כ אזהרה ! בחולון - סקס אדיר

אזהרה ! בחולון

1
חברים יקרים בסיבוב שעשיתי בחולון ראיתי במספר מוקדים של הבנות רכב מסחרי של הסעות, בהתחלה קצת חשדתי, שרכב של חברת הסעות חונה בצמוד לאזורי הבנות (מה יש להם לעשות באמצע שום מקום בלילה) אז עברתי לרחוב אחר, נכנסתי פנימה כי לא ראיתי אף אחת מהבנות ושוב אני רואה רכב של חברת הסעות חונה שם בחושך, פרססתי ונתתי גז, גם בלוקיישן השלישי ראיתי אחד כזה, 3 רכבי חברת הסעות חונים בחושך, לא יודע בוודאות אבל נראה לי מוזר, סעו בזהירות

אזהרה ! בחולון

3
3 מקומות באזור צומת טמפו, לפי הבנתי, יש 3 מקומות שהן עומדות, לאחרונה אני חוזר משם הרבה ולא רואה הרבה בנות, כאילו קרה משהו, אני לא ממש מעורה בתחום, אבל זה נראה לי מוזר, לראות רכבי שירות חונים באמצע הלילה שם ללא כל סיבה מוצדקת, במיוחד ש 3 רכבים מחברה זהה, נראה לי קצת תמוהה ולכן המשכתי לדרכי

אזהרה ! בחולון

8
קיש היטבת לתאר את המצב, בתור אחד שנמצא לא מעט בציד בחולון (למרות שלא הייתי מזה 3 שבועות ) אני יכול לומר שיש מספר רכבים של סרסורים שנמצאים באיזור כמו: מונית ליד הבאולינג ורכב ישן ברחוב הבנאי. כך שיכול להיות שגם נהגי ההסעות עושים השלמת הכנסה ו/או שסתם באו לזיין.

אזהרה ! בחולון

9
stranger אני בטוח שהכוונה שלך הייתה טובה ועל כן אני מודה לך על שבחרת לכתוב ולהזהיר.
טרנזיטים הם חלק מהנוף בלילות דרום ת"א, כבר יצא לי לראות כאלה שלא רק באו לזיין או עצרו יחד למפגש חברתי על בורקס אלא
גם מסיעים זונות במרוכז, יש כאלה שגם משמשים סוג של גירסה מקומית ועלובה לקרוואנים של הסלבס בהולייוד. הזונות נחות,
מתארגנות ומתרעננות בין לקוח ללקוח.
כשאני קורא על "אזהרה" אני חושב על דברים מהסוג הזה:
תל אביב: בן 28 הותקף ע"י 5 שודדים, נפצע קל
13:30 01.06.2013

אשמח אם תשתף מה הסצנריו הגרוע ביותר שדימיינת בהקשר של רכבי ההסעות, מה עבר לך בראש שיכול לקרות?
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”