כ סיון - בחורה חדשה בהר ציון - סקס אדיר

סיון - בחורה חדשה בהר ציון

1
שלום לכולם:

דיווח שלי על סיון:
מדובר בבחורה בת 30 ישראלית ממוצא תימני שעובדת כחודש בזנות.

פרטים נוספים:
בחורה קומפקטית - נמוכה ורזה
יש לה ריח ממש טוב ונראית אסטטית
מראה של בחורה צעירה 19-20 ונראית לא רע בכלל.

מראה חיצוני:
שיער שחור
עניים שחורות
שחומה (תמנייה)
מבנה גוף רזה
חזה קטן

מחיר ופרטים:
ממני היא ביקשה 100 ש"ח מציצה וזיון.
אחרי הזיון שלנו היא אמרה לי שהיא לוקחת 150 ש"ח מציצה וזיון ו 100 רק על מציצה
אבל היא הייתה לחוצה ולכן היא נתנה לי את ההצעה של 100 ש"ח.קריצה

המשגל:
נסעתי למקום האהוב עלי ועברנו למושב האחורי. היא התפשטה לגמרי או יותר נכון רצתה,
אני אמרתי לה שלא צריך להוריד חולצה והספיק לי שתוריד מכנס בלבד (גם ככה יש לה חזה קטן)

המציצה שלה הייתה בסדר, למרות שלא אהבתי את זה שהיא שואבת רק את הכובע ולא מכניסה הכול לפה.
יש לה רגליים חלקות ורכות ותחת שכיף לתפוס אותו ובזמן המציצה זה מה שעשיתי.

הזיון היה טוב, יש לה חור ממש צר והיה כיף לפתוח לה אותו, היא גנחה בדיוק כמו שאני אוהב ואהבתי את הגניחות שלה.
(לא כמו אליס ששוכבת כנו בובה)

לסיכום, היא קומפקטית וחמודה ועושה עבודה טובה. למרות שבהתחלה חששתי לעלות אותה כי היא עושה רושם
של לחוצה, אני שמח שהעלתי אותה כי היה בסדר גמור.

3
[QUOTE=אבי12315664]היי סגן
מציאה חדשה תמיד מתקבלת בשימחהחיוך
מה גם שהיא נשמעת בדיוק לטעמי:קטנה קומפקטית ו"בתולית" בתחום.
הצלחת להשיג טלפון?
היא עובדת משמרת ערב ראשונה 8-12 ?
או משמרת בוקר שניה 12-4 ?

[/QUOTE]
היא נראתה אתמול בשעות 22:00 בהר ציון לכיוון קיבוץ גליות בין בנק לאומי לבית כנסת.
אני העלתי אותה בערך ב - 22:30 הבנתי ממנה שאני הייתי הלקוח היחיד באותו יום.

5
[QUOTE=adirsh23]לקוח יחיד זה אומר שהיא עושה סלקציה ?[/QUOTE]
לא, פשוט יצא לה באותו יום להגיע לזמן קצר,
יום למחרת היא הגיע לכמה שעות ואני מתאר לעצמי שעלתה עם כמה לקוחות.
כבר יצא לי בנתיים לבקר אותה שוב.

אני היחיד כאן שראה אותה/דגם אותה?

