כ בת/בן יענה - סקס אדיר

בת/בן יענה

1
שלום רב לקולגות (ציידי הרחוב),
לאחרונה אני פוקד לא מעט את הרחוב בשעות הלילה. ממציא לאישה איזה סיפור על חבר שהגיע מחו"ל, על קורס ערב בשוק ההון ואפילו שלקחתי לויטרינר כלב שנדרס (אם יש למישהו עוד תירוצים בשבילי, אשמח) ואז בורח למחוזות האפלים והמסתוריים, לריח של וולגריות, של ניצול ושל חוסר וודאות. אני מתאר לעצמי שלא רק אני מרגיש כך.
מתחיל את הסיבוב במתחם הבורסה, עובר לתמ"י וממשיך לאת"ח. אבל תמיד נמשך הכי הרבה לתמ"י-הרציון. תמיד, אחרי שעתיים של סיבובים בכל הרחובות, אני מוצא את האחת. לא זוכר את השמות, אבל לאחרונה העליתי חצי נרקומנית, בלונדינית צעירה ויפה שנעתרה
לבקשתי ומצצה לי תוך כדי נסיעה ברחבי האזור. ומישהי צעירה מאופקים, לא יפה, בעלת חזה מדהים וזיון נחמד.
חייב לציין שהאקט הוא רק הפועל היוצא של החוויה. להסתכל על כל שאר הציידים, מנסה לנחש אם אחד מהם זה ראסטי או מוסלי.....
לאדם נורמלי יש זווית ראייה של 130 מעלות. אני חושב שלכל הציידים התפתחה ראייה של 180 מעלות צחוק, שהרי חייבים לקלוט את שני צידי רחוב הר-ציון. ובכלל אנחנו חייבים לקלוט המון פריטים בבת אחת , כמו למשל כמה מכוניות יש ברמזור לפרסה, תוך כדי מבט לפינה שאחרי המאפיה ועל הדרך להסתכל אם יש הולכי רגל שעלולים לעכב את המכונית הראשונה.
הרבה זמן היה לי בראש שהקוקסינליות מזכירות לי משהו ולפני כמה ימים ירד לי האסימון (לכל הצעירים, אסימון היינו מטבע ששימש לטלפונים ציבוריים צחוק). הקוקסינלים דומים ליענים בספארי. חוסמים את הכביש ודוחפים את הראשים למכוניות. ואם כבר ספארי, אז אי אפשר שלא להזכיר את דמויות הוודו עם הפנים הלבנות (למרות שוודו זה מהוואי).
אבל אתמול, אחרי שלושה שבועות של נתק, החלטתי לסיים את הסיבוב בבורסה. להפתעתי היו בכיכר אוויס כמה בנות, חלקן אפילו נראו טוב. ראיתי בחורה שלא ראיתי מעולם והיא זכתה בי. אהלן אהלן, החלפת זוזים לצרכי מזמוזים כניסה לחנייה והגברת חשפה בפני גוף לא רע בכלל. אמנם היא קצת שעירה בפיאות, אבל התמורה לכסף נראתה מובטחת. הגברת העניקה מציצה נחמדה וכנראה חשבה שאני על סף פורקן אז נשכבה ומשכה אותי אליה. כל פעם הגנבתי מבט לגוף שלה ויש לה גוף לא רע בכלל. בקיצור, ראיתי שזה לא מתקדם לשום כיוון, אז הפכתי אותה וחדרתי מאחור. קצת יללות מצידה אבל מהר מאוד התחילה לשתף פעולה. לא מעט חומר שלי פגש את הלטקס...אמרה לי שפעם הבאה היא תזכור אותי ותגבה מחיר כפולמוחא כפייה. לבחורה קוראים טלי(כל מה שהיא תגיד).
אז זהו. היום אני חייב לאישתי. אבל מבטיח שמחר/מחרתיים אצא אל האפילה המרגיעה. לילה טוב.

בת/בן יענה

2
כל הכבוד קרמבו שאפו על הדיווחמוחא כפייה ,אתמול הכוונה היא לערב שישי,ואז דגמת מוקדם או הכוונה היא ליום חמישי מבולבל

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”