כ דיווח ראשון! - סקס אדיר

דיווח ראשון!

1
טוב אחרי שסוף סוף אישרו לי את המשתמש, אני יכול לספר לכם ששבוע שעבר וזה שלפניו, ביקרתי אצל בחורה בתל ברוך, בשעות הצהריים רוסיה, חזה סיליקון לא גדול, נקיה יחסית, עם אחלה שירות ולא תקתקנית בכלל

דיווח ראשון!

3
VIADOOSH,
ברכות חמות על הצטרפותך לפורום.

באופן כללי אני תמיד שמח לראות כניסת מצטרפים חדשים לפורום מצד שני התאכזבתי קשות כשנכנסתי
לדיווח ונוכחתי לדעת שהוא מסתכם בשורה וחצי.
צר לי שכך החלטת לפתוח את דיווחך הראשון,הרי זמן הצייד מיציאה ועד חזרה לוקח מינימום שעתיים,
לכן הפעם אהיה חריף במילותי ואומר, אם הדיווחים העתידיים שלך אמורים להיות כדוגמת הדיווח הנוכחי בקשתי אלייך
שתחדל מלדווח,אתה לא עוזר במאומה לחברי הפורום ולדעתי אף מזלזל בהם.
אני מקווה שתקח דברים אלו לתשומת ליבך ושבמקרים הבאים תדווח תוך השקעה בכתיבה, שהדיווח יהיה מפורט ומועיל
כך שחברי הפורום יקבלו את כל הפרטים.

דיווח ראשון!

4
האמת אני מקבל את מה שאתה אומר, אבל עבר כבר שבוע מאז ועד שאישרו לי את המשתמש, לכן כבר התלהבותי ירדה וקיצרתי בפרטים. אבל בפעם הבאה מבטיח להרחיב יותר. שיהיה יום נפלא.

דיווח ראשון!

5
אדמין - אני יודע שנעלת את פורום מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר

אבל נראה לי שאין מנוס - אתה חייב לפתוח אותו שוב לכבוד vladoosh!!! מוחא כפייה

קישקשתא2013-06-12 22:32:10
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

דיווח ראשון!

6
[QUOTE=Vladoosh] טוב אחרי שסוף סוף אישרו לי את המשתמש, אני יכול לספר לכם ששבוע שעבר וזה שלפניו, ביקרתי אצל בחורה בתל ברוך, בשעות הצהריים רוסיה, חזה סיליקון לא גדול, נקיה יחסית, עם אחלה שירות ולא תקתקנית בכלל[/QUOTE]

כבר היה עדיף שתשאר בטריבונה.
פה זה לא טוויטר ו"דיווח" שכזה הוא עלבון לחברי הפורום.
אתה מוזמן לתקן את הרושם ולעמוד במילתך לעשות כן.
חובת ההוכחה עליך.

דיווח ראשון!

7
VLADOOSH,
תודה שלקחת את דברי כהערה בונה ולמרות המילים הקשות הגבת כפי שהגבת.
מטרת הפורום מבחינתי הוא להזין בפרטים באופן מקסימלי בין החברים,לכן חורה לי לראות מצבים בהם
חבר אחד משקיע מאריך ואכפתי ולעומתו אחר מקצר ומסתיר.

כעת,לאחר שהדיווח הראשון איכזב, אתה חייב לחברי הפורום פיצוי, חיוך

זאת הסיבה שאנחנו ממתינים בקוצר רוח לדיווח השני. קריצה

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”