כבר שנים אני פוקד את החוף מדי פעם יש תקופות שיותר ויש תקופות שפחות אבל אף פעם לא העלתי שם מישהי עד היום.
אז ככה הייתי באזור צפון תל אביב ובכלל לא תיכננתי להגיע לאזור הצוק אבל פתאום משהו דחק בי לעשות סיבוב לאזור, מכירים את זה?! בטח שאתם מכירים...
בקיצור, אני מגיע לחוף קראת השעה שמונה בדיוק בעת בדמדומים בזמן השקיעה אני מת על השעה הזאת ככה שעוד אפשר לראות את הסחורה וגם אתה יודע שהיא יחסית רעננה בקיצור אני מחל את הסיבוב רואה אחת מלאה בצוק הדרומי וממשיך לכיוון צפון הרחבה עדיין יחסית שוממת יש 2 ליד הגדר עוד 2 בצד של הכביד ועוד אחת בסוף ליד הגבעות בקיצור אין משהו מענין אני מסיים את הסיבוב וכבר בא לצאת לכיוון "דרך השלום" ומעיף מבט אחרון פתאום אני רואה בסוף מישהי עם שיער שטני שמלה שחורה ונעלי סניקרס אני לא יודע איך קלטתי אותה היא עמדה ממש בסוף ליד הגבעות בקיצור הייתי חייב לבדוק מתקרב רואה בחורה יחסית צעירה עם יופי רוסי כמו שאני אוהב ולבושה בפשטות אלגנטית שמלה שחורה ונעלי סניקרס קלאסי!
אני עוזב את המקום נוסע למקום צדדי על מנת להעביר את הדברים לבאגז עקב המלצות חבריי הפורום (תודה!)
וחוזר למקום הבחורה נעלמה, אני ממתין מספר דקות בודדות ואז רואה אותה שבה למקומה ניגש אליה היא מבקשת 100 ש"ח עבור מציצה וזיון אני מסכים ואנו נכנסים למתחם אני מעביר את התשלום ואנו מתחילים.
אני עוצר את הרכב הבחורה מורידה את התחתונים ומעלה את השמלה למעלה חושפת זוג עופרים נאים וקטנים מלבישה את הגומי ומתחילה את המציצה, פה אני חייבת לציין שהבחורה יודעת למצוץץץ למרות הגומי הייתה מציצה טובה בלי שיניים כמו שאני אוהב אבל הייתה הרגשה רירית כזאת או שהיא שמה מלא חומר מסכך או שזה הרוק שלה לא יודע בקיצור מציצצה מושקעת וטובה, היא מסיימת ושואלת אותי אם אני מעדיף לחדור מאחורה או מקדימה כמובן שאני מעדיף מאחורה היא מסתובבת ואני מתחיל להכניס את הזין ולזיין את הגברת חזק תוך כדי שהיא גונחת וצועקת יאללה תזיין אותי וכל מיני שטויות אני דווקא אוהב את העניין עד לגמירה המיוחלת.
אנחנו מתארגנים ותוך כדי מתחיל סמול טוק כזה נחמד אני שואל לשמה - קוראים לה נינה ואנו נפרדים לשלום..
בקיצור הבחורה נראית טוב לדעתי, המציצה הייתה טובה ומושקעת היה דוגי נחמד ובחורה בהחלט חביבה אני ממליץ בהחלט שווה את המחיר 100 ש"ח.
אבל אני גם אהיה ישיר ואספר כי הייתי באזור משהו כמו 20 דקות והבחורה הייתה עם 4 גברים שונים בזמן הזה ואני בינהם אז קחו את בחשבון, לא ראיתי בחיים מישהי עובדת בקצב כזה משהו מטורף כמובן שהיא סוג של תקתקנית אבל אני מניח שזה לא מ]תיע אף אחד זה חלק מהעבודה שלה, בחישוב מהיר אם זה קצה העבודה שלה באמת זה אומר 10+ גברים בשעה כלומר 1000 ש"ח לשעה תכפילו במספר השעות ביום כפול מספר הימים בחודש ותקבלו שכר של 5 ואולי כמעט 6 ספרות בחודש האמנם?!
אין מס הכנסה בטוח ואלי הסרסור לוקח איזה נתח (אני לא יודע איך זה עובד) נניח לצורך המקרה כי סרסור=מס הכנסה, אז מישהו פה היה מוותר על 1,000 ברוטו בשעה?! תחשבו על זה...
ונסיים בציטוט מהמקורות "כסף יעוור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים"
שבוע טוב ופורה לכלום