לבסוף באיזור השפורסל נתקלתי בשמנה בלונדינית מוכרת אני לא טוב בשמות.. בעוד אחת מבוגרת ובעוד אחת צעירה..
ישר העליתי אותה יש לציין שבאתי נקי מסודר ומטופח.
עשינו היכרות נעים מאוד נעים מאוד דיברנו הכל היה מעולה
נתתי לה 200 היא צריכה להחזיר לי 100. פתאום נזכרה שאין לה עודף.... אה ויותר גרוע אין לה קונדומים ביקשה שנסע חקיוסק אחרי שנעצרנו והתמקמנו. תגידו לי מזה הדבר הזה? אני גר עם חברה שלי במערכת יחסים על סף חתונה מה אני צריך להסתכן וללכת איתה לקיוסק??? אמרתי לה שלא מתאים לי הדבר הזה שאני אוהב דיסקרטיות מלאה ושאין מצב כזה. בקשתי שתחזיר לי את הכסף כי כל העניין לא מצא חן בעייני בכלל
התחילה לצעוק מה פתאום שלא עושים דבר כזה אחרי שהעליתי אותה. כמו שאמרתי אני לא מעוניין בבאלגן היא לא הסכימה הכלבה
אמרה אין מצב שהיא מחזירה ולהזיכרם יש אצלה 200.. לא הייתה לי ברירה ועשיתי מעשה והוצאתי קונדום שאני מחזיק בבאגז בסתר תמיד למקרה הצורך. התעצבנה ש"פתאום יש לי" ושאני מעפן ללטענתה שלא הקפתצי אותה לקנות.. (בטח רצתה שאאממן לה גם את זה)
כל החשק ירד והייתי לחוץ ועצבני אוירה מגעילה התחרטתי בכלל שעליתי אותה אבל הייתי חרמן פצצות ולא הייתה לי ברירה
התחילה למצוץ האמת מציצה טובה. עכשיו תקשיבו טוב אחרי 4 דקות ככה באתי לגמור אז הרחקתי אותה אמרתי לה רגע כדי שלא אגמוק
מה הייתה תגובתה אתם יודעים?? מה אתה מוזיז לבחורה את הפנים אתה לא מתבייש חוסר כבוד (מסטולה מהתחת)
אמרתי לה והסברתי לה שעמדתי לגמור ואני רוצה "לשכב" איתה דברתי יפה........ ענתה לי "מה הקשר לשכב? אם אתה עומד לגמור גומרים לא מושכים את זה מזה פה" הייתי בהלם מזה החרא הזה??????????????? בת כלבה........ אני לא חוזר יותר לבחורות ברחוב בגללה....
האמת לא היה לי כוח אליה יותר הכניסה את הפה שוב ובכוונה דחפתי לה אותו חזק עמוק לגרון בעוצמה וגמרתי היא השתעלה עשיתי את זה אלים וחזק כמו חדירה לתחת או משו. נתנה 2 מגבונים הייתי מת להעיף את הבת זונה הזאת מהאוטו אבל להזכירכם 200 שח שלי אצלה
נאלצתי להקפיץ אותה לקיוסק בפחד שלא יקלטו אותי הורדתי אותה ייבשה אותי רבע שעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי עצבני כבר נתנה לי את הכסף אמרתי לה שיש לי שירות זבל ושתלך להזדיין ועפתי משם
אני לא חוזר יותר לרחוב