כ שיר מצומת בילו - נפילה של הלייף... - סקס אדיר

שיר מצומת בילו - נפילה של הלייף...

1
אתמול יצא לי להיות, באופן לא מתוכנן, באזור צומת בילו, בסביבות 23:15.
חשבתי שאם אני כבר כאן, ויש לי קצת זמן, לנסות למצוא את ולדה או את לנה, שבדרך כלל עומדות כאן (שתיהן מצולמות באתר שלי), ואולי לזיין אחת מהן, אבל היו שם שיפוצים בכביש ולא רק שלא ראיתי אף אחת, גם לא נראה לי שאפשר בכלל "לעבוד" שם.
חשבתי לעצמי, שאם הזונות נמצאות אז המקום הכי הגיוני יהיה במתחם "בית חלומותי" צומת אחת דרומה, צומת גבעת ברנר.
נסעתי לשם, וראיתי רכב עומד בצד, עם "פעילות" בתוכו. בינגו, חשבתי, מצאתי זיון להערב ......
הזוג ברכב סיים את ענייניו, ונסעו לכיוון.....צומת בילו, למקום השיפוצים ואני נסעתי אחריהם כדי לתפוס את הבחורה.
הבחורה ירדה מהרכב.
תימנייה, רזה מאד, נראית בלי חזה כמעט, הערכתי את הגיל שלה בסביבות 50.
בשיחה דרך החלון היא הציע מציצה עם גומי ב 50, מציצה בלי ב 100, זיון ומציצה גם ב 100.
שאלתי אם היא מתפשטת - אמרה ברור.....
שאלתי אם אפשר לגעת בכוס - אמרה ברור....
אפשר להכניס אצבעות - ברור....
נכנסה לרכב וכיוונה אותי ל"בית חלומותי".
בדרך (2-3 דקות) שוחחנו וצחקנו, הבחורה אינטליגנטית, מצחיקה, וממש כייפית. הציגה את עצמה בשם שיר, בת 39 (לטענתה).
הגענו למקום, עברנו אחורה.
הורדתי מכנסיים, היא הוציאה קונדום והתכוונה להלביש לי אותו.
אמרתי לה לחכות עם הגומי, ושתתפשט. היא התעלמה לחלוטין מהבקשה שלי והמשיכה לשלוח ידיים כדי להלביש את הקונדום על הזין הרפוי שלי...
שוב אמרתי לה להתפשט והיא המשיכה להתעלם. בשלב הזה "נרדמתי בשמירה", כמו שאומרים, והיא הצליחה לשים את הקונדום.
להזכירכם - הזין רפוי לגמרי!
היא התכופפה והתחילה למצוץ. חשבתי לעצמי, טוב נו, יעמוד עוד רגע ויהיה בסדר....
יניקה אחת, יניקה שנייה, יניקה שלישית ו......זהו. עזבה את הזין, הורידה מכנס עד לברכיים. בזמן הזה רציתי להמשיך להעמיד לעצמי ביד, היא התחילה לצעוק שאני לא אעיז לגעת בקונדום כי החיידקים מההגה ייכנסו לה פנימה. ניסיתי לגעת בעצמי שוב ושוב היא התעצבנה. כשהמכנסיים שלה היו קצת מתחת לברכיים ניסיתי לשלוח יד לכוס שלה אבל חטפתי ממנה צעקה "אל תיגע!!"
הראש היה מבולבל, הזין היה עדיין רפוי!
היא נשכבה על הצד, ואמרה לי להתקרב אליה. כשהיא על הצד, אני לידה, היא תפסה את הזין בשתי אצבעות והזיזה אותן קדימה ואחורה."נו..למה לא עומד???" היא שאלה....
ליטפתי לה את הירך באזור הברך וכל ניסיון שלי לגעת יותר למטה, יותר לכיוון הכוס, נענה בצעקות.
הזין עדיין היה רפוי לחלוטין, כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם.
בשלב הזה היא זזה קצת, סובבה קצת את הגוף אלי ואמרה "טוב, יללה, תכניס אותו".
מה תכניס???? איך תכניס???? לא מתקרב אפילו ללעמוד......
חטפתי קריזה, התיישבתי, הורדתי את הגומי והתחלתי להתלבש.
היא לא הבינה מה קרה.....
לנוכח השירות הגרוע, הוצאתי 50 ונתתי לה.
היא לא הבינה: "מה, אתה רוצה שאני אחזיר לך את ה 100 ששילמת?"
אמרתי לה "לא שילמתי לך עדיין...קחי 50 ונסגור עניין"
"אהה....בואנה אתה בסדר, אפילו לא שמתי לב שלא שילמת" אמרה ולקחה את ה 50.
חיכיתי שתצא מהרכב, והיא אמרה "מגיע לי עוד 50 מאמי." התחלנו ויכוח. אני טענתי שהיא שיקרה ולא סיפקה את מה שהבטיחה (להתפשט, לגעת בכוס ולהכניס אצבעות, אפילו מציצה נורמלית לא הייתה, אפילו לא העמידה לי את הזין!!...) והיא בשלה, "אני לא יורדת מהאוטו", "לך תקרא למשטרה" וכו'.
לא היה לי זמן לשחק איתה משחקים. נתתי לה 50 נוספים, וכשהיא יצאה מהמושב האחורי כדי לעבור לקדמי (כדי שאחזיר אותה לצומת) פשוט נסעתי.....
לסיכום:
לא הייתה מציצה, לא התפשטה, לא נתנה לגעת בכלום (שימו לב, לא סיפרתי כלום על החזה שלה כי היא אפילו לא הרימה חולצה אז אני פשוט לא יודע...) לא התקרבה אפילו להעמיד לי את הזין (וזה לא כל כך קשה, תאמינו לי) וזיון *ממש* לא היה.....
אז גם אם אתם חרמנים אש, ומדד הלחיצות שלכם עומד על 100% - אל תתקרבו אליה.
זונה בת-זונה.......
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

