כ מציאה בחולון - סקס אדיר

מציאה בחולון

1
אז אחרי סיבובים אינספור ברחבה של מנדרין וניסיון לא לדרוס קוקסינלים בחשיכה, החלטתי לנסות את מזלי בחולון השוממת,והפעם עם הצלחה מרובה.
הגעתי לחולון וישר פניתי לרחוב המוביל לשופרסל,כי שם תמיד יש משהו. בסיבוב הראשון לא נראה היה שיש משהו, והשעה הייתה תשע פלוס.
המשכתי לסיבוב רחב יותר בכל אזה"ת בלי הצלחה מרובה.
חזרתי חזרה לרחוב הראשון והפעם ראיתי מישהי קטנה בשמלה שחורה חומקת בין מכוניות ב"חניה" הראשונה ברחוב.
אומנם סימן חיים,אבל לא היה לי בא עליה.
כבר כשהגעתי לשופרסל, ראיתי מישהי יושבת בתחנת אוטובוס, אבל קשה היה להבין אם יושבת כי מחכה לאוטובוס או כי מחפשת עבודה.
בפעם הראשונה שחלפתי על פניה,היה לי קשה להבין מה הולך שם,כי היא ישבה,אבל בסיבוב השני שלי, היא כבר נעמדה וראיתי שהלבוש מתאים יותר לבחורה עובדת.
בסיבוב השלישי כבר התכוונתי לאסוף אותה,כשפתאום הבחנתי שהתחנת האוטובוס ריקה...כבר חשבתי שאיבדתי את הדבר היחיד שנראה היה מעניין בכל הסיבוב הלילי,והנה...היא עומדת על המדרכה,קצת במעלה הרחוב מהתחנה.
עצרתי לידה,והיא התקרבה,הפעם כבר יכלתי להבין מה הולך.
זה היה נראה כמו שמלת ערב חושפנית שלא תוכננה להילבש בלי דבר מתחתיה,אך הבחורה החליטה בכל זאת ללבוש אותה כך.
היה נראה שיש שם זוג שדיים זקוף שמחזיק את כל העסק, אבל ניתן היה לראות שהפנים לא צעירות.
100 שקל סטנדרטי ונסענו לחניה.
לא יצא לי לשאול לשמה, גם ככה נראה היה שהיא מתקשה עם העברית אבל מתחת לשמלה התגלה גוף צעיר וחטוב יותר ממה שהפנים שלה היו נותנות לכם לחשוב.
השדיים שלה היו B-C זקופים ומעט קשים,אבל לא בצורה של סיליקון,ממש לא,פשוט חזה טבעי טוב!
היא התחילה לרדת ונראה היה שהיא מתאמצת,אפילו שזו לא הייתה המציצה הטובה בחיי,היא הוסיפה ליטופים וכ'ו בשביל לנסות להוסיף לאווירה.
תוך כדי נתנה גישה חופשית לכל האוצרות שלה,שהתגלו כמגולחים אבל...אולי גילוח של אתמול,או היום בבוקר...זיפים קלים,ובכל זאת, שיפור ענק ביחס לסנוביות שנשארות בתחתונים ורק מזיזות אותן הצידה בזמן הסקס...
עברנו לסקס רגיל וגמרתי די מהר,ומשום מה נראה היה שהיא חושבת שאני כועסת וישר ניסתה לפייס אותי, כאשר אני מצידי מנסה להבהיר לה שאני לא כועס...ההפך,סוף סוף גמרתי,אחרי חיפושים של שעות:)

מפה לשם,היא חפרה קצת על זה שהיא עובדת לפעמים, כי היא צריכה לשלם עבור שיניים,וזה יקר...אבל לא משכתי יותר מידע מזה.

הייתה מאוד שירותית,מאוד אסתטית וסך הכל השאירה תחושה של עוד.
הייתי חוזר,ויותר מזה,הייתי רוצה אותה לאיזה שעה...

החלק המצחיק הוא שבסוף עוד היא אמרה לי תודה...

מציאה בחולון

2
א - אחלה דיווח. רק תפרט יותר: באיזה שעה אספת אותה?
ב - יש שרשור שלם שמיועד לאזה"ת חולון. ההודעה הזאת אמורה להיות שם ולא בשרשור חדש ותלוש.
ג - תמשיך לדגום ולדווח :)
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”