כ דורין/דאשה חולון נפילה ענקית - סקס אדיר

דורין/דאשה חולון נפילה ענקית

1
שבוע שעבר היה לי ערב פנוי אמרתי נלך לטייל קצת.. חפשתי וחפשתי שעתתים בערך מסתובב וחוץ מקוקסינליות פצצות מין לא היו כלום

לבסוף באיזור השפורסל נתקלתי בשמנה בלונדינית מוכרת אני לא טוב בשמות.. בעוד אחת מבוגרת ובעוד אחת צעירה..
ישר העליתי אותה יש לציין שבאתי נקי מסודר ומטופח.

עשינו היכרות נעים מאוד נעים מאוד דיברנו הכל היה מעולה

נתתי לה 200 היא צריכה להחזיר לי 100. פתאום נזכרה שאין לה עודף.... אה ויותר גרוע אין לה קונדומים ביקשה שנסע חקיוסק אחרי שנעצרנו והתמקמנו. תגידו לי מזה הדבר הזה? אני גר עם חברה שלי במערכת יחסים על סף חתונה מה אני צריך להסתכן וללכת איתה לקיוסק??? אמרתי לה שלא מתאים לי הדבר הזה שאני אוהב דיסקרטיות מלאה ושאין מצב כזה. בקשתי שתחזיר לי את הכסף כי כל העניין לא מצא חן בעייני בכלל

התחילה לצעוק מה פתאום שלא עושים דבר כזה אחרי שהעליתי אותה. כמו שאמרתי אני לא מעוניין בבאלגן היא לא הסכימה הכלבה
אמרה אין מצב שהיא מחזירה ולהזיכרם יש אצלה 200.. לא הייתה לי ברירה ועשיתי מעשה והוצאתי קונדום שאני מחזיק בבאגז בסתר תמיד למקרה הצורך. התעצבנה ש"פתאום יש לי" ושאני מעפן ללטענתה שלא הקפתצי אותה לקנות.. (בטח רצתה שאאממן לה גם את זה)

כל החשק ירד והייתי לחוץ ועצבני אוירה מגעילה התחרטתי בכלל שעליתי אותה אבל הייתי חרמן פצצות ולא הייתה לי ברירה
התחילה למצוץ האמת מציצה טובה. עכשיו תקשיבו טוב אחרי 4 דקות ככה באתי לגמור אז הרחקתי אותה אמרתי לה רגע כדי שלא אגמוק

מה הייתה תגובתה אתם יודעים?? מה אתה מוזיז לבחורה את הפנים אתה לא מתבייש חוסר כבוד (מסטולה מהתחת)
אמרתי לה והסברתי לה שעמדתי לגמור ואני רוצה "לשכב" איתה דברתי יפה........ ענתה לי "מה הקשר לשכב? אם אתה עומד לגמור גומרים לא מושכים את זה מזה פה" הייתי בהלם מזה החרא הזה??????????????? בת כלבה........ אני לא חוזר יותר לבחורות ברחוב בגללה....

האמת לא היה לי כוח אליה יותר הכניסה את הפה שוב ובכוונה דחפתי לה אותו חזק עמוק לגרון בעוצמה וגמרתי היא השתעלה עשיתי את זה אלים וחזק כמו חדירה לתחת או משו. נתנה 2 מגבונים הייתי מת להעיף את הבת זונה הזאת מהאוטו אבל להזכירכם 200 שח שלי אצלה
נאלצתי להקפיץ אותה לקיוסק בפחד שלא יקלטו אותי הורדתי אותה ייבשה אותי רבע שעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי עצבני כבר נתנה לי את הכסף אמרתי לה שיש לי שירות זבל ושתלך להזדיין ועפתי משם

אני לא חוזר יותר לרחוב

2
חבל שכך קרה,אבל זה שבסוף קיבלת את כספך זו נקודת אור.הנושא הראשון בפורום הזה הוא המדריך המפורט שהכין חברנו סגן.אם היית פועל כמו שכתוב,כל אי הנעימות הייתה נמנעת.הייתה יכולה להיות חוויה נעימה ובגלל שטות הכל התפקשש.אני מקווה שתזכה בעתיד בחוויות טובות ותדווח עליהן בסיפוק.תודה על הדיווח.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=26981
UMA2013-06-17 21:04:04

3
כן אני יודע ואני מכיר...אבל העליתי אותה בהתחלה היא הייתה נחמדה הכל היה נחמד חנינו דוממתי מנוע ופתאום התחיל עניין הכסף והקונדום
אני לא אמור לנחש שלזונה אין קונדום ואין עודף משטר של 200!! כולה תחזירי 100 מה הבעיה?

