עקיצה כואבת או למה לא שותים ומזיינים
1לקח לי שבוע להרגע מהעקיצה. של איזה זונה ולכתוב פה.... אז הכול התחיל מזה שהייתי באיזה פאב בתל אביב שתיתי נהנתי זרמתי וסביבות 1 בלילה יצאתי משם במחשבה שאני חייב זיון הייתי בראש טוב, חשבתי ללכת לאחת התקתוקיות אבל לפני זה לעבור בהר ציון בתקווה למצוא משהו זול בכביש בימקום לשפוך 300 על 15 דקות של תיקתוק. איך שהתחלתי ליסוע בכיוון של הכספומטים ראיתי גברת הולכת בכביש ומנסה לעצור רכבים זה היה בעזור איפה שהר ציון 38 בערך, עצרתי שאלתי פרטים אמרה 100 מ+ז חשבתי לרגע ואמרתי לה בסדר. הגברת טיפה שמנממה אבל נראת טוב מבושמת נקיה , הבינה שאני טיפה בראש ואמרה לי בו ניסע פה לחדרים לא רחוק נעשה שם שעה במחיר 300 ש"ח. הבטיחה ממש לפנק אותי, מרוב טיפשותי אמרתי כן. אחרי זה הכול היה ךפי התוכנית באמת פינקה אותי במציצה וזיון טוב במשך שעה אחרי זה הציע עוד דיל שנקפוץ לאיזה דירה שיש לה לערגן אני אתן לה עוד200 וניזרום עד הבוקר , את הכסף היא ביקשה מראש כדי לתת למי שנותן לה מפתח לדירה , המשך לא צריך יותר מדי להסביר אמרה לי תיפנה פה ימינה חכה 20 דקות אני קונה סיגריות ועולים, כמובן שגם אחרי 40 דקות היא נעלמה ולא חזרה. לקחים שלמדתי 1- לא מתעסק יותר בזונות רחוב 2- לא הולך לזונות אחרי ששתיתי. השם שם הזונה. זה נטליה קצת שמנמנה חזה גדול ונחמד שער שחור , דיבור נחמד מאוד , אמרה שלא עובדת הרבה ולרוב עובד בבורסה אז תישמרו על עצמיכם מהזונה הזאת טמקווה שהכסף שלי ישמש אותה להרבה תרופות