כ חדשה וצעירה בבורסה - סקס אדיר

חדשה וצעירה בבורסה

1
היום אכלתי עם ידידה שלי במתחם הבורסה
הקפצתי אותה הביתה ומשם הסיפור הרגיל זיון מציצה בלה בלה בלה

בדרך חזרה הביתה עברתי במתחם הבורסה וליד הכיכר( לא הקרובה למפעל הפיס) ראיתי נערה/ילדה
בערך בת 17 18 19 גג
לבשה חצאית וורדה קצרה ועקבים ( מישהו חייב למלגת אותה ללכת בהם )

עצרתי לשאול לפרטים אבל היא ממש לא היית איתי סוג של מעופפת אמרה לי 200 שקל והתחילה להסתכל על המכוניות האחרות
ואז הגיעו חברינו הכחולים והיא ישר נבהלה והתחילה ללכת מכן הסיפור ידוע היא הלכה הם ביקשו תעודת זהות דלה היא הביאה להם בעל פה כנראה לא שלה. הם חשבו שהיא זרקה משהו אז הלכו לחפש כמו טמבלים בנתיים היא הלכה ואז הם החליטו לעשות מחסום תהרגו
אותי לא יודע מה הם חשבו
בקיצור אני צחקתי מספיק וגם בכלל לא הייתי חרמן נסעתי

בכל מקרה מישהו מכיר בתגלית? נראת ממש צעירה וחדשה הישר מהניילון אבל בעיה שכלית יש לה בטוח לפי דקה וחצי של שיחה איתה

לילה טוב ;)

חדשה וצעירה בבורסה

2
[QUOTE=אין משתמש]היום אכלתי עם ידידה שלי במתחם הבורסה
הקפצתי אותה הביתה ומשם הסיפור הרגיל זיון מציצה בלה בלה בלה

בדרך חזרה הביתה עברתי במתחם הבורסה וליד הכיכר( לא הקרובה למפעל הפיס) ראיתי נערה/ילדה
בערך בת 17 18 19 גג
לבשה חצאית וורדה קצרה ועקבים ( מישהו חייב למלגת אותה ללכת בהם )

עצרתי לשאול לפרטים אבל היא ממש לא היית איתי סוג של מעופפת אמרה לי 200 שקל והתחילה להסתכל על המכוניות האחרות
ואז הגיעו חברינו הכחולים והיא ישר נבהלה והתחילה ללכת מכן הסיפור ידוע היא הלכה הם ביקשו תעודת זהות דלה היא הביאה להם בעל פה כנראה לא שלה. הם חשבו שהיא זרקה משהו אז הלכו לחפש כמו טמבלים בנתיים היא הלכה ואז הם החליטו לעשות מחסום תהרגו
אותי לא יודע מה הם חשבו
בקיצור אני צחקתי מספיק וגם בכלל לא הייתי חרמן נסעתי

בכל מקרה מישהו מכיר בתגלית? נראת ממש צעירה וחדשה הישר מהניילון אבל בעיה שכלית יש לה בטוח לפי דקה וחצי של שיחה איתה

לילה טוב ;)
[/QUOTE]

גם אני ראיתי אותה, ככל הנראה היא קטינה.
בכל מקרה אני מציע לך להיזהר ממנה...

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”