כ מנדרין - רוסיה בלונדינית עם חזה גדול - סקס אדיר

מנדרין - רוסיה בלונדינית עם חזה גדול

1
כרגיל,לא יודע את שמה,לא שאלתי.
עומדת ליד הגדר די עמוק לתוך החניון הצפוני,בד"כ.
שיער בלונד חלק ארוך,בד"כ לובשת מיני עם רגליים ספורטיביות.במהלך שעות האור,עם משקפי שמש ענקיים.
כבר כשהיא לבושה רואים שיש לה חזה גדול,מה שמתברר יותר כשהיא מתפשטת.

זאת כרגע הבחורה העובדת המועדפת עלי,ואני חושב שיש עוד כמה שכבר הפכו אותה לקבועה שלהם,ובכל זאת,אחלוק.

הבחורה עבדה עד ללפני כחודש,נעלמה,וחזרה שוב לאחרונה. כששאלתי אותה "נעלמת לתקופה,לא?" ענתה ב"כן,אבל צריך כסף,אז אני שוב פה..."

בכל אופן,לעיקר.
מוצצת טוב,משקיעה ולא מוותרת בקלות.עושה קולות ואפקטים בשביל לייצר קצת אווירת "סרט פורנו".
תוך כדי,כל החורים שלה פתוחים לרשותך.לא פעם מצאתי את עצמי עם אצבע אחת בתחת שלה ואחת בכוס בעוד הזין שלי בפה שלה.
יש לה מבנה גוף מעולה,גיטרה הדוקה עם חזה גדול ורך (רק שמסתבר שלא טבעי ב100%, אבל כנראה שהיה מספיק בשר לפני הניתוח כדי שימשיך להרגיש אמיתי גם אחרי הניתוח).
למרות היותה מקבלת אצבעות בתחת,לצערי אינה נוסעת רוורס.
מעבר לכך,הסקס סטנדרטי אך מהנה עקב שיתוף פעולה מצויין מצידה.

קשה לי להעריך את גילה,כי הגוף שמור מאוד ונראה שהיא מתעמלת לשמור עליו,אבל כפות הידיים והפנים שלה מסגירות שהיא כנראה עשור לפחות מעל הרושם שעושה הגוף.

בכל אופן, העלות היא 100 כרגיל.

מנדרין - רוסיה בלונדינית עם חזה גדול

4
לדעתי העליתי אותה השבוע. מאשר את מה שרשום כבר.
אמנם העדפתי לקחת רק מציצה (הסכימה ב70 כי לא היו לקוחות עדיין וגם כי אמרתי שזה יהיה זריז).
חזה אחד הנעמים, מורחת אותו בצורה מחרמנת על הזין תוך כדי ליטוף של הביצים ולאחר מכן התחילה למצוץ תוך שאני דוחף לה אצבעות(לא ניסיתי לתחת). אחלה חוויה בסך הכל.
תהנו!
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”