כ תגלית חדשה במנדרין - סקס אדיר

תגלית חדשה במנדרין

1
אתמול לקראת חצות בקצה הצפון מערבי של הרחבה הצפונית (קצת מזרחה לשביל הכורכר שמוביל להרצליה) עומדת בחורה ישראלית לחלוטין שיער שתני ארוך גלי עם שמלת מיני פסים כבת 35-40.

אני רואה תור של מכוניות לידה וכל אחד מחליף איתה כמה מילים וממשיך לדרכו. כבר הכנתי את יצמי לאכזבה אבל החלטתי שמה יכול כבר להיות ונחכה לתורי.

אחרי שלא עלתה לכ 6 מכוניות שהיו לפניי טני מגיע ומתקבל בברכת ערב טוב מלווה חיוך. התפריט הרגיל (מ+ז ב 100 ולשאלתי מתפשטת לחלוטין) אני מזמין אותה לעלות והיא עולה מאחור שזה כבר סימן טוב. אז היא אומרת לי אבל לא אנאלי (למרות שלא שאלתי או ביקשתי). אמרתי לה שלא ביקשתי אנלי ואז היא אומרת שזה מה שכל הקודמים לי ביקשו.

חונים, מתפשטים ואז היא באה להלביש את הקונדום. אני מבקש מציצה חשופה והיא אומרת אין בעייה אבל אם בא לך תוסיף לי משהו על זה. בגלל שביקשה בצורה כזו הוספתי לה עוד 50 והיא ניגשה לעבודה.

המציצה היתה מאוד טובה ותוך כדי אני משחק לה בכוס. כשבאתי להחליק אצבע פנימה ראיתי שהיא מרגישה קצת לא נוח אז אמרתי לה שאם זה מפריע שתגיד ואז היא אמרה לי אל תכניס פנימה אבל אל תעיז להפסיק לשחק.

אחרי כ 10 דקות עברנו לזיון. הגברת יודעת את העבודה אבל הכוס שלה קצת רחב לטעמי.

אחרי שגמרנו היא מוציאה את ה 50 הנוספים שנתתי לה, מחזירה לי אותם ואומרת לי שזה בגלל שהתחשבתי בה ושגם היא נהנתה.

לסיכום, היה נחמד וסיכוי טוב שאחזור. את זמה לא הסכימה לאמר.

תגלית חדשה במנדרין

4
החזרת חלק מהתשלום בהחלט מפתיעה,מעולם לא נתקלתי במעשה כה מתחשב מסוג זה ונחמד לדעת שיש גם תופעות כאלו.
לדעתי,במידה ונתנה שירות טוב וזרמה בנחמדות,עדיף היה להתעקש כדי שתשאיר את ההחזר אצלה,
זה היה משאיר טעם טוב לפעם הבאה...

בכל מקרה,
תודה על הדיווח היפה והמעניין.

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”