4
[QUOTE=ותיקק]צר לי מר בחור, אתה טיפש, הייתי בועט אותה מהרכב, ולא מביא לה שקל,

אם הייתי משלם לה לפני הייתי גם לוקח לה את התיק מוציא משם את הכסף שלי וזורק אותה ואת התיק שלה החוצה,

אתה פשוט דוגמה לישראלי פראייר שדפקו אותו.
[/QUOTE]

אני ממעיט לכתוב כאן, אבל אני חייב לציין שאני ממש לא מסכים איתך. הבחור נהג בחוכמה, הפסיד100 ש"ח אבל יכול להיות שחסך לעצמו הרבה כאבי ראש ומבוכה. ככה זה בעסקי הזנות, גם אם אתה סטרייט גמור לעיתים תחווה דפיקה.
UMA2013-05-22 21:15:15

5
XRM1963,

ראשית,אני רוצה להודות לך על הדיווח.
אין לקחת כמובן מאליו את השקעתך בניסוח הפוסט,זמן הכתיבה ודאגתך הכנה לחברי הפורום במקרה
בו התאכזבת או לייתר דיוק,כפי שרבים כנראה רואים זאת,נפלת קורבן לדבר רמאיה.
גם אני באופן אישי נתקלתי,למזלי לעיתים רחוקות,בבחורה שהעלתי ושלצערי לא סיפקה את הסחורה (כדוגמת
שרית עלייה דיווחתי).
ברוב הפעמים התשלום לגברת מתבצע מראש כך שבמקרים מאכזבים קשה מאד,עד בלתי אפשרי,
להחזיר את הכסף.
אני,אם הייתי נתקל במקרה כמו שלך בו התשלום לא שולם מראש,חד משמעית אומר לך שלא
הייתי משלם את כל ה-100,ואם היא הייתה מאיימת שלא תצא מהרכב הייתי נוסע עד שהייתה מתחרטת
ואם גם אז היא לא יורדת עוצר בצד מבקש שתרד ואם מסרבת מוציא אותה בעצמי מהרכב,כמו
שהוצאתי בזמנו את שרית,למרות שבמקרים קיצוניים ניתן להסתבך,במידה והגברת תלך איתך רחוק
ותגיש תלונה במשטרה על חטיפה או אונס,אך אל לנו לשכוח שגם היא תחשוש בלהגיש תלונת שווא
עקב העיסוק שהיא עוסקת.

לצערי,אין לנו את היכולת להיות חסינים ממקרים כמו אלו,כל שנוכל הוא לצמצם נזקים
בכך שנחזור לאותן בחורות שאנו כבר מכירים שמהן קיבלנו שירות טוב ונהננו.

