כ סיפור כזה שלא היה לי מעולם - תמי מתמי - סקס אדיר

סיפור כזה שלא היה לי מעולם - תמי מתמי

1
אחרי שתוקתקתי בלי לגמור אצל מילה בסלמה 175 ואחרי שדפקתי בדלת של לווינסקי 134 רק על מנת לבדוק את הסחורה (ולגלות שיש ארבעה כושים שממתינים לה..) החלטתי לעבור בכוכים של התחנה הישנה, רק על מנת ללמוד מה קורה שם (באמת שלא הייתה לי שום כוונה להכנס שם עם מישהי - ממש פוחד פחד מוות מהמחלות שם)
לא עברתי באזור הזה כבר כמה שנים, וטיול רגלי שם לא עשיתי בערך 15 שנה.
הלכתי מכיוון לוינסקי ברחוב יסוד המעלה לכיוון המחששות. מדובר ברחוב תמים למדי שרק בקטע הסופי שלו שממש צמוד לתחנה הישנה, קיימת פעילות מעניינת...
אני בדרכי ברגל, כמעט מגיע לאזור המחששות (כ 20-30 מטר לפני הרחוב שצריך לחצות) וממש מולי צצה לה משום מקום והולכת מולי מישהי עם עור כהה, בגדים סקסיים עם חצאית קצרה וחולצה צמודה שמבליטים את מה שיש לה. אני מסתכל עליה המום ומחייך, והיא מחייכת אלי וממשיכה ללכת, ואני כמובן מסובב את הראש אחריה...
הבחורה רואה שסיבבתי את הראש, ו...נעצרת ומחייכת אלי. אני כמובן עוצר, נבוך ולא ממש יודע מה לעשות.. אנחנו במרחק של כמטר אחד מהשני, היא ניגשת אלי ואומרת לי בעברית שיש לי חיוך מקסים. הבחורה ישראלית לכל דבר.
אני כמובן אומר לה שהחיוך זה בגלל הבגדים שלה שמבליטים הכל.. היא מחייכת אלי ושואלת אם זה מחרמן אותי. אני עונה שכמובן ואז היא שואלת אותי אם בא לי להיות איתה...
אני מייד עונה לה שכמובן, אז היא אומרת לי שהיא אף פעם לא עושה דברים כאלה, אבל יש פה צמוד מקום בתוך הבניין שאנחנו יכולים להכנס ולעשות סקס..
אתם מבינים?
אני ממש לא מאמין לכל מה שקורה כרגע, ואז היא אומרת לי שהיא ממש רוצה אותי
ואני חמוד ויש לי חיוך מקסים ואז אני שומע את משפט המחץ... אבל...
זה יעלה לך 400 ש"ח....
ופתאום אני מרגיש קורבן לעוקץ... איזה אכזבה..
אני כמובן אומר לה שאין לי מספיק כסף ואז היא אומרת שאני כזה מתוק אז היא מוכנה למצוץ לי רק בשביל 200 ש"ח..
אני כבר מבין שמדובר בסך הכל בתרגיל, ממשיך להתעקש שאין לי כסף ואומר לה בדרך אגב שאם אני רוצה כבר לזיין, בהמשך הרחוב יש סקס ב50 ש"ח...
אז היא אומרת לי שכל הבנות שם מסוממות וחולות וזקנות (מה שנכון) ושהיא צעירה ויפה והיא בכלל לא מהתחום היא רק צריכה היום כסף, ובגלל שאני כזה חמוד היא תתן לי סקס רק ב 200 ש"ח...
אתם מבינים שרמת החרמנות שלי עברה כבר כל גבול ואז כל מנגנוני ההגנה נופלים ואני אומר לה בסדר...
היא אומרת לי בוא אחרי, הולכים 20 מטר, שני בניינים משם, אז היא פותחת שער של חצר ואני אחריה. הולכים מאחורי הבניין לתוך חדר מאולתר כזה שאין בו ממש כלום. היא מבקשת את הכסף מראש, ואומרת לי שזה לא שהיא פוחדת שאני אברח, אלה שיכול להיות שהיא תסחף בגלל שאני כזה חמוד ותשכח לקחת...
אני נותן לה 200 ש"ח, היא פותחת לי את הרוכסן במכנסיים, מוציאה אותו ומתחילה למצוץ לי. אני חייב לציין שהסיטואציה כל כך הזויה שאני עומד לגמור בכל רגע (ואני בדרך כלל גומר ממש לאט). אני משתדל להחזיק מעמד, הבחורה מוצצת ומוצצת ומוצצת ושואלת אותי אם אני עומד לגמור.. כאשר אני אומר לה שתמשיך למצוץ, היא מבינה כנראה שהמציצה תקח הרבה זמן, אז פתאום היא נעמדת, מסתובבת עם הפנים לקיר, מרימה את החצאית מאחור, מראה לי את התחת הכי יפה שראיתי בחיים שלי ואומרת לי.. קדימה - בוא תכניס...
כמעט גמרתי רק מהסיטואציה..
ואז אני מבקש קונדום, היא אומרת לי שלא צריך כי היא נקיה ואף פעם לא עושה דברים כאלה... אני מסתכל ורואה את התחת שלה מול העניים שלי, ואני כמעט נופל בפח ומכניס... תחת כזה מול העיניים זה משהו שכמעט אי אפשר לעמוד בפניו...
אבל מה? ממש לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר, הרגשתי איך אני פתאום עומד להתפוצץ... אני אומר לה שאני גומר, מנסה להוריד אותה על הברכיים בשביל לגמור לה בפה, אבל עוד לפני שהיא מתכופפת, אני לא מחזיק מעמד ומשפריץ...
ומשפריץ.. ומשפריץ... היא מסתכלת על הזין שלי שעדיין מוציא את הטיפות האחרונות שלו, מכניסה אותו לפה שלה ויונקת.. ויונקת.. חשבתי שאני מקבל התקפת לב... הרגשה כזאת לא הייתה לי בחיים שלי.
היא מסיית לינוק ומוציא את הזין מהפה. אמנם כבר לא היה כמעט כלום, אבל ניא לא יורקת כלום, כנראה בלעה את כל מה שהזין שלי המשיך להוציא...
תוך כדי זה שאני מכניס את הזין בחזרה למכנסיים, אני כמובן שואל אותה אם יש לה מגבון לנגב, והיא כמובן אומרת שלא... כי היא הרי לא מקצועית.. היא רק נדלקה עלי...
בקיצור, מקשקשים עוד קצת, היא אומרת לי שקוראים לה תמי ומדי פעם.. ממש לעיתים רחוקות כאשר היא צריכה כסף, אז בדרך הביתה (היא טוענת שהיא גרה בדרום ועובדת באזור תמ"י) היא פוגשת אנשים נחמדים כמוני שעוזרים לה....
נראה לי שהיא משהו שבין תימניה למרוקאית, לדעתי לא אתיופית.
בקיצור, הבחורה שאלה אותי לשמי, נתתי לה שם בדוי ואז נתנה לי את הטלפון שלה, ואמרה לי שאם אני מזדמן לאזור שאני אתקשר אליה, כי אני מאד חמוד וממש בא לה עלי ורק לעיתים רחוקות ניתן למצוא אותה ככה ברחוב.
היות ולא היה לי איפה לרשום ולא רציתי לחייג בסמארטפון, והמספר טלפון היה ממש קל (צרופים של הרבה חמש ושבע בפלאפון), זכרתי ורשמתי את מספר הטלפון בראש.
היום בבוקר קמתי, ואין לי מושג מה מספר הטלפון שלה!!!!

