כ חברים הפתעה בפת - סקס אדיר

חברים הפתעה בפת

1
אתמול בלילה יושב מול המחשב קצת אתרי פורנו ..הוופלה נעמד החלטתי להניע את הרכב ולסוע להרטיב את הוופלה....הגעתי לקרית אריה בפ"ת אחרי כמה סיבובים מתייאש ורוצה לחזור אבל הןןפלה השתלט על השכל ושכנע לעוד סיבוב..פשוט שיחק לו המזל..אני נוסע על רחוב גיסין ועל הפינה עומדת לה רוסייה קצת מבוגרת להערכתי 50 בחצאית עור וחולצה חשופה אני עוצר ושואל אותה כמה?היא עונה לי במבטא רוסי כבד יש מבצע 1+1 וצוחקת..אני אומר לה ספרי לי על המבצע והיא עונה לי מציצה וזיון ב100 האמת לא הכי התלהבתי ממנה.. אז אמרתי לי יש לי רק 50..היא עונה לי רק מציצה..הכנסתי אותה לרכב..והיא התחילה בעבודה מציצה מקונדמת ואז אני שואל אותה אם אפשר בלי..היא מסתכלת עליי ומחייכת ובלי לענות מפשיטה את החליפה וממשיכה חמציצה חשופה...תשמעו חברה היא נתנה ממש את כל הנשמה מציצה ממש רטובה ולוחצת...פתאום היא עוצרת ואומרת לי בא לך זיון..ואז אני עונה לה יש לי רק 50 היא אומרת לי לא נורא מותק היום בקושי עבודה 2 לקוחות ואתה האחרון כי אני רוצה לסיים וממש בא לי להינות והכלי שלך בדיוק מה שאני אוהבת..אני לשמחתי נותן אישור ועוברים למושב האחורי של הג'יפ..חברים זה עוד לא הסוף..זיינתי אותה במסיונירית..פתאום היא מכניסה יד לתיק ומוציאה וזלין ואומרת לי אני רוצה אותו בתחת..היא שימנה לי את הוופלה כמו שצריך ואחרי דקה שאני תוקע אותה בתחת הבאתי שפריץ של החיים שלי..היא ביקשה ממני להישאר עוד קצת לסיגריה..וז הורדתי אותה..בקיצור חברים כל הסיפור הזה והזיון מהסרטים עלה לי 50ש"ח בלבד ןהכל גם בזכות הוופלה שלי שיתעקש לעוד סיבוב

חברים הפתעה בפת

3
[QUOTE=צעיר לנצח]מקווה שלפחות הזיון היה עם חליפה.. ואם לא.. אז לפחות ההוא בטוסיק..[/QUOTE]

לא הייתי בטוח, אבל...

האם ניתן להידבק בHIV או במחלות מין אחרות ממין אנאלי?
הסיכוי להידבק במחלות מין או ב-HIV הוא הגבוה ביותר במין אנאלי, שבו תמיד יש פציעה הגורמת לדימום בצד הנחדר, ושני הצדדים נמצאים בסיכון להידבקות. חשוב להקפיד להשתמש בקונדום בכל מגע מיני אנאלי.
(באדיבות אתר safe sex)

ג'יימס דין2013-10-22 23:31:43

חברים הפתעה בפת

4
מכיר אותה ואף דיוחתי עליה בעבר. מדובר בגברת נחמדה ואפילו בעלת הומור .וטיב השירות קשור מאוד לכימיה עם הלקוח.

ולעיניין השני שעלה כאן לפניי חשוב מאוד
קיום מגע מיני עם כל אחד טומן בחובו סכנה בריאותית .אמצעי ההגנה נועדו לשמור על כולנו .אני לא מעז לקיים מגע מיני לא מקונדם אפילו לא מציצה שכן גם שם אפשר להביא הבייתה כל מיני מחלות ולא רק HIV
מין אנלי מסוכן במיוחד ודורש הכנה מיוחדת של נקיון מקומי בשל הלכלוך הצואתי בפי הטבעת
אנא הישמרו למען בריאות כולנו

חברים הפתעה בפת

5
[QUOTE=תקתקני]אתמול בלילה יושב מול המחשב קצת אתרי פורנו ..הוופלה נעמד החלטתי להניע את הרכב ולסוע להרטיב את הוופלה....הגעתי לקרית אריה בפ"ת אחרי כמה סיבובים מתייאש ורוצה לחזור אבל הןןפלה השתלט על השכל ושכנע לעוד סיבוב..פשוט שיחק לו המזל..אני נוסע על רחוב גיסין ועל הפינה עומדת לה רוסייה קצת מבוגרת להערכתי 50 בחצאית עור וחולצה חשופה אני עוצר ושואל אותה כמה?היא עונה לי במבטא רוסי כבד יש מבצע 1+1 וצוחקת..אני אומר לה ספרי לי על המבצע והיא עונה לי מציצה וזיון ב100 האמת לא הכי התלהבתי ממנה.. אז אמרתי לי יש לי רק 50..היא עונה לי רק מציצה..הכנסתי אותה לרכב..והיא התחילה בעבודה מציצה מקונדמת ואז אני שואל אותה אם אפשר בלי..היא מסתכלת עליי ומחייכת ובלי לענות מפשיטה את החליפה וממשיכה חמציצה חשופה...תשמעו חברה היא נתנה ממש את כל הנשמה מציצה ממש רטובה ולוחצת...פתאום היא עוצרת ואומרת לי בא לך זיון..ואז אני עונה לה יש לי רק 50 היא אומרת לי לא נורא מותק היום בקושי עבודה 2 לקוחות ואתה האחרון כי אני רוצה לסיים וממש בא לי להינות והכלי שלך בדיוק מה שאני אוהבת..אני לשמחתי נותן אישור ועוברים למושב האחורי של הג'יפ..חברים זה עוד לא הסוף..זיינתי אותה במסיונירית..פתאום היא מכניסה יד לתיק ומוציאה וזלין ואומרת לי אני רוצה אותו בתחת..היא שימנה לי את הוופלה כמו שצריך ואחרי דקה שאני תוקע אותה בתחת הבאתי שפריץ של החיים שלי..היא ביקשה ממני להישאר עוד קצת לסיגריה..וז הורדתי אותה..בקיצור חברים כל הסיפור הזה והזיון מהסרטים עלה לי 50ש"ח בלבד ןהכל גם בזכות הוופלה שלי שיתעקש לעוד סיבוב[/QUOTE]

האמת שאני חיכיתי כל הסיפור לראות איך אתה מצ'פר אותה בעוד 50 שקל,קיבלת מציצה + זיון +אנאלי.
עיסקה ששוה בקלות 150 וצפונה.
האמת שבא לי להקיא מאנשים כמוך!!!
אם אתה חושב שזינת אנאלי ב-50 ויצאת גבר??? אז תידע שאתה איש קטן.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חברים הפתעה בפת

6
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא...
תקתקני לא נראה לי אדם חסר אמצעים,הוא נוסע בג'יפ יש לו כסף לדלק לעשות סיבובים.
הוא יכול היה לפרגן לבחורה ב-50 שקל-נכון שזה לא חובה,אבל זה מתבקש.
בסך הכול אני מצפה פה מהאנשים להיות בני אדם וזה הכול.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חברים הפתעה בפת

8
אתם הורגים אותי
למה לי אין ניסים כאלה
למה כולם על גיסין שמנות ועל הפנים
מתחיל משרה עובר דרך הפינה לחצאית עור
ממשיך הלאה מיזרחה בעליה הקטנה עוד אחת
וניגמרה פתח תיקוה
אבל לכם יש כאן גם נימפומנית