בכיכר הראשונה נצפתה הנרקומנית הותיקה הרזה והמבוגרת(שיער בלונדיני קצר חלק ) ,פונה שמאלה לאליהב,עמדה תמניה בלונדינית עם
שיער מתולתל(כניראה שזאת
הבלונדה שבאדבוי25 דיווח עליה בעבר),ועוד אחת,אולי זאת 'נאדין' אשר נצפתה בעבר בתובל,פינת החילזון
אגב גם מאיה,לא נצפתה באופק.ממשיכים ליצירה,ליד דוכן הפיס,עמדו 3 בחורות,אחת קוקס גבוהה כזאת ניראת טוב,שיער שחור חזה
גדול,בערך 180 אולי יותר,מן 'בולצטורית' כזאת,שניה בלונדה שמנה,מבוגרת,השלישית מן בלונדה מילפית,אשר דיווחתי עליה בפעם
הקודמת,עושה עוד כמה סיבובים,פונה ימינה בכיכר הראשונה ליד הכספומט,יש אחת כבת 28-30 רוסיה אולי בוכרית,קצת שעירה
בגוף,חזה נחמד אולי מסולקן לא יודע,שיער שחור,בהמשך נצפתה גם דורין,אשר לפני מספר ימים,צעקה שאני לא מתייחס אליה,ועשתה לי
מבט של מופתעת שאני לא מעלה אותה,עצרתי בכספומט של לאומי,כאשר חזרתי,דורין צעדה לעברי(לא היה לי כח למשוגעת הזאת)
נעלתי דלתות,ולכשהבינה שאני לא מעונין בה,עזבה.
עוד מספר סיבובים,וכאשר אני עולה מהיצירה,רואה מישהי מוכרת לי,אשר העלתי אותה בעבר,מתקרב עם האוטו,חשבתי שאני הוזה
ופתאום אני רואה אותה בג'ינס עם שיער שטיני חלק,ועיניים כחולות,מצפצף לה והיא הלכה לרכב שהיה לפני,אשר חיש קל העלה
אותה,אמרתי טוב נעשה עוד כמה סיבובים,כעבור 10 דקות שוב פעם מבחין בה,יושבת על הספסל,קורא לה,שתבוא
חברים למי שעד עכשיו לא זיהה,זוהי לארה המתוקה והעדינה !!,אשר חזרה בדיוק הערב לאחר הפסקה של 7 חודשים ,כמובן שהעלתי
אותה,רציתי לקחת אותה לפרטי,אך לא הסכימה,כיון שרק הגיעה(או אולי בגלל הסרסור אשר מרגיש לה כאלו יושב לה על הזנב)
סיפרה לי קצת דברים אישים אשר עברו עליה(לא אכנס לזה),והתפלאה כאשר זכרתי את שמה,החמיאה לי על גופי השרירי,אמרה לי מ
+זיון ב 100
היתי חם על התחת שלה פצצות,שאלתי לגבי אקסטרות,אמרה לי מה אתה רוצה,'אנאלי' השבתי
שאלה אותי 'יש לך גדול?'(כמה שהמשפט הזה מחרמן
),אמרתי לה ביוני וחמדמוד,ללארה יש שיער חלק,וכוס קטן וחמוד,לארה

שאלה אותי האם
אני רוצה בחוץ או מאחורה,השבתי מאחורה,עברנו לאחורה,ביקשתי שתיתפשט עד הסוף,לא הסכימה,הפשילה מכנסיים עד מתחת
לברך,כולל תחתונים,הרימה את החזיה,והחולצה,שולפת מיד קונדום(התבאסתי)
כיון שרציתי קצת שהיא תגע בי ותכניס לי את ידיה

לתחתוני,אך זה לא קרה,ביקשה שאתפשט,פתחה קונדום של חברת VIP והתחילה למצוץ בקצב מהיר,עד אשר האטתי לה את
הקצב,לרמה שרציתי,לארה מוצצת בטוב טעם,כולל שליקה וגם ליקוק של הענבים,אצבעותי מטיילות בין גופה הסקסי,ומגיעות לגבעת
ונוס,אשר החלה לגדול ולתפוח,ולהיות רטובה,פשוט תענוג,מפנגר לה קצת,ביקשה לא יותר מדי,וכבדתי את בקשתה
כעבור מספר דקות,קשה שלא לגמור,כאשר היא מוצצת לך,ביקשתי שתפסיק,ביקשה שאבוא אליה בדוגי,קצת קשה להיכנס אנאלי
בדוגי בתוך האוטו לא ממש נוח ,בערך משהו כמו דקה,לאחר מכן אמרה שלא נוח,לה מצצה לי שוב,אמרתי לה שאני אחדור לעכוזה
במסיונרית וככה היה,ביקשה שאכנס לאט,לטענתה כיון ש הרבה זמן לא עשתה את זה,אני מפמפם אותה לאט ואז מגביר קצב,חור צר
אשר מורגש היטב אוחח

לארה גונחת קת בצורה מזויפת ואומרת לי: 'כן תזיין אותי' מה שעוד יותר חרמן אותי ,שוב פעם מגביר קצב,לארה תופסת לי קצת
את הזין בכדי שלא יכאב לה,הורדתי קצת מהירות,אמרה לי כן אני רוצה שתגמור,אמרתי לה,למה את לא נהנת אמרה לי שכן,אך כואב
לה,בגלל ששכחה את ההרגשה איך לקבל מאחורה,ואני כניראה 'הזכרתי לה,לאחר מספר רגעים,גמרתי בקול תרועה 'הללויה'
סה"כ כל החויה נמשכה כ 10 דקות
לארה ניגבה אותי,באמצעות נייר בית שימוש שלי,לטענתה רק הגיעה ואין לה לא מגבונים ולא ניירות
,נפרדה ממני בנשיקה(חשבתי

תשאר אתי עוד כמה דקות,אז היא כן תקתקנית אך לא מלחיצה(כלומר לא כמו אחרות,שאומרת נו תגמור,אתה גומר כבר,כמה זמן וכ"ו)
לסיכום:
לארה בחורה מתוקה אמתית,אשר משתדלת לרצות את הלקוח במסגרת הזמן הקצוב אשר קבעה מראש לכל לקוח
כניראה תלוי בפז"ם,ובהיכרות של הלקוח אתה
מראה 8
פנים 7
שירות 8
כל יום מ 21-24
מקווה שנהנתם כמו שאני נהנתי,עד לפעם הבאה
עוד דבר,ולמי שמבחין באלין,או ברוסיה הפצצה,אשר נצפתה בשבוע שעבר זאת עם האגן הרחב,והגוף של דוגמנית
אשמח לעדכון
תודה