כ ראו הוזהרתם-רוסיה קארה שיער שחור - סקס אדיר

ראו הוזהרתם-רוסיה קארה שיער שחור

1
האמת שיכולתי להמנע מההשפלה,

אני עומד ברמזור הר ציון/לווינסקי עם הפנים לכיוון התחנה הישנה וכשהאור ברמזור מראה ירוק אני ממשיך בנסיעה
כאשר קצת אחרי תחנת האוטובוס ולפני הרמזור האחרון שלפני הכניסה לתחנה הישנה אני מבחין בבחורה רוסיה רזה,
בסביבות גיל ה-20 בעלת פנים לבנות יפות ושיערה קארה בצבע שחור.

שאלתי אם היא עובדת והיא ענתה 100, הוסיפה גם שצריכים ללכת לחדר שעולה 30, אמרתי שאני מעדיף ברכב,
היא לא הסכימה,אמרתי תודה והמשכתי.

אחרי שעה של סיבובים אני שוב רואה אותה,למרות שנורות האזהרה היבהבו החלטתי לקחת סיכון וכשנכנסנו לחדרון
שבתחנה הישנה ביקשה לצאת לשירותים וחזרה אחרי 5 דקות, עישנה כמה שאכטות מחומר חזק ואמרה ששוב צריכה לצאת
ואז לפני שחזרה עשתה עצמה מבוהלת ואמרה שהגיע מישהו שהיא מכירה.

יצאתי מהחדרון אחרי דקה תוך הבנה שנעקצתי ואין בכוונתה לחזור,בעל המקום נתן את החותמת הסופית כשאמר
שנראתה יוצאת מהמקום עם אדון.

בקיצור..
עוקץ של שניים המשתפים פעולה כאשר הגבר מחכה באיזור החדרים או שאולי מקבל טלפון מהרוסיה קארה שיער שחור.

ראו הוזהרתם.

6
בדרכי לניקול השחורה,ראיתי על הר ציון,בפינה ליד גן לוינסקי,בחורה רזה בשמלה שחורה וסקסית עם קארה שחור.נראתה טוב מרחוק,הסתובבתי וראיתי שגם מקרוב.זכרתי את הדיווח ואמרתי לה 200 אנלי ורק ברכב!.היא נכנסה ואמרה שהיא צריכה 100 עכשיו להסתדר והיא תבוא עוד כמה דקות.הבנתי מה שקורה,סרבתי ואמרתי ושזה יקח כמה דקות ואני אחזיר אותה לאן שתרצה.מייד היא יצאה מהרכב והתרחקה,ואני מבין שהייתי אמור לחכות למשיח. זו כנראה עוקצת סדרתית.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

7
מסתבר שלעוקצת הזאת יש כמה שיטות..

ימים אחדים לאחר שעקצה אותי ראיתי אותה שוב באותו מקום וליתר דיוק מדובר בכתובת הר ציון 13.

הצלחתי לשמחתי ליידע ובכך להציל (כך אני מקווה) שני בחורים.
האחד מבוגר שעמד לעצור לידה ולקבל פרטים והשני צעיר שכבר עשה דרכו עימה רגלית לכיוון החדרים,
שניהם דרך אגב הודו לי ואני רוצה להאמין שלקחו דבריי ברצינות רבה.
מעבר לכך,שימחתי הייתה כפולה לכשראיתי את פנייה של אותה אחת שהבינה ש"הרסתי לה את החגיגה".

מצד שני לא הצלחתי לעזור לנהג אחר שאסף אותה,ניסתי לדלוק אחריו על מנת להתריע אך לא הספקתי רמזור אחד.
עד שהגעתי אליו מצאתי אותו יושב לבדו ברכב וממתין לשובה,גם הוא שילם מאה תוך אמונה שתחזור
לאחר שהשאירה לו כ"ערבון" שקית עם כמה בגדים בלויים...

8
הבחורה הזו שמה טניה היא מהממת ביופיה 10 ביופי ..רזה פנים 10 ..היא על חגיגה מזריקה ...היתה אצלי בבית יומיים ..גנבה בגדים וכשרציתי סקס התחמקה ...
היא תחמנית מאד נצלנית ...בת 19 ...זו לא ראגינה הידועה שגם רזה עם קארה ...
בסך הכול צריך לא לתת כסך לפני כניסה לחדר..התרגיל של התחמניות זה " נשמה אני אעשה לך פינוק אבל אני צריכה לשבור קריז תן לי 100 ואני באה "
טניה הזו מאד מאד יפה מהממת אבל תחמנית שקרנית וגנבת ...יש לה פנים מאד יפות חזה גדול עומד ...היתה עובדת אתל צארלי מהמכולת עד שגנבה מימנו וזרק אותה

9
גם אני נעקצתי.
אספתי אותה ליד רחוב הגליל,הציגה את עצמה בתור אוראל.
סיכמנו שנוסעים לחדר שאני בוחר.
באמצע הדרך, ביקשה כסף לקנות סיגריות.
קיבלה 50 ₪ לקניית סיגריות, השאירה תיק ופלאפון.
חזרה וביקשה שניסע לאיזה שהוא מקום לפגוש מישהו.
פה נדלקה לי הנורה ונזכרתי בדיווח של קריסטל, הגענו למקום ביקשה 100 ₪,סירבתי ואמרתי שהכסף הבא שהיא תראה זה לאחר שנסיים את המטרה למענה התכנסנו.
התחילה להתווכח, אמרתי לה שאני לא מוכן והיא פשוט ירדה מהאוטו מיותר לציין שאת ה 50 ₪ לא ראיתי חזרה.
לפחות זה נגמר רק ב 50 ש"ח
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”