שוב,תודה שלמרות שהתאכזבת הקדשת מזמנך כדי להזהיר.

8
[QUOTE=ותיקק]צר לי מר בחור, אתה טיפש, הייתי בועט אותה מהרכב, ולא מביא לה שקל,

אם הייתי משלם לה לפני הייתי גם לוקח לה את התיק מוציא משם את הכסף שלי וזורק אותה ואת התיק שלה החוצה,

אתה פשוט דוגמה לישראלי פראייר שדפקו אותו.
[/QUOTE]
ידידי "מר בחור", אם לא הית קורא לי "טיפש" אז ואלי היית זוכה לתשובה רצינית.........
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

9
XRM1963, ידידי, מגיע לך שאפו פעמיים:

פעם ראשונה על החברות- על כך שאתה מזהיר את חבריך לפורום ואם מנעת ולו מחבר אחד ליפול ברשתה כבר עשית את שלך.

פעם שנייה על שיקול הדעת- אל תתייחס לכל האבו עלי שהיו עושים ככה ומעיפים אותה ובועטים בה ונועלים אותה. עזוב אותך, זה לא עומד במבחן המציאות השפויה. תהיה בטוח שהייתי פועל בדיוק כמוך. בהתנהלות מול זונה כל החכמה זה כל הזמן להיות בשליטה. אני יודע שהמעשה שלה מרתיח ומרגיז אבל שמרת על שיקול דעת ויכולת שיפוט, לא איבדת עשתונות ובקיצור- השליטה הייתה בידיך. ידעת שעם מסירת הכסף היא תתרצה ותניח לנפשך. במידה והיית פועל בכל דרך אחרת- אין לדעת איך זה היה נגמר ומאותו רגע סירוב היית מאבד שליטה.

מי שטוען אחרת פשוט לא רואה את כל התמונה ופועל על פי דחף מבלי לחשוב כמה צעדים קדימה.
דמיינו סיטואציה, על פי אחד התרחישים שהוצעו כאן- אתם נועלים דלתות ונוסעים איתה עד שתשנה דעתה.
היא יכולה להשתולל, להוציא גז מדמיע או סכין ואופס- הפסדתם. נניח כל זה לא קרה, במבחן החוק חטפתם אותה ואופס- הפסדתם.
לאותה עלמה אין מה להפסיד מלבד אותם 50 ש"ח. היא תילחם עבורם.
לכם יש הרבה מה להפסיד. אפילו אם לוקחים בחשבון שיש סיכוי מסוים שהיא תיבהל ותחזור בה מדרישתה לתשלום- זה לא שווה הימור של 50 ש"ח.

תודה לך שבחרת לשתף אותנו בסיפור נפילה, שמת את האגו בצד ועוד עשית זאת בפרטי פרטים- כל הכבוד.
מקווה שלא תדע עוד נפילות מהסוג הזה.

Rusty Nail2013-05-22 23:47:43

10
XRM1963 תודה על הדיווח והאזהרה !!!

אני לא דוגם באיזור הזה אבל בכל זאת תודה על הדיווח .
וכמו שראסטי כתב , רק גבר אמיתי יודע לשים בצד את האגו !

תתעלם ממי שבחר לגנות אותך כטיפש , אחד שמגיב ככה מיותר לגמרי להוסיף על דבריו .........

עשית בשכל !
נכון מרגיז , מקומם ועושה חשק לתפוס אותה מהשערות אל מחוץ לרכב .
אבל אסור לרדת לכאלו פסים של אלימות , לא רק שאסור זה ממש דבילי להגיע חצי שנה אחרי
לבית המשפט לדיון בעניין תיק שפתחו לך על חטיפת/אונס/תקיפה וכו' של זונת רחוב ....

גיבורים כאלה כמו מר ותיק בסוף גומרים או בבית חולים או בבית סוהר !!

אנחנו יוצאים בלילות בשביל למצוא פורקן מהיר וזול וחוזרים כל אחד לחיים האישיים שלו .
אף אחד לא רוצה שאירוע כזה יתפתח למיליון כיוונים אפשריים וימשיך לרדוף אותו לפעמים גם למשך כל חייו .
יש בכלא לא אחד ולא שניים שיושבים בגלל רצח של זונה .

שילכו לה ה100 שקל לתרופות לבת של זונה
Living on the wild side of life
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”