אז מי שמחפש את החוויה של החיים שלו, שיילך ברגל ברחוב יסוד המעלה..

אני לא סגור עם עצמי אם אני אחזור לשם. כל הסיפור שהיא עושה סקס לא מוגן עם אנשים מזדמנים ברחוב ממש ממש ממש לא נראה לי.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

5
תודה על הדיווח היה ממש נחמד לקורא אבל לדעתי עשיתה טעות שהלכתה איתה, אי אפשר היה לדעת מה מחכה לך שם אולי היא האיתה מכניסה אותך לאנשהו ואז שם היו מחכים אנשים שמשתפים איתה פעולה ושודדים אותך וכו' לדעתי לקחתה פה סיכון ממש גדול, ו כשאני מגיע למקומות כאלו אני נועל את הדלתות של האוטו ו פותח חלון רק בישביל לעשן/לשאול פרטים בחורות אז על להסתובב ברגל ביכלל לא מדבר

6
צעיר לנצח,

ראשית הרשה לי להודות לך על הדיווח המיוחד ויוצא הדופן.

אין ספק.. בדיווחך הפגנת רצון מסור ואכפתי להעביר לנו חברי הפורום את חוויתך האישית תוך כדי השקעה
מחשבתית בהעברת הסיפור,חדירה לפרטים קטנים והדגשת כל פרט מה שגרם לסיפורך להיות מסקרן מעניין ומלהיב.

אני שמח בשבילך שהיתה לך הזכות לזכות באחת החוויות המיוחדות והמרגשות בתקווה שבעתיד
גם מזלי יאיר ואתנסה במקרה יוצא דופן ומיוחד כשלך.

ניתן להבחין בבירור שכתיבתך גזלה ממך זמן יקר כך שבמילותיי אתה ראוי ומוערך.

תודה על הדיווח הנפלא.

8
אחלה דיווח, אחלה "מזל" סחתיין !!!!
אולי תנסה לארגן בראש את ה"צרופים של הרבה חמש ושבע בפלאפון" ולהיזכר במספר שלה......Tongue ?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

10
מעניין ומסופר בחן רב.
נזכרתי שלפני מספר שנים פסעתי רגלית בשעות הערב המוקדמות במתחם הבורסה עברתי את הככר ונכנסתי לרח' ה"פיפ" תובל? ממש בתחילתו פסעה בחורה ישראלית רזה ונאה שחייכה אלי חיוך רחב ומדליק, חייכתי בחזרה והיא עצרה שאלתי "מה?" ענתה 100 הכל, הובילה לחצר פתחה הרוכסן ושמה קונדום פתחה חולצתה וגילתה זוג קטן יפהפה ורך למגע,מצצה מצוין ואז התכופפה באופן אקרובטי כשפניה כמעט מגיעים לרצפה שלשלה את הג'ינס שלה וגילתה רגליים וכוס יפהפיים,הייתה רגועה ונחמדה,לא בקשתי טל' למרות שמאד נהניתי כי הייתי משוכנע שאוכל לפגשה כשארצה.מאז ניסיתי לאתרה ברכב אבל נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה.
הלך רוח2013-06-02 15:14:10
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”