כ מדריך למועדוני FKK בגרמניה - דף 3 - סקס אדיר

מדריך למועדוני FKK בגרמניה

21
קיבלתי מידע על שני Partytreff בדיסלדורף, שניהם בפרברים. אלו הם מטמאן Mettmann, אשר יותר מפורסם והארם Harem שיותר קרוב למרכז.

המחיר במטמאן, שהוא הוותיק מביניהם, הוא בסביבות 100 יורו, זיין כפי יכולתך יום שלם, ובאמצע השבוע אפשר גם 80 יורו לשלוש שעות. הנה הלינק: partytreff-me.de

הארם יותר קרוב למרכז, המחיר גם כן 100 יורו אך רק לשלוש שעות, ויש גם אוכל - בופה ושתיה לא חריפה כלולים. כל שעה נוספת 20 יורו. הלינק www.harem-platinum.de

יש גם FKK באחד מפרברי דיסלדורף בשם דולצ'ה-וויטה Dolce Vita הנה הלינק www.dolcevita-nachtcafe.de (ע"י חנות איקאה המקומית). מחירים יותר נמוכים מאשר ב- FKK הגדולים, אך גם איכות ומבחר הבנות בהתאם. כניסה בין 25 ל- 50 יורו, חצי שעה אקט אחד 50 יורו. קח בחשבון עוד 20 יורו לפחות למונית לכל כיוון.

almoni20092010-09-02 07:55:25

23
היי
אשמח אם תפרט יותר אפילו צעד צעד
איך ומה אני יכול למצוא בדיסלדורף ובערי הסביבה
גם עם רכבת קצרה וכן מה יש בתוך העיר.
מה עם מסאגים חשפנות
דירות לאורגיות
תודה מראש
אנ מבטיח לפרסם כשאחזור בכדי שכולם יהנו
פשוט זו פעם ראשונה בגרמניה
ופעם ראשונה שאני רוצה לחגוג כך.
מתעניין

24
ציינת שיש עשרה
יש פירוט
אתה יכול להרחיב ?
אני מתלהב מעצם הרעיון
שיש כל כך הרבה אפשרויות
אגב במינשנגחבך אתה יכול להיות כמה זמן שבא לך עם אותה בחורה ?:
צריך לשלם גם לה ואולי טיפ
או בכלל לא
משלמים בהתחלה וזהו זה
אגב אם אני אומר לנהג מונית במישנגלבך את שם המודון הוא מביא אותי ישר לשם ?
איזה עו ערים סמוכות לדיסלדורף שיש בהם כאילה חגיגות
אני מה זה מודה לך.
אתה פותח לי את העינים.
מתעניין

25

אהלן

בחודש אוקטובר אני נוסע עם חבר ל 4 ימים לגרמניה. נחיתה והמראה בפרנקפורט.

אנחנו נהיה באזור בין פרנקפורט לGelsenkirchen. עם רכב שכור צמוד. (כן,כן אדומים - יאלא הפועל).

אין לנו שום תוכנית פרט לזיונים. יש רכב,אז אין מגבלות. תקציב - לא מתקמצנים,כמה פעמים יש הזדמנויות כאלו.

מחפש את ההמלצות למועדונים הטובים ביותר בכל האזור. כל חווית סקס מעולה שחוויתם באזור,אנא שתפו.

תודה רבה רבה

29
[QUOTE=jangog1]הי,

יש לי 14 שעות המתנה לטיסה בפרנקפורט ורציתי לקבל המלצה לאיזה מהמועדונים מומלץ ללכת.

אני קורא דעות שונות לגבי מה עדיף ורוצה לקבל את ההחלטה הטובה ביותר כי זו הזדמנות שלא תחזור בקרוב.

תודה.

[/QUOTE]

ממש לא היה נחוץ לפתוח דיון חדש !! כועס

תגובתך הועברה לכאן ואילו טרחת לבצע חיפוש בפורום זה היית מוצא גם את הדיון:

שימי מצוות מנהלי הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

30
[QUOTE=jangog1] ... יש לי 14 שעות המתנה לטיסה בפרנקפורט ורציתי לקבל המלצה לאיזה מהמועדונים מומלץ ללכת....[/QUOTE]

תלוי בשעות שבהן אתה נמצא שם. אם בשעות שפתוח, אני הייתי שוכר רכב ונוסע ל- Oase FKK (ראה תיאור למעלה).

אם יקר לך, או שאתה לא מרגיש נח עם נהיגה שם, סע ברכבת לעיר ומשם קח מונית ל- FKK יותר קרוב - PALACE; לא הייתי בו, אך שמעתי שהוא סביר (כנס ללינק - יש את הכתובת, כל נהג מונית מכיר).

עוד יותר בזול יהיה לנסוע ברכבת לעיר - שוב, לתחנה המרכזית (הואפטבאנהוף Hauptbahnhof) ולבקר ברובע האורות האדומים של פרנקפורט, מאחורי תחנת הרכבת. אני יכול להמליץ לך שם על הבנין ברח' אלבר Elbestraße 51. הרובע פעיל 24 שעות ביממה.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”