כ שני - במתחם הבורסה - סקס אדיר

שני - במתחם הבורסה

1
לפני כשבוע היה ערב חופשי ומשעמם, נסעתי לכוון התחנה המרכזית החדשה, המצב שם היה ממש נורא. 5 קוקסינלים שיורדים לכביש ואתה כל הזמן בלחץ איך לעבור בלי לדרוס אותם, ועוד כמה זונות שהסמים פשוט מחקו אותם. משם נסעתי לאזור חולון, שם היו כמה זונות שנראה כאילו הפצצה בהירושימה נחתה לא רחוק מהן...

משם נסעתי לאזור הבורסה - שם תפסה את העין שלי בחורה שמרחוק נראתה חדשה בשטח והגוף היה נראה ממש סבבה. התקרבתי אליה עם הרכב ובאמת ראיתי מישהו שעוד לא פגשתי עד עכשיו. שאלתי אותה על המחיר , אמרה לי 100 שקל, העלתי אותה לרכב ונסנו לחנייה באזור. בדרך לחנייה שאלתי איך קוראים לה, אמרה "שני". אמרה שהיא בד"כ עובדת בדירה בדרום וזה זמני שהיא בבורסה. כשהגענו לחנייה שאלה אותי אם אני רוצה רק מציצה או גם זיון, אמרתי לה גם וגם.

הכל התחיל ממש טוב, הבחורה הורידו את המגפים, את החולצה ונראה שהולך להיות ממש אחלה. אבל....
פתחה את התיק, הוציא קונדום ואמרה לה תשים אותו עליך. אמרתי לה שהיא צריכה לשים אותו, היא חייכה ואמרה שהיא לא טובה בזה. טוב אין מה לעשות, שמתי את הקונדום התחילה למצוץ אחרי פחות מ10 שניות של מציצה הכי גרוע שקיבלתי בחיים שלי אמרה לי בוא כנס. פתחה רגליים, אני מתחיל להכניס והיא מתחילה לצרוח כאילו היא בטולה ואני פותח אותה ברגע זה. מרוב הצעקה נלחצתי והוצאתי את הזין החוצה. היא מסתכלת עליי ואומרת למה הוצאת? אמרתי לה - בגלל הצעקות שלך.... היא אמרה לי זה בסדר, אני פשוט מאוד נהנת... בקיצר הצעקות שלה הלחיצו אותי בצורה מטורפת, כל הזמן רק חשבתי לגמור, לרוקן והביתה. הבחורה גם גמורה מסמים או משהו כזה (לא הבחנתי כשהעלתי אותה לרכב), שכבה כמו בובה.

גמרתי אחרי כמה דקות - הסעתי אותה בחזרה, נסעתי הביתה עם הרגשה מחורבנת חבל"ז. בחיים לא היה לי תחושה כ"כ מחורבנת אחרי זונה. היה פשוט מגעיל.

לסיכום : מישהו חדשה, גוף נחמד, רזה. שרות נוראי, זיון נוראי, והרגשה נוראית אחרי זה. ממש לא מומלץ...

שני - במתחם הבורסה

2
היא נרקומנית ותיקה
חזה נפול רזה מאד ...בדרנית וחברמנית ישראלית
אבל יש לה ריח לא טוב בגלל שלא מקלחת
היא מוכנה להזדיין בלי קונדום שזה כבר מסוכן
אולי בחדר היא תתקלח ואז הכול ישתנה אבל גם אני יצאתי מימנה עם גועל
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”