יאללה 1 בלילה בית דגן לכיוון רמלה חג האסיף בהצלחה לכולם
פעם ראשונה
1אתמול בלילה הייתה פעם ראשונה שיצאתי לציד בשעה 11 בלילה.בהמלצת החברים יצאתי לכיוון הר ציון באיזור התחנה חנו 5 משטרות בשתי צידי הכביש .אז המשכתי צפונה לכיוון מנדרין .הגעתי לרחבה איפה שהרכבים מסתובבים ואיבדתי כיוון זה היה נראה כמו להקת זאבים משחקים לטרף כל בחורה שירדה מהאוטו נתפשה מיד רגליה אפילו לא הספיקו לדרוך על החצץ. והבחורות שהיו פנויות היו בעצם ליידיבוי . אחרי נסיונות עקרים של שעה התייאשתי ונסעתי לכיוון הבית בצומת בית דגן עברתי שהיה 1 בלילה ראיתי שתי שחורות יושבות בתחנה ומחכות עצרתי במהירות אחרי ששמעתי על נפלאות האתיופיות מהחברים. אחרי חצי דקה הם התקרבו לחלון ושאלו באנגלית אפשר ללוד ? פיספסנו את המוניות אין יותר מוניות אנחנו נשלם לך . אוקי עלו מה אנגלית הבנתי שהם לא אתיופיות .ואר יו פרום? קניה ! יפה לא אריתראיות וסודניות חשבתי . המשכנו הלאה ליד הרכבת ברמלה אני שואל אותם מה אתם עובדות ? ציפיתי לשמוע ניקיון וכו. אין עבודה . חשבתי שהם רוצות עבודה לכן אומרות שאין בקיצור הם סטודנטיות שלומדות ברופין בחורות עם כסף על רמה . אוקי איזה רחוב אתם צריכות אני אשים בוויז? שקמה ! אוקי חשבתי אני אגיע למעברות וכו .לא מכיר את לוד הוויז מבשר לי שהגעתי ליעד אני רואה מסביבי וילות חצרות ממש לא לוד שאני מכיר .אתם בטוח גרות פה? כן ! מאיפה יש לכם כסף? מההורים ! אוקי כמה לשלם הם שואלות . עניתי לא צריך כסף תהנו .ואז העזתי ושאלתי אולי אעלה אליכם נראה את הדירה? בשמחה בוא בקיצור לא ארחיב אבל אחת רזה לאחת קצת יותר מלאה הרזה זרמה חבל על הזמן ו לפחות סיימתיצאת הלילה עם סקס ובחינם