יום שישי עשר בלילה המקום שד' הר ציון.
אני יודע,רק אדיוט כמוני ממשיך להקפיד לפקוד את אותו רחוב הזוי בימי שישי למרות שהסיכויי למצוא מציאה חדשה שואף לאפס,
מצד שני אני תמיד נזכר באותו מפגש מרגש ויוצא הדופן עם "הערביה בצעדיה הראשונים",שהיה דווקא ביום מיובש זה,מה שכנראה
מעורר בי מחדש את אותו שבריר תקווה שהפעם שוב אצליח ואזכה להצלחה.
למרות שרחוב הר ציון,כהרגלו ביום זה,מיובש וריק אני מצליח מידי פעם בכל זאת להבחין בכמה דמויות מוכרות כדוגמת
מיכל השמנמונת,החוצה באיטיות אופיינית את הכביש מכיוון שדרת הגן לכיוון אזור הכספומט,ובהמשך באותה גברת
העומדת דרך קבע בין קטע הרחובות הקונגרס-סלמה כשהליכתה דומה להליכת ברווז.
כנראה שאף אחד מכם לא ירים גבה כשאומר שבתחנה הישנה המצב בקנטים ושלדעתי האישית העתיד הקרוב לא יתאפיין
כמסביר פנים,אם יש עדיין כאלו החולקים על דבריי אחייך ואומר .. אשרי המאמין.
החזרה להר ציון לא מאחרת להגיע וההחלטה לפנות ימינה לרחוב הקונגרס מתבצעת על אוטומט וכחלק משיגרה,
בעצור של רחוב הקונגרס אני מבחין באחת היושבת על עמוד ברזל עסוקה בקריאה ונראת כלומדת,
גם כשחלפתי על ידה לא הרימה את ראשה מה שיצר את הרושם שטעות לחשוב שזאת בחורה עובדת.
אבל מצד שני....,מי קורא או לומד בצומת רחובות בחושך?. לא נראה טבעי ולבטח לא מקובל כך שחייבים לעשות
בדיקה מעמיקה הדורשת חזרה להר ציון פניה בסלמה,פניה בצ'לנוב, עצירה 20 מטר ממנה ומעקב.
אחרי כחמש דקות רכב נעצר לידה,היא נעמדת הולכת כמה צעדים ונשענת על הדלת,עכשיו כבר ברור כשמש
יש לנו בחורה עובדת.
אחרי שהאדון עזב הגיע תורי להתקדם לתהות על קנקנה,לשמוע 70 מציצה 100 סקס.
בחורה שחומה בסביבות גיל 30,שיער חום מתולתל עד השחמות,גבוהה כ- 1.75 בשם חלי מובילה אותי לחניון מטלון,
בדרך מבהירה שהיא חצי ספרדיה חצי מרוקאית שבעבר עבדה ורק לאחרונה חזרה,אופן דיבורה מתאפיין בכך
שאינה ברורה מספיק,לא פעם השתמשתי במילת השאלה "מה" כדי שתחזור על דברייה,על פניו נראה שבדיבורה
המהיר היא בולעת אותיות ובכך אינה נשמעת בצורה ברורה.
בחניון מטלון קיבלה את שכרה ועברנו לאחור כשבהמשך הורידה את חצאית הג'נס ובכך חשפה חריץ עם זיפים,
שדייה הקטנים מעט נפולים וההגנה או אי ההגנה במציצותייה כבקשת הלקוח.
מציצותייה לסירוגין נעימים,כאשר היא מוצצת ובידה הימנית עוברת בתנועה סיבובית בעדינות על הכלי,ולפעמים
פחות נעימים כאשר היא מוצצת במהירות בפראות ונוקשות,בין לבין היא דואגת להעביר את לשונה לאורך הוריד
מה שנותן את התחושה שהיא משתדלת במעשייה.
כשהלבישה לי קונדום הזהירה אותי מראש שאכנס בזהירות כי חריצה קטן וכשהכנסתי בין חצי לשלושת רבעי הודיעה
שלה כואב ושאין ביכולתי להיכנס עוד ,אני אחרי כמה רגעים הבנתי שיהיה קשה לתפקד בצורה הזאת ובעצה משותפת
הוחלט על גמירה בפה.
לקראת הסוף עזרתי לה,לאחר שהרגשתי לא נעים בכך שהתעייפה,אך הפורקן התבצע אל תוך פייה לאחר שקיבלה סימן.
לא שוס,
יותר בכיוון נחמד,
אך בעיקר משהוא חדש.