כ הפתעה במכמורת - סקס אדיר

הפתעה במכמורת

1
כשבאים מכיוון דרום ועוברים את נחל אלכסנדר, יש ירידת חול קונה ליד חורשת אקליפטוסים. עברתי ופתכום ראיתי אשה ישובה על כסא מתחת לעץ. השעה 1200 במצהריים ובצל יושבת אשה די נאה, מבוגרת כבת 50 ולבודה שמלה קלילה וכובע קש. שאלתי ונעניתי שהמחיר 100 ₪ ושאני ראשון שלה.
נסענו לעץ עם צל ןעברנו למושב האחורי. היא שאלה אותי אם אני רוצה להתפשט ומייד התפשטתי. השכיבה אותי על הצד והברכיים שלה והניקה אותי. שדיים גדולים ופטמה עסיסית. ממש הרבה זמן. באותו הזמן שלחה אצבע לאחורי, אצבע משומנת וחדרה לי לישבן. עונג גדול. שיחקה עם האצבע ואני יונק משדיה.
לקחה את היד השניה שלה ושיחקה לי בראש של הזין עם קצת שמן. אני עוצם עיניים, יונק ומתענג על האצבע בתחת והליטוף בראש הזין מטריף אותי. לקח כרבע שעה ואני משפריץ בעוצמה לא מוכרת ליד שלה.
ניקתה אותי במטלית לחה, נישקה אותי וקיבלה טיפ של עוד 50 ₪. יצאתי כל כך צבסוט שאני כבר מתכנן את הנסיעה הבאה לאזור.

הפתעה במכמורת

5
רואה אותה כל פעם שאני עובר בכביש החוף במהלך היום..
חבר שעובד בסמוך אמר לי שהיא מגעילה על סף הדוחה, ויש לה המון לקוחות..

חברים בפורום כתבו כאן בעבר, שהיא לא משהו, לא נחמדה.

מבולבל

הפתעה במכמורת

8
הגברת נמצאת שם במהלך שעות היום, לקראת אחה"צ היא מתקפלת מהמקום. אני עובר בכביש החוף פעם בשבוע בערך באמצע היום ובדרך כלל היא נמצאת שם.

היא נמצאת ישר אחרי הגשר, כאשר נוסעים לכיוון צפון. ישר אחרי הגשר יש פניה ימינה ובדרך כלל היא יושבת במקום שאפשר לראות אותה, קוראת מגזין או עיתון, או פותרת סודוקו.

נראה לי קצת מסוכן לרדת מהכביש או לחזור אליו.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”