7
סגן אתה לא יחיד היא פשוט לא עובדת הרבה - לא כל יום ולא בשעות קבועות ומעט מאוד שעות לקוח אחד או שניים - ולמעשה אילו צעדיה הראשונים בתחום לדבריה בעקבות קשיים כלכליים - לפי הפגישה שהיתה לנו ביום חמישי לפני שבועיים - אני מאמין לה וגם חושב שהיא עדיין לא סגורה שזה מה שהיא רוצה לעשות. הבחורה יום אחד החליטה שהיא צריכה כסף ושזו הדרך היחידה שהיא יכולה להשיגו ואז פשוט עלתה על אוטובוס לדרום תא שם שמעה שבחורות עובדות והתחילה להסתובב בכביש - בנקודה הזאת אני פגשתי אותה.
נסעתי אז בסיבוב הרגיל לאורך הר ציון, סתם מתוך הרגל - מכיוון שמזמן התייאשתי מלפגוש שם מישהי שאשתוקק להעלות לאוטו, ואז כשעברתי את סלמה לכיוון הכספומטים ראיתי אותה מרחוק לובשת שמלת טריקו כחולה ולא נראתה לי כבחורה עובדת (אני כבר שנה בתחום ויודע לזהות בחורות עובדות מוסוות) האטתי את הרכב פתחתי חלון וכשהתקרבה עצרתי - היא ראתה שאני מסתכל והסתכלה עלי - חייכתי אבל פחדתי לשאול ישירות ויצא לי משהו כמו "מה שלומך?" היא ענתה בסדר ואז אמרתי: "את מטיילת כאן?" היא אומרת כן - בדרך הביתה - הקיצר ניהלנו שיחה קצרה כשאני מנסה למצא רמז אם היא עובדת ובסוף רגע לפני שנפרדנו והיא עמדה להמשיך אזרתי אומץ ושאלתי: עובדת? היא הסתכלה לצדדים ואז ענתה - כן. מכאן כבר נפתחה הדרך - כמה? 150 למה 150 כשכולן לוקחות 100 - כי אני מיוחדת ולא כמו כולן...
באותו היום בילינו את כל אחה"צ ביחד - לקחתי אותה לחדר טוב עם מקלחת ואמרתי לה שאתן לה 250 + 60 שח לחדר - ולמרות זאת עדיין כאילו לא היה ברור לשניינו אם זה דייט או סקס בתשלום חיוך העניין שהיא לא בקשה את הכסף לפני הסקס וגם אחרי לא - לא היו לה קונדומים הצטרכתי לקנות במקום - הקיצר לא הייתה ערוכה להתחיל במקצוע. לקחתי אותה אח"כ לאכול בשכונת התקווה ובסוף הקפצתי אותה הביתה. רק בדרך לאוטו נתתי לה את הכסף - מבלי שבקשה - ואמרתי לה שהיא צריכה לבקש את הכסף לפני הסקס. סיפרה שאני הלקוח הראשון שלה ושהיטרידו אותה ברחוב. ספרה לי על הבעיות שלה וגם בכתה - ואני שעדיין לא עמיד לדמעות אישה התחלתי לפתח מעורבות רגשית - אמרה שמחפשת עבודה כבר הרבה זמן, עברה חזרה לגור עם אמא שלה ובסוף מחוסר ברירה וחובות החליטה לנסות לעבוד בכביש. בדקתי באנטרנט למצא אירגון שיכול אולי לעזור לבחורות במצבה - אבל מתברר שאין: יש אירגונים לנשים מוכות ויש כאלה שנותנים אוכל ומקום לזונות אבל אין כאלה שימנעו מבחורות שעל הסף מלהתדרדר לזנות. רציתי להתקשר ללשכת הסעד אבל אמרה לי שכבר מטופלת שם שנים ולא עוזרים לה.

סיכום:

- בחורה מקסימה ומתוקה מתוקה - מראה של בת השכן הקלאסית

- סביבות 160 סמ

- שיער שחור

- גוף בהיר רך ומחרמן למגע וחיבוק

- בטן קטנה וסקסית - כשהיא לובשת את השמלה זה נראה כמו כרס בירה קטנה

- חזה קטן וחמוד - עגיל בכול פיטמה אבל יש לה אינפקציה בגלל העגילים אז אי אפשר לגעת בפיטמות

- תחת לבן רך למגע וסקסי

- חצי גרמניה חצי פרסיה - כשהיינו בחדר האמא (גרמניה חולת סדר) התקשרה לבקש שתבוא מייד לסדר את החדר שלה הייתי עד לשיחה קצרה שבעקבותיה התחלתי קצת להתאהב בה

- יש לה קול מיוחד - שרה לי שירים והצעתי לה ללכת לאחת מתוכניות הכוכב נולד/הבא

- סקס - אני נהנתי מאוד

לסיום - אני החלטתי לנתק מגע כי הרגשתי שאני מתחיל להתאהב (שזה לא קורה לי הרבה) ומקווה שהיא לא תחזור לעבוד אבל אם תחזור תשמרו עליה בבקשה - ותהנו

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

8
שכחתי לציין שהיא חולת אפילפסיה (לדבריה). אני לא יודע מה הסיכויים שלה לקבל התקף אבל אם חס וחלילה מקבלת התקף צריך לדעת מה לעשות.
אני כמובן לא מומחה בתחום אבל מצאתי משהו הגוגל:

טיפול בהתקף אפילפסיה

בשעת התקף יש:
להשאר רגוע.
לסלק חפצים מסוכנים מהסביבה.
להשכיב על הצד ולהניח משהו רך מתחת לראש.
להתיר בגד הדוק.

לא לשים חפץ בין השיניים.
לא לשפוך מים או להשקות.
לא להגביל את התנועה.
לא לבצע הנשמה.

רק אם ההתקף נמשך מעבר ל10 דקות על השעון יש להזמין אמבולנס.

יש לאפשר למי שחווה את ההתקף להתאושש בהדרגה ולישון אם הוא מעונין בכך.

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”