כ פעם ראשונה עם זונת רחוב... - סקס אדיר

פעם ראשונה עם זונת רחוב...

1
אהלן חברה.
היום חזרתי מהעבודה מוקדם יחסית ובגלל שגשר שרוקח היה סגור נסעתי דרך תל ברוך.
נוראנלחצתי וובהתחלה נסוגתי אבל בסוף אזרתי אומץ ונסעתי לחוף מנדרין. החלטתי שבגלל הפחד ממחלות וHIV אני מסתפק רק במציצהה עם וביד.
הגעתי לשם ב8ממש איך שהחושך מתחיל והיו אולי 4 בנות שם.
עצרתי בצד ואז חנתה לידי גטס שמתוכה יצאה רוסיה עם שיער קצר וגוף משש טוב.רציתי לקחת אותה אבל עש שהתנעתי את האוטו כבר קפץ עליה מישהו.
מאחוריה עמדה עוד מישהי רוסייה בלונדינית מבוגרת אבל נראת פצצה רזה. אמרתי לה רק ביד כמה? אמרהעם מציצה ב100.
העלתי אותה ונסענו לשטח שמאחורי החניון.הורידה את השמלה והיה לה חזה ממש קטן,נגעתי בה תוך כדי מציצה והיה ממש מוזר,החזה של היהקשה כמו אבן! ממש לא נעים ואפילו לא מרגיש כמו סיליקון אלאממש אבן.
אבל היא מצצה כלכך מדהים שלא היה אכפת לי.
5 דקות והשתחררתי מכל המתח של היום.
שיצאתי ראיתי. עוד מישהי מבוגרת רוסיה עם חזה ענק וממש הצטערתי שלא העלתי אותה....לא נורא,בפעם הבאה :-)

2
תמיד זה קורא פתאום אתה רואה מישהי יותר טובה
זאתח עם הגטס פוזאיסטית ברמות שלפעמים באלי לצאת מהאוטו לתת לה בעיטה לפנים ולחזור עם שחרור ענק
היא בא עם עוד 2 חברות שחשובות שהן דמויות הסקס והעיר הגדולה בכל מקרה
אחלה דווח בחור קרא דיווח ראשון שלי ותלמד על בשרי ;)

3
עם הזמן תפתח את חושי הציד שלך. בדיוק כמו שכשאתה מגיע למקום שאתה לא מכיר אתה לא נכנס למסעדה הראשונה שאתה רואה ומזמים את המנה הראשונה בתפריט אז גם בתחום שלנו אתה תלמד להסתובב קצת לפני, לזהות את המתקתקות (שעולות לרכב ויוצאות אחרי 3 דקות לבושות כשבעל הרכב עוד לא הספיק אפילו להרים את המכנסיים חזרה) ולאתר את אלה שיתנו לך אתהחוויה שאתה מחפש.

4
דורון,אני מניח שזאת שהעניקה לך את המציצה הטובה היא 'נינה'

וזאת עם הינודאי גטס(לא מכיר) ,ושאר הבחורות עומדות ברחבה המזרחית של מנדרין ?

לגבי השיער הקצר האם זאת ליסה המילפית או מישהי חדשה ,מישהו יודע

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

6
אדיר ידידי,נינה ידועה בזכות מציצת 'האגדית'(זה מה שמבדיל אותה מהשאר) וגם על פי הנתונים שהתקבלו כאן בפוסט ביגוד(בדר"כ רק נינה לובשת שמלה ),כמו צבע

שיער,גיל,ומיקום,היה לה בזמנו פירסינג באף אין לי ספק שזאת היא ב 1000 אחוז

superman19792013-06-06 21:03:50
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”