וכן אם יהיו חוויות טובות כמובן שאדווח או שפשוט אחזור למסאגים....)

4
ההבדל הגדול בין זונת רחוב למעסה הוא שהזונה,לרוב ,נרקומנית.כשהיא מתחילה לעבוד בטוח שאין לה 100 לעודף.היא גם תרצה לחסוך את מחיר הקונדום ועדיף שתבוא עם קונדומים איכותים מאשר הנחותים שהיא תקנה בפיצוציה [על חשבונך] או קונדום שהיא קיבלה חינם מאיזה ארגון שעוזר ל"עובדות הרחוב".אל תשכח שההגיון וההתנהגות הרגילה לא בדיוק הולכים יחד עם סמים.

5
אני גם הייתי איתה בעבר,יש לי גם דיווח עליה,היא רוסיה במסווה של 'ערסית'

ששמה זין,ואין לה סבלנות,וגם מוצצת לפעמים באגרסיביות,רק בשביל 'לגמור' מהר

ואחרי שאתה לא גומר מהר,אומרת לך,נו כמה זמן,ומציע מציצה חשופה,וגמירה בפה,ואפילו מדגישה,שכך תגמור יותר מהר,חוצפנית!

היו כמה פעמונים,שעשיתי סביבונים,והיא התפלאה איך אני לא מצלצל בזמן
כועס
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

6
נפילה של החיים!!
אתמול הייתי חרמן בדרך הביתה עברתי בחולון.
אחרי החניון של השופרסל אני רואה 3 זקנות ובחניון של הסלקים איזה קוקס,
נוסע איפה החניון של אגד כלום עושה סיבוב פתאום רואה בחורה בחורה עם מכנס שחור ארוך וגופיה לבנה,
עוצר לידה ישר היא אומרת לי כולה חמודה עם חיוך רוצה פינוק אני אומר לה מזה הפינוק שלך היא אומרת לי מציצה וזיון 100 ואני מוצצת סוף הדרך אתה לא מבין איך אתה תהנה,אני אומר טוב תעלי לרק מציצה היא אומרת לי 70.
עולה מסבירה לי איפה לסוע מדברים דקה שתיים וחונים כולה חמודה אני מוציא כסף נותן לה 100 אומר קחי בא לי גם זיון,
מפה הכל ניהיה חרא היא ביקשה ממני שיחה התקשרה לאיזה אסי שיאסוף אותה לאבו כביר ומתחילה לבכות לו בטלפון שעה .
אחרי זה היא מחזירה לי את הטלפון אני שם אותו טוב בכיס וסוגר , היא אומרת לי אם אתה רוצה אתה יכול לנעול אותו בבאגז וניהתה ממש לא נחמדה ומתחילה לבכות לי על זה שיש לה חיים חרא ושהיא לא מצליחה להתאבד והיא ניסתה כבר 8 פעמים ואני רואה שכל הידיים שלה צלקות של חתכים, אחרי זה היא שואלת אותי אם אני יכול להקיץ אותה לאבו כביר כי אם לא היא תישן ברחוב אני אומר לה שאין מצב ושאני בכלל לא בכיוון, היא מתחילה להגיד לי שאני חרא של בנאדם ושאני חושב רק על עצמי, אני כולי מתבאס שהעלתי את הגועל הזה רציתי להגיד לה ככי את הכסף רק תעופי לי מהפנים .

האקט; יוצא מהאוטו היא שעה מחליפה בגדים התעקשתי על מציצה עם גומי( היה נראה לי מפחיד כל הסימנים בידים)היא דפקה ניסתה לשכנע אותי בלי גומי.
מתחילה למצוץ בקושי עומד לי ולא בא לי על זה אחראי כלה שהיה , מנסה לשלוח יד לחזה היא עוצרת אותי, אחרי חצי דקה מנסה עוד פעם והיא עוצרת אותי בפעם השלישית שניסיתי הבנתי שזיון לא יהיה פה, במאמץ שאני חושב על כל דבר מחרמן יצאו לי איזה 2 טיפות אמרתי לה זהו גמרתי .

