כ באר שבע - סקס אדיר

באר שבע

1
היום עברתי באזור הרכבת בשכונה ג בדיוק על הכיכר ונתקלתי בהמון בחורות רוסיות חדשות ונראות טוב כאילו עכשיו ירדו מהמטוס ישר לרחוב
אבל עפות על עצמן 200 זיון באוטו אז נסעתי משם.

באר שבע

2
אתה מדבר על המגרש חניה הקטן שמהצד השני של הכביש, מול חניון הרכבת הגדול. מילא המחיר הגבוה, לא מבין איך אפשר לזיין ממש על אחד הכיכרות הכי עמוסים בעיר.

באר שבע

4
איצטגנין, לא יודע אם עברת במקום. המדובר במגרש חניה קטנטן עם אולי 10-20 מקומות חניה. חוץ מזה עוברים דרכו כל הזמן אנשים שמקצרים דרך לשכונה ג. וזה בנוסף לכיכר הגדולה שהיא עמוסה אפילו בלילה מאוחר.

באר שבע

5
גם אני שמתי לב לתנועה חדשה בחניון הקטן מול הרכבת ולכל אורך המדרכה שם.....

הייתה איזה מישהי, מבוגרת, עם שיער שחור חלק, מיני ותחת עסיסי, נראה לי שהייתה אחראית על הבנות, ישבה בתוך מאזדה 6 ומדי פעם יצאה לדבר איתן וחזרה לאוטו.

ניסיתי דווקא להזרים אותה, מהמחיר הגבוה(ביקשה 250 חחח) ומהעברית השוטפת ללא מבטא, הבנתי שכנראה מדובר באיזו בוסית או מאדאם..בכל אופן, חייכתי בנימוס והמשכתי לנסוע.

אבל שווה להמשיך לעקוב.

באר שבע

6

הייתה איזה מישהי, מבוגרת, עם שיער שחור חלק, מיני ותחת עסיסי, נראה לי שהייתה אחראית על הבנות, ישבה בתוך מאזדה 6 ומדי פעם יצאה לדבר איתן וחזרה לאוטו.

ניסיתי דווקא להזרים אותה, מהמחיר הגבוה(ביקשה 250 חחח) ומהעברית השוטפת ללא מבטא, הבנתי שכנראה מדובר באיזו בוסית או מאדאם..בכל אופן, חייכתי בנימוס והמשכתי לנסוע.

אבל שווה להמשיך לעקוב.

באר שבע

7

אבל שווה להמשיך לעקוב.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”