כ סיור ברצועת השנאז - סקס אדיר

סיור ברצועת השנאז

1
אתמול בשעה 8 בערב הגעתי למתחם השנאז של תל אביב, יש כאלה שיאמרו שזה האזור הכי נמוך שאפשר להגיע אליו אם כי לדעת הציידים ניתן למצוא שם לא מעט מציאות "אם יודעים לחפש ויש מזל", מתחיל באזור הכספומטים המקום שוממם ריק מבנות יוצא משם לכיוון התחנה המרכזית לאורך השדרה קוקסנליות מתחילות למלא את האזור השנאז הר ציון,מטילות חצי ערומות קוופצות על כול רכב תמורת כמה שקלים,
מגיע למתחם המרכזית סיבוב על גבי סיבוב ולא ניראת שום בחורה נורמלית שם חוץ מכמה בנות שזרוקות ליד הבית מרקחת.
בסביבות השעה 9 ניתקל בנטלי שבעבר דיווחתי עליה עם החזה הסיליקוני, רואים שהסמים מתחילים להשפיע עליה חזק כניראה שעד סוף הקיץ תצטרף עוד שותפה לספסל הגמורות ליד בית המרקחת, הדבר היחידי שעוד נישאר ממנה שהוא טוב שהיא מתעקשת לסקס בחדרים ומיתקלחת לפני קליינט, עולים לחדר אחרי מיקלחת משותפת עוברים למיטה פתאום הבחורה הוציאה מכשיר עישון ביקשתי שתחכה עם זה עד שאני הולך פתאום מגלה שהיא שכחה את הקונדומים צעקה לבעל הבית שלא ענה היתעצבנתי התלבשתי ירדתי להביא קונדום עד שאני חוזר היא באמצע העישון עם המבחנה ביד מה שגרם לה להיות רדומה כמו גופה במיטה מה שהוריד את כול החשק לסקס.
ממשיך בסיור לכייון הר ציון עובר ליד הכספומטים קולט בחורה עם עור שחום שיער צבוע חלקי בורוד חלקי מגולח עוצר לפרטים אומרת 50 למציצה עם גומי ולא עושה סקס לא נשארתי לגלות אם מדבור בנפילה כמה מטרים אחריה עומדות רוסיה שנמצאת כמעט כול יום שם מחלקת אך ורק מציצות בלי גומי ב 50.
משיך בסיור מאחורי הכספומטים בחלק הפנימי קצת לפני שאיפה שהגברים המחופשים עומדת מלי מילפית רזונת בת 40+ לדעתי גם עליה דיווחתי בעבר, ממשיך הלאה בתיקוה למצוא מציאה נממשיך לתחנה המרכזית פתאום אני קולט ברחוב הגליל בסביבות השעה 10 וחצי משהו כמו 12 נידות משטרה שהגיעו בגלל איזו תקרית עם הסודנים מה שגרם לכול הבנות לברוח משם .
חוזר בחזרה להכספמטים בחלק הפנימי קולט מישהי שלא ראיתי בעבר עוצר לידה שואל פרטים
שם מרינה
גיל 30+
שיער בלונדיני
עיניים אם לא טועה כחולות
מבנה גוף רזה אבל לא מקל מעט בשרנית
חזה קטן
גבוה 170+
עולה לרכב 100 המחיר הרגיל נוסעים לפינה שקטנה עוברים לאחור, מתחילה במציצה חשופה לא רעה בכלל לאחר מספר דקות הולבשה החליפה נשכבת על הגב לאחר מספר דקות של גמירה אני קולט שהבחורה נרדמה לרגע נבהלתי חשבתי שהיא מעולפת לגמרי היתלבשתי לבנתיים פתאום היא מיתעוררת מבקשת סליחה על זה שנירדמה .
סה"כ תמורה לא רעה לאזור
החלטתי לאחר מכן לחזור לאזור התחנה לראות אם המשטרה היסתלקה משם דבר שיכול לגרום למספר יצורים לחזור לעבוד,
חוזר למתחם בסביבות 12 וחצי קולט את קטיה הרוסיה הקטנה עם הראש הגדול שגם עליה דיווחתי בעבר אפשר להגיד שהיא לדעתי היא אחת המוצצת הכי טובות באזור.
בסופו של דבר צריך קצת סבלנות על מנת למצוא משהו שפוי בכאוס שהולך שם

סיור ברצועת השנאז

10
זה נראה אידיוטי כי כתבתי בדיוק את מה שאלכס כתב לכאורה לפני.
אז למי שזה נראה מוזר, רציתי רק להבהיר שהתגובות שלי לא מתפרסמות מיד, וכשכתבתי את התגובה שלי זה היה לפני שאלכס הגיב.
לא הייתי חוזר על דבריו כמעט מילה במילה אילו הייתי מגיב אחריו.

[QUOTE=Cyborg]
שאנז, לא שנאז.
קוראים לזה כך כי זה ה"שאנז אליזה" של תל-אביב...
צחוק

[QUOTE=איצטגנין]מה זה שנאז?[/QUOTE]
[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”