הלכה שאלתי אותה לשמה כדי להזהיר אמרה לי דורין/דריה
קצת פרטים מזהיים : קעקוע על הגב מצד ימין למעלה של פרפר ,לבנה, רזה עם טיפה בטן ממש בקטנה , צלקות של חתכים על הידים.
ושער שחור.

בקיצור נפילה!!!!!!!!!!!!

נ.ב דיווח ראשון שלי מצטער עם חפרתי או לא נתתי פרטים טוב.
לזיין לזיין ולזיין

8
דווקא אני אוהב את המציצות שלה, מוצצת נהדר. בדרכ היא בחולון ולפעמים בבורסה.
גם בסקס היא לא רעה
יכול להיות היא בתקופה רעה, או סטלה רעה.

וטיפ לחברים:
אני למדתי מהרחוב שצריך לבוא מוכן עם כסף שטרות של מאה ו50 וגם 20 אפילו.
להחזיק קונדום שאתם סומכים עליו.
להחביא מה ששוה כסף. כתבו כאן המון לגבי כל זה.

להשתדל לא להתווכח או לריב עם הבחורה. נכון שאנחנו משלמים והכל אבל עדיין עדיף להישאר במגרש הפאן והצחוק והטוב.

ככה זה עובד גם בחיים וגם בנשים באופן כללי.

אל תשכחו שהרבה בחורות ברחוב הן נרקומניות ומספיק דודה לחומר שאין או סטלה רעה, או לקוח אחד לפניך שהיה לא משהו. ועוד להוסיף על זה אותנו ואז הכנסנו את הבחורה לבאסה והשירות חרא והמציצה חרא והסקס חרא.
ואם הבחורה לא נרקומנית או שהיא בתחילה דרכה מספיקה מילה אחת כדי להרוס את הכל.
היו לי מקרים שזיהיתי בחורה ממש בצעדיה הראשונים ומהרגע שהיא עולה לאוטו עד שהיא מתחילה במלאכה רואים את זה שהיא מתחבטת בדילמה עם עצמה.

אני לא בא להצדיק את הבנות ברור שלפעמים הן מתנהגות על הפנים אבל גם אנחנו צריכים ללמוד להבין את חוקי הרחוב ואיך לנסות לעביר את המפגש בשלום ובהצלחה.
סה"כ ההיצע ברחוב לא בשמים וזה בלשון המעטה. וגם יוקר המחיה עושה את שלו והרבה בחורות נורמטיבית שאולי עם חשבו לרדת מידי פעם, עולות בהן ספקות וכך הסחורה ברחוב מלאה בררה.
אני מקווה שהקיץ יביא עלינו ניצודות חדשות ומעניינות.
בהצלחה
יוני
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

9
בלקו,יש עוד גם אני לקחתי איתה מציצה עם אופציה לזיון,כאשר רציתי לשדרג לזיון טענה,אי אפשר עכשיו,הייתי צריך להגיד בהתחלה כדי

שאני לא אבזבז את רוב הזמן על מציצה(5 דקות),המשיכה בקו שלה,שאין מצב לזיון כי אין זמן ויש בקושי למציצה,וכך היה גם מצצה

אגרסיבי וחזק(כועסכאילו רק בשביל לעבור ללקוח הבא) עד אשר האטתי אותה, הבאתי לה וואחד שפריץ לפה,השאירה עוד קצת,וירקה החוצה

אומנם יש לה גוף שווה,אך היחס שלה,והאגרסביות שלה,לא משאירים מבחינתי מקום לספק..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

10
גועל נפש היא טוב שנתת לה חשוף את השפריץ !). בקיצור כנראה שבחולון הכי כוסיות אלו הקוקסינליות.... ופשוט מבין כל המבוגרות והגמורות דוריו הכי בולטת. בכל מקרה להתרחק כמו מאש..... וכן פיסאנדלוב עכשיו שמתי לב למה שרשמת וזה בול היא גם אמרה על פינוק ובאמת היו לה כל מיני סמנים בידיים!!! בקיצור אני רואה שכולם נפלו אצלה..... התנהגות זוועתית. סופרמן אן כל מומחה אחר יש עוד צעירות בחולון או מה?....blacko2013-06-19 02:48:55
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”