אתמול יצא לי להיות, באופן לא מתוכנן, באזור צומת בילו, בסביבות 23:15.
חשבתי שאם אני כבר כאן, ויש לי קצת זמן, לנסות למצוא את ולדה או את לנה, שבדרך כלל עומדות כאן (שתיהן מצולמות באתר שלי), ואולי לזיין אחת מהן, אבל היו שם שיפוצים בכביש ולא רק שלא ראיתי אף אחת, גם לא נראה לי שאפשר בכלל "לעבוד" שם.
חשבתי לעצמי, שאם הזונות נמצאות אז המקום הכי הגיוני יהיה במתחם "בית חלומותי" צומת אחת דרומה, צומת גבעת ברנר.
נסעתי לשם, וראיתי רכב עומד בצד, עם "פעילות" בתוכו. בינגו, חשבתי, מצאתי זיון להערב ......
הזוג ברכב סיים את ענייניו, ונסעו לכיוון.....צומת בילו, למקום השיפוצים ואני נסעתי אחריהם כדי לתפוס את הבחורה.
הבחורה ירדה מהרכב.
תימנייה, רזה מאד, נראית בלי חזה כמעט, הערכתי את הגיל שלה בסביבות 50.
בשיחה דרך החלון היא הציע מציצה עם גומי ב 50, מציצה בלי ב 100, זיון ומציצה גם ב 100.
שאלתי אם היא מתפשטת - אמרה ברור.....
שאלתי אם אפשר לגעת בכוס - אמרה ברור....
אפשר להכניס אצבעות - ברור....
נכנסה לרכב וכיוונה אותי ל"בית חלומותי".
בדרך (2-3 דקות) שוחחנו וצחקנו, הבחורה אינטליגנטית, מצחיקה, וממש כייפית. הציגה את עצמה בשם שיר, בת 39 (לטענתה).
הגענו למקום, עברנו אחורה.
הורדתי מכנסיים, היא הוציאה קונדום והתכוונה להלביש לי אותו.
אמרתי לה לחכות עם הגומי, ושתתפשט. היא התעלמה לחלוטין מהבקשה שלי והמשיכה לשלוח ידיים כדי להלביש את הקונדום על הזין הרפוי שלי...
שוב אמרתי לה להתפשט והיא המשיכה להתעלם. בשלב הזה "נרדמתי בשמירה", כמו שאומרים, והיא הצליחה לשים את הקונדום.
להזכירכם - הזין רפוי לגמרי!
היא התכופפה והתחילה למצוץ. חשבתי לעצמי, טוב נו, יעמוד עוד רגע ויהיה בסדר....
יניקה אחת, יניקה שנייה, יניקה שלישית ו......זהו. עזבה את הזין, הורידה מכנס עד לברכיים. בזמן הזה רציתי להמשיך להעמיד לעצמי ביד, היא התחילה לצעוק שאני לא אעיז לגעת בקונדום כי החיידקים מההגה ייכנסו לה פנימה. ניסיתי לגעת בעצמי שוב ושוב היא התעצבנה. כשהמכנסיים שלה היו קצת מתחת לברכיים ניסיתי לשלוח יד לכוס שלה אבל חטפתי ממנה צעקה "אל תיגע!!"
הראש היה מבולבל, הזין היה עדיין רפוי!
היא נשכבה על הצד, ואמרה לי להתקרב אליה. כשהיא על הצד, אני לידה, היא תפסה את הזין בשתי אצבעות והזיזה אותן קדימה ואחורה."נו..למה לא עומד???" היא שאלה....
ליטפתי לה את הירך באזור הברך וכל ניסיון שלי לגעת יותר למטה, יותר לכיוון הכוס, נענה בצעקות.
הזין עדיין היה רפוי לחלוטין, כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם.
בשלב הזה היא זזה קצת, סובבה קצת את הגוף אלי ואמרה "טוב, יללה, תכניס אותו".
מה תכניס???? איך תכניס???? לא מתקרב אפילו ללעמוד......
חטפתי קריזה, התיישבתי, הורדתי את הגומי והתחלתי להתלבש.
היא לא הבינה מה קרה.....
לנוכח השירות הגרוע, הוצאתי 50 ונתתי לה.
היא לא הבינה: "מה, אתה רוצה שאני אחזיר לך את ה 100 ששילמת?"
אמרתי לה "לא שילמתי לך עדיין...קחי 50 ונסגור עניין"
"אהה....בואנה אתה בסדר, אפילו לא שמתי לב שלא שילמת" אמרה ולקחה את ה 50.
חיכיתי שתצא מהרכב, והיא אמרה "מגיע לי עוד 50 מאמי." התחלנו ויכוח. אני טענתי שהיא שיקרה ולא סיפקה את מה שהבטיחה (להתפשט, לגעת בכוס ולהכניס אצבעות, אפילו מציצה נורמלית לא הייתה, אפילו לא העמידה לי את הזין!!...) והיא בשלה, "אני לא יורדת מהאוטו", "לך תקרא למשטרה" וכו'.
לא היה לי זמן לשחק איתה משחקים. נתתי לה 50 נוספים, וכשהיא יצאה מהמושב האחורי כדי לעבור לקדמי (כדי שאחזיר אותה לצומת) פשוט נסעתי.....
לסיכום:
לא הייתה מציצה, לא התפשטה, לא נתנה לגעת בכלום (שימו לב, לא סיפרתי כלום על החזה שלה כי היא אפילו לא הרימה חולצה אז אני פשוט לא יודע...) לא התקרבה אפילו להעמיד לי את הזין (וזה לא כל כך קשה, תאמינו לי) וזיון *ממש* לא היה.....
אז גם אם אתם חרמנים אש, ומדד הלחיצות שלכם עומד על 100% - אל תתקרבו אליה.
זונה בת-זונה.......
שיר מצומת בילו - נפילה של הלייף...
1שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.