עד היום האיתי הולך לדירות אבל נמעס לי זה יותר מדי יקר וגם משעמם ו אני רוצה משהו חדש ומעניין יותר כמו צייד ברחוב שיהיה קצת אקשן.... השמח לקבל עזרה בדבר וכצובן בהמשך לדווח על מה שאני ימצה ברחובות ת''א ו הסביבה
תודה מראש. :)

עזרה במסלולים

2
קודם כל ברוך הבא לרחובות תל אביב.

האיזורים הפעילים מתחלקים לכמה מתחמים:

1. איזור מנדרין - כל המתחם מצומת גלילות ועד לחוף תל ברוך. אם תיכנס מיד אחרי צומת גלילות כשאתה בא מצפון ימינה ותמשיך עד מגרש החנייה הגדול שבסוף הכביש תראה שם מספר בנות וקוקסינלים שעובדים ברוב שעות היום. משם דרומה בחניון שממול תראה עוד כמה.

אם תמשיך לכיוון מכללת לוינסקי תראה אחרי הפנייה שמאלה שם ברמזור עוד מספר בנות.

כשתחזור לכביש ותמשיך עוד דרומה אחרי תחנת הדלק תראה פנייה ימינה לבסיס צבאי. בעלייה אליו לפעמים עומדות כמה בנות.

2. איזור הבורסה - בזמן האחרון קצת שומם שם אבל אם תעשה סיבוב ברחובות המתחם יש סיכוי שתמצא קצת בנות.

3. איזור התחנה המרכזית - איזור שאני קצת פחות מכיר כי הוא פחות מושך אותי (יותר מידי דיכאוני ועם יותר מידי מוכי גורל). יש את איזור הרציפים הישנים של התחנה שמלא מסוממות בכל מיני רמות בלאי, איזור רחוב צ'לנוב, הר ציון כמובן ואם מיד אחרי הכספומט בסוף הר ציון תפנה ימינה (בין שני הבניינים ולפני הרמזור) תמצא בפנים עוד כמה בנות.

4. איזור התעשייה חולון - דרומית לכביש אזור. בנות נמצאות שם ברחוב המרכבה ובעוד רחובות. פשוט להסתובב במתחם.

סביר להניח שעוד מעט יקומו המומחים היותר גדולים (ציידים מקצועיים הם חיות לילה. הם עדיין ישנים) ויוסיפו/יתקנו את הפרטים.

עזרה במסלולים

6
מאז שהבסיס הצבאי נסגר/הועבר וכו' , המקום הוחשך לגמרי, מגיעים לאזור מסביב
כל מיני קבוצות צעירים, תנועות נוער ומן שכאלה. הקיצר, מפריעים לאללה לעבודת הקודש

של ויקי הגנבת ושותפתה הנאמנה. ברדק שלם נהיה שם.

הייתי שם בערב העצמאות מאוחר בלילה - חבל"ז של חגיגות היו שם.

עזרה במסלולים

9
והנה שני בלילה עבדתי משמרת לילה, ומה שנקרא שלישי לפנות בוקר ,סביבות השעה 4,
עברתי באזור הכביש העולה לבסיס הצבאי. נ א ד ה !! גורנישט !! לא ויקי ולא השותפה.

מתי הן פוקדות את האזור? נראה לי מגיעות ב23 ומתקפלות מקס. ב-2
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”