כ דתיה / לוק ספרנית - סקס אדיר

דתיה / לוק ספרנית

1
אני לא כזה וותיק בתחום של הזנות רחוב, הייתי בבורסה 3-4 פעמים אבל לפחות פעמיים יצא לי לראות אותה והיא נראת לגמרי מטורללת ובגלל זה לא חשבתי לעלות אותה .
לסיפור עצמו , העלתי תמונה באיזה אתר של תמונות גולשים ובין כל הפניות פנתה אליי משהי שמגדירה את עצמה דתיה, קיצר דיברנו והיא נשמעה מאוד חמודה בטלפון, איזה יום קבענו להפגש והיא התחילה לספר לי כל מיני סיפורים שהיא משוייץ והיא גרה בפנימיה , והכל צריך להיות דיסקרטי, להפתעתי היא הפנתה אותי לרחוב הבונים בבורסה , זה היה נראה לי מוזר אבל בכל זאת הגעתי , היא אמרה על אחד הביניינים שזה המשרד של סבתא שלה או משו בסגנון והיא עוזרת לה וכל מיני סיפורי סבתא , קיצר היא כיוונה אותי לחניון בסוף רחוב היצירה , אני כמו מטומטם לא חשדתי (שהזין עומד השכל בתחת ) , ירדתי איתה והיא הייתה מוכרת לי בהתחלה אבל לא הייתי סגור שזאת היא מהבורסה, בקיצור היא נגעה בי ולא הייתה מוכנה להתפשט כמעט, לא היתה מוכנה להראות חזה , במהלך ההתחרמנות היא התחילה לשכנע אותי, להביא חברים וכ'ו ושיש לה עוד חברה שרוצה להפגש תמורת עזרה כספית, לאט לאט התחלתי לחשוד, לצערי הכנסתי לה בקטנה גם, והכוס שלה היה נראה מוזר, וכמו שקראתי פה בדיווחים קודמים גם לי היא לא היתה מוכנה להראות את הכוס באור, לצערי גילתי פה שהיא קוקסינל וזה לא שיש לי משו אישי נגד קוקסינלים אבל באופן אישי זה מגעיל אותי ואני מרגיש ממש מרומה שזרמתי איתה, לא יודע מה לעשות
, יש צורך להבדק ? כי חוץ מלהתנשק , נגיעות והכנסה עם קונדום ( בלי גמירה ) לא היה מעבר

בבקשה למנהלים אם אפשר לפרסם את זה שאנשים ידעו ולא יפגשו עם הקוקסינל הזה, כי כנראה היא מצאה דרך להביא בחורים מאתרים של תמונות גולשים ולפתות אותם בהתחלה בלי כסף ולגרום להם אחרי זה לעזור לה מבחינה כספית ולהביא לה לקוחות נוספים

דתיה / לוק ספרנית

2
צריך לשנות את הכותרת לאזהרה / דתיה קוקסינלית
תודה על האזהרה .... זה ידוע שאם זונת רחוב דתיה היא לרוב וכמעט תמיד קוקסינל.
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

דתיה / לוק ספרנית

3
ממש לא הבנתי...
מה זה הכנסת לה בקטנה?
ואם הכנסת עם קונדום.. אז מה הבעיה?
ואם הגעת לזיון בחינם.. אז מה הבעיה? (פשוט לא היית עוזר לה בסוף..)
ואם הכוס שלה קצת מעוות והיא מתביישת בו.. אז כנראה שיש לה סיבה להתבייש..

ממש לא הבנתי את כל הסיפור ההזוי הזה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”